• Akira Öken

    IVF sommar/höst 2018

    mammsen79 skrev 2018-09-10 18:22:22 följande:

    Nu har jag varit på insättning och de satt in två ägg I am in chock men hoppas verkligen nu det blir bebis, detta är vårat första försök men vi har gått igenom missfall sedan tidigare då jag åkte på en livmoderinfektion så vi förlorade vårat barn i v16, sedan hade jag en ofostrig graviditet så nu hoppas jag för att det ska gå vägen för oss. Är det någon som fått två ägg insatt?


    Hoppas hoppas! Inalina ruvar också på två. :)
  • Akira Öken
    Kokarororo skrev 2018-09-10 20:13:43 följande:

    Nej i princip inget alls. I och med att det hela har berott på manlig faktor för oss så har jag svårt att tro att det skulle lyckas nu ändå :) dessutom verkade ju bara ett ägg vara moget (övermoget kanske till och med). Jag har ju ovitrelle utskrivet men den lär jag ju ska spara på antar jag!


    Åh, vad synd! Hoppas att ni går bra information onsdag och att de föreslår en behandling som funkar bättre!
  • Akira Öken
    Jooosen skrev 2018-09-10 20:23:40 följande:

    Ja verkligen! Mötet är 18/9. Så

    Om vi har tur mensen efter som är 29/9. Jag håller verkligen tummarna nu för dig!!


    Tack! Det behövs lite extra just nu när jag ligger hemma, ensam och förkyld och det kom lite rosa förut när jag tog lutinus. :(
  • Akira Öken
    AnHeAx skrev 2018-09-10 20:38:14 följande:

    Hej,

    Hade äggplock idag. Fick ut 19 ägg ur 23 blåsor. Förra gången fick jag 6 ägg ur 12 blåsor. Är försiktigt positiv då inget av mina 6 ägg var av bra kvalitet. Läkaren är orolig för överstimulering denna gång, har ni några tips på bra mat som innehåller mycket salt? Är inte förtjust i chips.


    Vilket fint resultat! Hoppas att många blir befruktade! Hur mår du nu efteråt?

    Föreslår jordnötter och saltgurka!
  • Akira Öken
    Jooosen skrev 2018-09-10 21:49:23 följande:

    Åh. Ingen fara, för tidigt för mens ju!! Men förstår att man är orolig såklart. Det här är en riktig berg o daglbana. O jag har inte ens börjat.. när är testdag 18/9?


    Är det verkligen det? Tänker att det är en blastocyst återförd på dag 5 och jag är på ruvardag 5. Vet inte. Cykeln är ju, i och med behandlingen, helt satt ur spel, så jag vet inte när den borde komma (inte komna). Stämmer, vilken koll du har!
  • Akira Öken
    Jooosen skrev 2018-09-10 22:32:03 följande:

    Aa iofs dumt av mig att uttala mig kanske.. men könns lite tidigt. Men vet inte såklart. Hoppas på annat!! Ja jag minns det då vi ska på mötet den dagen hehe!


    Verkligen inte dumt. Det tröstade! Men nu är det mer och jag bryter ihop.
  • Akira Öken

    Grattis alla ni som plussat! Håller tummarna för er, alla ruvare och alla andra som är på gång med att påbörja behandling!

    Har tyvärr inga glada nyheter att komma med gällande min behandling. Vi har varit väldigt ledsen över mensen och att det inte blev något till frysen. Det var vårt sista landstingsfinansierade försök och vi har ännu inte pratat om hur vi ska gå vidare. Men vi är överens om att vi inte är redo att ge upp än.


  • Akira Öken
    Jooosen skrev 2018-09-16 19:01:59 följande:

    Hur påverkas erat sociala liv under ivf? Jag kommer börja snart o jag känner att denna barnlängtan har gjort så att jag inte orkar träffa vänner som har barn. Jag könner mig som världens sämsta. Undviker alla sådana situationer. Hur känner ni kring detta? Min pojkväns syster är höggravid o jag klarar inte av att umgås :(


    Tycker det påverkas en hel del. Jag orkar inte umgås lika ofta med familj och vänner under en behandling. Jag har haft ont och känt mig labil och då blir det inte heller lika roligt. Påverkas även av alla tider som ska passas, både gällande mediciner och olika besök på kliniken. Oron har även den gjort att jag inte varit lika glad och vid varje misslyckande har jag behövt mer tid för mig själv. Tycker även att det kan bli väldigt jobbigt att umgås med vänner i grupp, särskilt kvinnor, då samtalen alltid och återkommande kommer in på barnen. Inte konstigt, men jobbigt för mig, särskilt om jag precis har en misslyckad behandling bakom mig.
  • Akira Öken
    Wonderfluff skrev 2018-09-16 20:02:27 följande:

    Tråkigt att höra! Men bra att ni inte ger upp. Förr eller senare kommer det säkert ge! För din info betalade jag 20000 dkr i danmark för hela processen, allt inkluderat förutom medicinkostnad och resorna (blev inte så många). För tre ivf-omgångar tar de 36000 dkr. Ingen väntetid. Tänkte att det kanske kunde vara intressant att veta oavsett hur ni väljer att fortsätta :).


    Tack så mycket för tips! Det är värdefullt att veta lite om vad det finns för alternativ!
  • Akira Öken
    jaktenpaflow skrev 2018-09-16 20:29:40 följande:

    Nej vad tråkigt att höra!! Skickar styrkekramar till er, så grymt att ni fortsätter kämpa!! Tillslut ska det där plusset komma!! <3


    Tack för kramar! Ja, visst måste det väl det!
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018