Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Tjejer vad tycker ni om "excentriska" killar?

    Jag swipar höger på alla som känns varmhjärtade och jordnära, okonstlade, är inte rädda för vad andra tycker, får gärna vara intresserad av psykologi spiritualitet och med bred fantasi och mycket humor, tycker om naturen, äventyrliga, uppskattar livet och människor

    PS: inget i första intryck kan helt avgöra om personens städvanor och hur de ser på ansvar, det är endast fördomar som talar.

    Dock har jag redan hittat min kosmiska man, han är heltidssjukskriven och prioriterar inte kliniskt rent hem, det gör inte jag heller men vi tar allt ansvar tillsammans, är alltid ett team. Nu är jag också mer sjuk än honom så han gör det mesta men vi pressar ingen om det inte är absolut nödvändigt, som handling t.ex värmen gör att allt i hemmet får vänta, vi tar itu med städning och ordning när hösten och kylan kommer.

  • Anonym (S)
    Pissarro2 skrev 2018-08-05 00:17:14 följande:

    Tatueringar och piercingar är ju snarare det som är trendigt numera.

    Du har ett lite udda sätt att strukturera texten i alla fall :) På vilket sätt är du udda?

    Jag tror att ju färre trender och normer som någon följer desto mer udda verkar  personen vara. Men det handlar också om sättet att tänka.

    Men man kan ju också vara udda inför några och inte udda inför andra. Punkare kanske ses som udda för de som är långt från punk-kulturen, men inte för t ex hårdrockare.


    Tatuering och piercing är vanligare än de som har ingetdera. Jag har ingetdera, det är jag ensam om bland alla mina kretsar nästan.
  • Anonym (S)
    Pissarro2 skrev 2018-08-05 10:47:11 följande:

    Ja lite samma här, förutom att mina vänner heller inte har det, men jag upplever att var och varann jag träffar har det., ivf tatueringar. Jag känner ingen lust eller ser någon mening i att skaffa en tatuering. Det är intressant hur starkt en trend kan påverka människor att göra saker som de tidigare inte hade gjort.


    Jag har aldrig fastnat för trender bara för att något är populärt är det inte något jag tycker om.

    Jag har en känslig hud så tatueringar eller piercingar blir ett nej, jag kan hellre sminka klä mig ha kreativa idéer med smycken eller inredning.
  • Anonym (S)
    Anonym (Janina) skrev 2018-08-05 16:40:39 följande:

    Tyvärr är min erfarenhet att de inte klarar av att leva i verkligheten och därmed har svårt att ta vardagligt ansvar. Det är obetalda fakturor, lever mest på kaffe, svårt att klara sociala koder och vill inte bli störd i deras "skapande" osv.

    Lätt att bli förförd och starstrucked i början. Men slutar med frustration oftast.

    Det är inte värt det


    Och detta skyller du på att de är kreativa ?

    Stämmer inte på mig, jag är den som skapar är kreativ skriver målar pysslar och lite "flummig" och jag är den som har ordning på allt och dessutom behöver ha en hel del koll för att må bra och kunna slappna av i mitt skapande. Du har bara mött en människa som inte lärt sig plocka efter sig själv, som använt dig som mamma förmodligen. Men blanda inte ihop det med en excentrisk personlighet tack.
Svar på tråden Tjejer vad tycker ni om "excentriska" killar?