• Akira Öken

    Jag blev våldtagen inatt, av min pojkvän

    Vilken idiot, rent ut sagt! Är det såhär du vill att ditt liv ska se ut? Om svaret är "nej" ska du agera direkt.


  • Akira Öken
    Voyager skrev 2018-08-05 17:14:55 följande:

    Jag tycket vi har alldeles för lite information, för situationen kan vara mycket mer komplex än de reflexmässiga men oreflekterade känslor denna enkla tråd kan röra upp. Att lämna är givetvis ett alternativ men gör man det utan att bearbeta händelsen, få ett förlåt och kunna förlåta finns risken att man bär med sig den resten av livet, blir bitter och får oväntade svårigheter i kommande relationer och kanske även som förälder till gemensamma eller andra barn.

    Det lilla jag sett av historien säger mig ändå att de varken klarar av att lösa detta på egen hand eller bara ska rusa vidare och tro att de är av med lidande och problem. Kvinnan behöver upprättelse och mannen behöver hjälp med att förstå sitt handlande och kunna förändras - för att inte utsätta fler för ett sådant beteende.

    Nej, jag kommer varken att lämna min fru eller anmäla henne till polisen, trots vad hon gjorde mot i natt, åtminstone inte som det känns nu. Jag är tvärtom tacksam att jag som man fick uppleva något man trodde endast kvinnor råkade ut för. Men jag är förstås en person som använder allt som händer mig, både lidande och njutning till nytta och utveckling för mig själv och andra som också vill lära.


    Jaså? Själv tycker jag TS ger väldigt tydlig information kring det som inträffat.

    Du jämför din frus tafsande med en fullbordad våldtäkt? Är du galen? Eller dum?
  • Akira Öken
    Voyager skrev 2018-08-06 19:15:43 följande:

    Tänk om han har en tumör vid thalamus. Det finns rättsfall som lett till frikännande eller medicinsk behandling i stället för fängelse med sådan bakgrund.

    Det tror jag inte är aktuellt i detta fall för fem öre men det visar bara hur lite vi vet när vi tror oss veta "tillräckligt".

    Oavsett vilket kan TS både lämna och anmäla så kan vi alla läsa domen i stället för "gatans parlament" om inte förundersökningen läggs ner. Jag hoppas för den skull att du TS har haft kraft nog att dokumentera dina skador. Försök göra det snarast annars så inte ord står mot ord k en eventuell rättegång. (Den nya samtyckeslagen har ju fått en hel kritik för att inte vara mycket lättare att döma i än den gamla lagstiftningen.)


    Jaaaaaa... Eller att han blivit besatt av onda andar?

    Finns det inga gränser för vilka dumheter som människor kan hitta på att skriva?

    Varför skulle någon här läsa domen? Tråden ligger i känsliga rummet och TS beskriver att hon blivit utsatt för en våldtäkt. Ingen behöver mer information för att kunna vara stöttande eller ha tillräckligt med vett att vara tyst om man inte klarar av det.
  • Akira Öken
    Voyager skrev 2018-08-06 22:55:44 följande:

    Hur vet du att det är sant? Var det du som var killen?


    Om du inte klarar av att följa forumets enkla och tydliga regler för känsliga rummet föreslår jag att du håller dig till trådar av mindre känslig karaktär.
  • Akira Öken
    Anonym (Samma) skrev 2018-08-06 22:59:54 följande:

    Mitt ex gjorde också det på mig en natt när vi sov ihop nakna. Men aldrig att jag skulle göra honom till våldtäktsman för det.

    Han är en jättebra och snäll kille och menade ju inget illa. Detta var för snart 15 år sedan skulle jag tro.

    Jag tycker du ska ta snacket med honom om att du inte vill bli väckt på det viset, utan att han ska ha sex med dig endast när du är vid medvetande.


    Det du skriver är skevt på så många sätt.
  • Akira Öken
    Anonym (Iris) skrev 2018-08-06 23:49:41 följande:

    Min man är en före detta proffs idrottare. Ett av hans favorituttryck är att man inte kan leva på gamla meriter. Det gäller åt båda håll tycker jag. Man är den man är idag. Inte den man var för några år sen.


    Att vara våldtäktsman kan väl knappast ses som en "merit". Om man har sonat sitt brott är det väl en sak. Tyvärr är det ganska ovanligt när det gäller våldtäkter.
  • Akira Öken
    Anonym (D) skrev 2018-08-07 00:45:16 följande:

    Klart de är anonyma när syniska människor som du föralltid kommer se de som en gång straffad alltid straffad och det är den mentaliteten som skapar MER kvinnoförakt, vi vill ha mindre våld, då måste man tillåta de som begått våld inse sin felande handling och göra allt de kan för att visa att de insett hur man ska handla gentemot andra hur ska de motiveras till det om en gång dömd = död i andras ögon? Det är bara naiv skrämd mentalitet som inte ser skillnad på de som begått våld pga brist på insikt,och de som gör det FAST de vet detr fel, det är en konst att separera dessa och förstå att de är olika.


    Dock framgår ingenstans att den här våldtäktsmannen överhuvudtaget har tagit något ansvar eller straff för sitt brott.
  • Akira Öken
    Incognito skrev 2018-08-07 11:01:11 följande:

    Vet ej om det gick till exakt som du skrev. Men om det var så, varför inte bara säga till din Kille. Ex. Jag känner inte för det!! Då hade han väl slutat men, vet ej om detta är första gången men lät så då du skriver ? hur ska jag någonsin glömma detta??

    Varför du inte sa SLUTA KÄNNER INTE FÖR DET!! När du vaknade av att han stoppade sin k...K i dig.

    Vill inte låta nedlåtande eller trolla eller något annat men hur skulle han kunna veta om du är tyst, sen skriver du att han märkte att du var ledsen så antagligen inget han räknade med.

    Har själv råkat ut för liknande och det var verkligen inte kul för mig heller när jag märkte att min tjej grät. Men var också sne att hon inte sa ex sluta jag känner inte för det.

    Så vet inte vad du skall göra för att glömma detta. Bästa om du pratade med honom om hur du upplevde det. Var det första gången han stoppade sin k.k i dig utan att väcka dug först?

    Sen efter ni pratat om det, avsluta med det jag tycker du borde gjort sagt NEJ vill inte och flyttat på dig så han inte var inne i dig hur länge det nu höll på.

    Ha en bra dag hoppas ni löser detta och du kan gå vidare utan att bli äcklad av tanken på att ha samlag med han igen.


    Jag blir illamående när jag läser ditt inlägg. Ingen (!) har rätt att göra något med en annan människas kropp utan dennes samtycke. Samtycke är praktiskt omöjligt att lämna när man sover.

    Nej, du har inte råkar ut för liknade, du har UTSATT din tjej för något liknande. Det är en jäkla skillnad.

    Du skriver att du inte vill vara nedlåtande, ändå lyckas med det hela ditt inlägg igenom. Det får mig att tro att du visst vill vara det och att det känns bekvämt för dig att försöka lägga skulden på TS då du identifierar dig med hennes kille.

    Skulden ligger hos förövaren. Ingen annan. Det är ALDRIG okej att försöka genomföra ett samlag med någon som sover. Det borde inte vara så svårt att förstå.
  • Akira Öken
    felicityporter skrev 2018-08-10 19:21:21 följande:

    Jag tycker inte alls det är smaklöst, min poäng var att många par gillar spontant morgonsex och ser det inte som ett sexuellt övergrepp bara för att inget uttalat samtycke ges. TS pojkvän kanske har haft massor av förhållanden där morgonsex tillhör vardagen och tog därför för givet att hon också tände på det eller skulle få igång lusten av lite härligt spontant sex. Visst, det är lite underligt att han inte slutade när hon sa nej, det förnekar jag inte - men han kanske trodde att det var ett halvhjärtat nej som snabbt skulle förvandlas till ett ja (vilket både jag och många andra gör sig skyldiga till ibland).

    Om TS pojkvän hade haft för avsikt att våldta henne hade han ju knappast slutat när hon började gråta!


    Även jag instämmer i att ni beter er smaklöst i denna tråd när ni brer ut er och era högst personliga sexuella preferenser. Har ni något förstånd i behåll tycker jag det minsta man kan begära är att ni ber TS om ursäkt.

    Att det finns par som "gillar spontant morgonsex" har ingen relevans för trådens ämne.

    Ska det vara så förbannad svårt för människor att förstå att ett "nej" alltid ska respekteras?
Svar på tråden Jag blev våldtagen inatt, av min pojkvän