Inlägg från: Lånehajen |Visa alla inlägg
  • Lånehajen

    Hur kan jag bli mer attraktiv för kvinnor?

    Det är inte fel att bry sig och vara omtänksam och det är något många värderar högt hos en partner. Men det är inget som enbart i sig kommer göra att kvinnor blir attraherad av dig.

    Många uppskattar en man som får dem att skratta och le. Humor alltså, känner du att du brister på den punkten kan det vara värt att jobba lite mer på det. Har du några fritidsintressen? Det skadar aldrig att ha åtminstone ett par olika saker då det visar att du har fler sidor till dig än äta-jobba-sova och kan dessutom utgöra ett bra samtalsämne eller dejt, de flesta tycker det är kul att lära sig mer eller prova på något de inte gjort förut.

    Sen är det bra med åtminstone en viss självsäkerhet och framåtanda. Det finns många kvinnor som tycker det är attraktivt med en man som kan vara mer dominant och som vågar ta för sig. Gissar jag rätt i att det här är ett område du har problem med?

    Du behöver inte vara kall och oempatisk för att få kvinnor. Allvarliga sjukdomar t ex är ingenting att skämta om. Vad det handlar om är helhetsbilden, en man som vågar stå upp för vad han tycker, kan ta för sig och som inte hela tiden går in för att behaga andra kan också visa stor empati utan att för den skull uppfattas som svag eller blödig.

  • Lånehajen
    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-07 13:20:56 följande:

    Jag har en speciell humor som inte är särskilt konkret, så jag är värdelös på att dra roliga historier eller i den stilen. Min humor kommer dessvärre fram efter att jag lärt känna personen.

    Jo jag tycker väldigt mycket om konst och målar nästan varje dag. Dessvärre har jag inte en enda vän som också målar, så umgänget där är dåligt. Däremot tror jag inte heller att jag behöver träffa nån som också målar, men om hon gillar konst tror jag det kommer underlätta kommunikaitonen. Kanske ska leta efter en konstförening.

    Jo du gissar rätt att jag inte är den som tar för sig eller är dominant. Jag är dock en som går min egen väg alltid, på gott och ont antar jag. Avskyr mainstreamgrejer, men det kanske är en nackdel. Däremot har jag svårt för att riskera att andra blir ledsna eller upprörda, så där kan det hända att jag inte alltid säger rakt ut vad jag tycker med risk för att såra andra.


    Utveckla din humor lite då. Menar inte att man nödvändigtvis behöver ha en viss typ av humor eller att det är bäst att kunna berätta roliga historier men det är bra om den kommer fram till viss del även i början. Testa situationsbaserad humor eller att våga skämta lite med din dejt. Här får man dock känna av henne ordentligt så det inte blir fel.

    Konst är toppen, tror inte heller det behöver vara någon från en konstförening utan kreativa intressen brukar ofta väcka ett visst intresse. Finns säkert kvinnor som skulle vilja se dina verk eller höra mer om processen bakom dem.

    Det är bra att gå sin egen väg men är det också något du är öppen med för andra eller är det mer så att du håller dina åsikter för dig själv eller kanske tonar ner dem om andra inte håller med dig?
  • Lånehajen
    Scoops skrev 2018-08-07 15:12:48 följande:

    Bad hon dig försöka hitta infon åt henne? Om inte så bör du kanske fundera kring om du kan uppfattas som en mansplainer. Vet många snälla killar som tyvärr faller dit på den och det finns inget mer oattraktivt än någon som ger råd fast man inte bett om det..


    Rätt stor skillnad på att förklara ditten och datten som om man skulle prata med en 5-åring eller att vilja hjälpa till när någon är allvarligt sjuk. Uppfattar man det som mansplaining är det nog snarare en själv som är väldigt överkänslig som person.

    Löjlig benämning för övrigt då kvinnor är rätt bra på att förklara det uppenbara också eller anta att man i egenskap av man inte vet om det. Tappat räkningen på alla goda råd jag fått av kvinnor genom åren.
Svar på tråden Hur kan jag bli mer attraktiv för kvinnor?