Inlägg från: Anonym (anmäl) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anmäl)

    Jag blev våldtagen inatt, av min pojkvän

    Anonym (Ledsen) skrev 2018-08-05 10:51:43 följande:

    Jag kan inte prata med någon om detta så jag skriver här. Jag har under en tid mått väldigt dåligt och inte alls känt för att ha sex, har hänt mycket jobbigt i mitt liv som helt enkelt tagit bort lusten.

    Inatt vaknade jag av att min sambo stoppa in sin k*k i mig, det gjorde så fruktansvärt ont både kroppslig och själsligt.

    Jag bad honom sluta direkt men det gjorde han inte, men efter ett tag när han märkte att jag börja gråta så sluta han. Då gick jag direkt till duschen för jag kände mig så smutsig. Idag så blöder jag.

    Jag kommer inte att anmäla då vi är tillsammans och jag är säker på att han inte mena något illa. Men hur fasen ska jag kunna glömma detta :?( är det någon som vart med om något liknande som har något tips? Känna som att det är mitt fel för att jag inte velar ha sex på så länge, även fast jag vet att det inte är okej att göra som han gjorde ändå :(


    Jag ska erkänna att jag gjort något liknande som ung och dum i huvudet och full(ursäktar ej).Detta är mer än 17år sedan och hon och jag hade vart tullsammans i 5år men än idag så skämms jag och tänker på hur illa det är! Synen var ju något annorlunda då än idag så vi skrattade i princip bort det men jag anar att även hon tänker på hur illa det är så här i efterhand.

    Vad jag vet så tog hon inte skada, det som hände var att vi var fulla och jag stötte in den sakta ett par juck men drog ut den och slutade då jag tänkte till.Hon märkte aldrig något förens på morgonen(jag sprutade aldrig i henne)Något sådant har aldrig mer upprepats.

    Problemet här är att han brutalt fortsatte framtills du började gråta, och det tycker jag är illa, faktiskt mer ä mitt.Tycker du ska anmäla så han aldrig gör om det, ibland måste man lära sig hårda skolan.
  • Anonym (anmäl)
    Anonym (Hurra) skrev 2018-08-05 11:30:59 följande:

    Om du bara visste hur viktigt det du skrivit ovan är. Du erkänner att du gjort fel, fördömer det han gjort och uppmanar TS att anmäla. Vad vi andra kvinnor än skriver i tråden så är det inlägg som ditt som faktiskt kommer göra skillnad för TS. Att få höra något sådant från en man som en gång själv varit förövare och tar ansvar för att han gjorde fel är nog guld värt. Tack för att du tog dig tid att skriva.


    Ajjämen,man måste ta ansvar. Det man alltid ska tänka på är att hon kan vara en mamma,ens dotter, syster eller bästa vän.Det får en att haja till,iaf när det gäller mig.
Svar på tråden Jag blev våldtagen inatt, av min pojkvän