Inlägg från: Anonym (Hurra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hurra)

    Jag blev våldtagen inatt, av min pojkvän

    Anonym (anmäl) skrev 2018-08-05 11:14:54 följande:

    Jag ska erkänna att jag gjort något liknande som ung och dum i huvudet och full(ursäktar ej).Detta är mer än 17år sedan och hon och jag hade vart tullsammans i 5år men än idag så skämms jag och tänker på hur illa det är! Synen var ju något annorlunda då än idag så vi skrattade i princip bort det men jag anar att även hon tänker på hur illa det är så här i efterhand.

    Vad jag vet så tog hon inte skada, det som hände var att vi var fulla och jag stötte in den sakta ett par juck men drog ut den och slutade då jag tänkte till.Hon märkte aldrig något förens på morgonen(jag sprutade aldrig i henne)Något sådant har aldrig mer upprepats.

    Problemet här är att han brutalt fortsatte framtills du började gråta, och det tycker jag är illa, faktiskt mer ä mitt.Tycker du ska anmäla så han aldrig gör om det, ibland måste man lära sig hårda skolan.


    Om du bara visste hur viktigt det du skrivit ovan är. Du erkänner att du gjort fel, fördömer det han gjort och uppmanar TS att anmäla. Vad vi andra kvinnor än skriver i tråden så är det inlägg som ditt som faktiskt kommer göra skillnad för TS. Att få höra något sådant från en man som en gång själv varit förövare och tar ansvar för att han gjorde fel är nog guld värt. Tack för att du tog dig tid att skriva.
Svar på tråden Jag blev våldtagen inatt, av min pojkvän