Inlägg från: Anonym (I) |Visa alla inlägg
  • Anonym (I)

    Tjejer vad tycker ni om "excentriska" killar?

    Swipar vänster på alla som beskriver sig som jordnära, båda fötterna på jorden och diverse utslitna klyschor, alla som verkar övernormala, tråkiga och vanliga. Försökte dejta en vanlig svenssonkille, en med ett vanligt jobb och vanliga intressen som sport och öl, dog av tristess och han förstod sig inte på mig heller. Originellt och ovanligt är mer min grej. Är själv långt ifrån girl next door också.

  • Anonym (I)
    Anonym (Man 44 år) skrev 2018-08-05 17:02:26 följande:

    Ge exempel på vad du anser vara "originellt och ovanligt".


    En annorlunda uppväxt, kreativa eller nördiga intressen, åsikter och tankar som inte är helt mainstream, ett annat sätt att leva t.ex inte jobba 9-5 och leva för helgen då höjdpunkten är sport på tv och öl typ.
  • Anonym (I)
    Anonym (Man 44 år) skrev 2018-08-05 17:42:37 följande:

    Någon med diagnos och svårigheter i livet?


    Nej det behöver inte höra ihop även om det ibland gör det.
  • Anonym (I)
    Pissarro2 skrev 2018-08-05 17:58:00 följande:

    Det låter ganska likt mig faktiskt :) Förutom annorlunda uppväxt, den tror jag var ganska så normal, men samtidigt så kan det ju vara små skillnader som gör större skillnader på ens uppväxt. Är du också mer originell av dig?


    Ja det är jag nog. Jag tycker själv inte att jag är så "udda" men jag umgås mest med folk som mig, tänkande/kännande/kreativa/öppna människor. I jämförelse med supersvensson är jag udda.
  • Anonym (I)
    Pissarro2 skrev 2018-08-05 18:09:35 följande:

    Nej precis. Jag har inte någon diagnos efter tester jag gjort, trots att några faktiskt har trott att jag har det. Jag vet inte varför jag blivit som jag blivit, men jag tror att ett stort intresse för att skapa och att vara kreativ nog kan vara något man antingen har eller inte har redan från barnsben.


    Vissa har trott att jag haft diagnos också men jag har gjort många tester utan att pricka i en enda. Väldigt ordningsam och skötsam också, i kombination med kreativitet. Man behöver inte ha diagnos eller vara rörig för att man är kreativ eller annorlunda på något sätt.
Svar på tråden Tjejer vad tycker ni om "excentriska" killar?