Inlägg från: Överste Senap |Visa alla inlägg
  • Överste Senap

    Vad tycker ni om burka och niqabförbudet?

    De som förbjuds bära burka kommer nu att förbjudas att lämna hemmet överhuvudtaget. En seger för de muslimska kvinnorna? Knappast.

  • Överste Senap
    Anonym (Wtf) skrev 2018-08-03 09:40:53 följande:

    Det är inte mycket som blir bättre men jag är motstånadare till allt som bara blir slag i luften och det blir ett sådant förbud av de skäl jag beskrev. Det positiva är att muslimska kvinnor får/vågar gå ut och det innebär större chans till kontant med samhället. De kan träffa på andra som vet vilka rättigheter man har som kvinna i Sverige. Allt som får dem att röra sig fritt kan leda till att de förstår att situationen kan ändras. Sannolikheten för detta blir noll om de tvingas stanna innanför hemmets dörrar.


    En som fattar. Ett helt poänglöst grepp som inte löser några som helst problem, endast förvärrar dem. SD:arna jublar men jag undrar hur högt de tycker brott mot förbudet ska prioriteras? Ska det ha högre prioritet än våldtäkter och sexuellt ofredande som knappt utreda idag? Eller är det ok att detta brott prioriteras så lågt att det aldrig utreds? Var på skalan hamnar detta brott skulle vara intressant att veta.
Svar på tråden Vad tycker ni om burka och niqabförbudet?