• Anonym (S)

    Fertilitetsutredning syskonförsök

    Jag är i samma sits och börjar som smått ta in att jag nog får nöja mig med 2. Är såklart evigt tacksam för mina små men kan verkligen inte sluta tänka och drömma om en till. Jag har gjort en utredning, tagit alla prover och gjorde en äggledarspolning förra veckan. Men jag har låg äggreserv 1,9 så ivf är inget alternativ. Enligt gyn så är det inte större chans då än naturlig väg. Hur som helst är 37 år och alla prover och VUL visar på att jag har ägglossning och regelbunden cykel. Är så himla deppig över detta. Detta är mitt 9?e försök. Kan tilläggas att jag har spottings också varje månad en vecka innan mens vilket känns som att inget ägg hinner sätta sig då. Förra månaden och förr förra var jag nästintill spottfri men blev ju inte gravid för det så vet inte om det har ngt med det att göra. Har gjort en utredning på spottarna oxå men allt är normalt enligt gyn :S. Hade önskat Sverige var lite mer kunniga på fertiliteten, menscykeln och varför det blir som det blir vissa månader ex med spottings o.s.v.

  • Anonym (S)
    Sommar15 skrev 2018-08-28 21:07:52 följande:

    Tack alla för era svar! Jag blev faktiskt spontant gravid för några veckor sedan men det slutade med utomkvedshavandeskap igår :( opererades idag så ni är jag dessutom en äggledare kort. Vi har ny tid 19 sept så då får vi se vad de säger om våra provsvar vi lämnat i h våra chanser att lyckas på egen hand vs ivf.


    Beklagar verkligen <3
  • Anonym (S)
    Sommar15 skrev 2018-08-29 20:30:51 följande:

    Fy fan, vet precis känslan att önska en till när man kanske egentligen borde nöja sig med de (den i mitt fallkr som man haft lyckan att få. Men har du provat progesteronkräm för dina spottings? Tror det var den som gjorde att jag blev gravid nu senast men som ju tyvärr blev ytterligare ett missfall. Fick innan alltid spottings på äl+9 typ.


    Jo jag har testat 2 månader utan ngn skillnad. Har inte lågt värde så borde lixom va okej men just nu äter jag munkpeppar och upplevde att de blev bättre. Så tänker nog testa krämen nästa cykel. Har du kollat dins progesteron värden om du låg lågt?
Svar på tråden Fertilitetsutredning syskonförsök