Inlägg från: Nymphaea |Visa alla inlägg
  • Nymphaea

    Fundering om matkategori

    Jag tycker du ska ha en egen kategori för pastarätter där huvuddelen är just pasta (som du beskrev). De kommer ju ha ett mycket lägre snittpris än rätter där kött är huvudnumret och pasta tillbehör. Tycker det är intressant att se hur mycket billig "fyllnadsmat" som kläms in i skolmenyerna, och de är ju även intressanta ur sparsyfte.

  • Nymphaea
    Aniiee skrev 2018-08-15 21:06:02 följande:
    Mm. Jag håller med. 

    Kategorierna blir därför som följer:
    Fisk - alla fiskrätter, bla fiskgratänger, fiskpanetter, fiskbullar
    Färs - alla köttfärsrätter, bla köttbullar, köttfärssås, gratänger med färs
    Soppa - ALLA soppor, även ex fisksoppa, kycklingsoppa osv
    Snabbmat - hamburgare, pizza, varmkorv med bröd, tacos osv.
    Chark - alla korvrätter (förutom korv med bröd), ex stroganoff, stekt falukorv, charkrätter som ex kasslerrätter, alla lite övriga rätter som exempelvis blodpudding, pannkaka, pytt i panna,

    Vegetariskt

    Pasta
    Kött - alla rätter där kött"bitar" används, ex schnitzel, kalops, osv
    Kyckling - alla kycklingrätter ex kycklinggrytor, stekt kyckling osv
    Ser ut att ge en bra överblick! Kommer du publicera detta någonstans?
  • Nymphaea

    Vilket jobb du gör! Du har inte funderat över att sälja in den någonstans där den kan göra skillnad?

Svar på tråden Fundering om matkategori