• Almina

    Hur bli OK med hennes trekant?

    Anonym (xa) skrev 2018-08-14 09:03:15 följande:

    Så, träffade en tjej på fyllan. Vi hade en väldigt mysig natt + dag, jag har blivit intresserad av mer och hon också.

    Dock gör en sak mig tveksam, hon har haft en trekant med två killar.

    Jag skiter fullständigt i hur många en tjej haft sex med, och tycker inte hon gjort något fel i att ha haft en trekant. Lägger ingen direkt värdering i det.

    Trots detta vet jag att om jag får känslor för henne så kommer detta bli väldigt jobbigt - bilden av när två killar turas om att knulla henne samtidigt som hon suger av den andre.

    Kan man släppa detta? Isf hur och med vilka tankar? 

    Om inte, så måste jag ju tyvärr skippa att ta det vidare med henne. Vilket vore väldigt synd, då det var väldigt längesen jag fann någon intressant


    Hur fick du reda på detta? Frågade du? I så fall ett tips till framtiden, fråga inte sånt du inte vill veta svaret på...

    Om hon berättade spontant kanske det var för att kolla om detta är något du är intresserad av. Om du inte är det bör du vara tydlig med det (om du vill fortsätta).

    Om du nu inte tycker att hon har gjort något fel, och hon inte "kräver" fler trekanter mot din vilja, så får du ju bara acceptera att hon har haft ett liv innan dig. Om detta är något du inte kan släppa så får du väl avsluta då. Men det känns ju lite onödigt om detta egentligen inte är något du tycker är fel.
Svar på tråden Hur bli OK med hennes trekant?