Inlägg från: Anonym (Man42) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man42)

    Jag blev våldtagen inatt, av min pojkvän

    Anonym (anmäl) skrev 2018-08-05 11:14:54 följande:

    Jag ska erkänna att jag gjort något liknande som ung och dum i huvudet och full(ursäktar ej).Detta är mer än 17år sedan och hon och jag hade vart tullsammans i 5år men än idag så skämms jag och tänker på hur illa det är! Synen var ju något annorlunda då än idag så vi skrattade i princip bort det men jag anar att även hon tänker på hur illa det är så här i efterhand.

    Vad jag vet så tog hon inte skada, det som hände var att vi var fulla och jag stötte in den sakta ett par juck men drog ut den och slutade då jag tänkte till.Hon märkte aldrig något förens på morgonen(jag sprutade aldrig i henne)Något sådant har aldrig mer upprepats.

    Problemet här är att han brutalt fortsatte framtills du började gråta, och det tycker jag är illa, faktiskt mer ä mitt.Tycker du ska anmäla så han aldrig gör om det, ibland måste man lära sig hårda skolan.


    Jag håller helt med dig! TS ska Anmäla..

    Tyvärr får jag nog också erkänna att jag begått misstag, vilket naturligtvis INTE är ok någonstans. Dock handlade det i mitt fall inte om samlag, vilket inte på något sätt rättfärdigar mitt handlande.

    Till min stora glädje så har jag fortfarande kvar kvinnan i mitt liv, som då var stark och talade om för en ung herre (mig) hur man ska bete sig, vilket jag visste men någonstans ?glömde av?. Jag kan varken skylla på alkohol eller annat berusningsmedel, det var riktigt dåligt omdöme.

    Idag har jag en dotter som jag verkligen hoppas ALDRIG råkar ut för något liknande, och skulle det hända så är det viktigt att jag som pappa och vi män över lag skyddar våra flickor och kvinnor.

    Min son hoppas jag att jag har uppfostrat så väl att han förstår att inte röra en kvinna som inte är i tillstånd till samtycke.

    Han gick alldeles för långt, anmäl!!
  • Anonym (Man42)
    Anonym (D) skrev 2018-08-05 12:44:28 följande:

    [quote=78939254][quote-nick]Anonym (Man42) skrev 2018-08-05 11:50:25 följande:[/quote-nick] omdöme.

    Min son hoppas jag att jag har uppfostrat så väl att han förstår att inte röra en kvinna som inte är i tillstånd till samtycke.

    /quote]

    Detta är väldigt starka ord från en man och så länge du står bakom dessa ord i alla sammanhang, och törs säga detta till dina manliga kollegor / vänner / son / bröder/ om du hör att de passerar gränsen, då kommer du flytta berg för alla utsatta kvinnor. Från en våldtagen kvinnas djupaste hjärta,

    TACK


    Min son är, vågar jag påstå, en klok ung man... några garantier finns dock inte. Men inställningen är att människor är av lika värde oavsett kön, ålder, etnicitet eller funktionshinder.

    Ett nej är ett nej, får du inte ett ja, så är det också ett nej.

    Att såra någon är aldrig ok, att försvara sig är en rättighet.

    Med det sagt så hoppas jag att världen blivit en MAN rikare.
Svar på tråden Jag blev våldtagen inatt, av min pojkvän