Inlägg från: Anonym (Prestation) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Prestation)

    Varför blev de inte hårda med mig?

    Lånehajen skrev 2018-08-20 13:02:59 följande:

    Det behöver inte ha någonting med dig att göra. Det är inte alltid så lätt att hålla ståndet uppe precis när det behövs och under en längre tid, speciellt inte om det är första gången med en ny person. Räcker med att det inte fungerar en enda gång så kan man dessutom börja undra om det kommer bli likadant nästa gång och mer oro/prestationsångest gör det ännu svårare att få upp den vid nästa dejt.

    Jag tycker inte du ska vara så snabb att gå vidare nästa gång. Är det en man du gillar kan det väl vara värt några försök? Jag hade då inte dissat en tjej bara för att hon hade svårt att bli tillräckligt våt eller avslappnad för att det ska fungera. Då kan man avrunda för den dagen och göra ett nytt försök nästa gång man ses.


    Instämmer på vad du skriver, hade länge problem att få upp den ordentligt. Men det satt i mitt huvud, när jag väl lärde mig slappna av och inte försöka "tvinga" upp den så gick det.
  • Anonym (Prestation)
    Anonym (Monika) skrev 2018-08-20 16:48:01 följande:
    Har du lust att utveckla? Menar du att de tycker att jag är ful och oattraktiv och att det därför blir problem med ståndet?

    Den tanken har ju slagit mig förstås. Men de har i så fall spelat väldigt bra för alla tre har gett väldigt mycket komplimanger kring utseendet. Men de kan ju ha ljugit så klart.
    Bry dig inte om den kommentaren, om ni har bestämt att träffas så anser ju dessa män att du är attraktiv nog för att de vill ligga med dig.  Jag vet inte hur du ser ut, så jag kan inte säga vad jag själv tycker. Men som folk nämnt innan kan det finnas en del orsaker till att kuken inte hårdnar som den ska, inte för att det är fel på dig.
  • Anonym (Prestation)
    Anonym (Monika) skrev 2018-08-20 20:44:20 följande:

    Tack! Tänker inte ge upp hoppet på en hård kuk ännu.

    Vet inte vad BC är för något. Hänger mest på en dejtingapp.


    That's the spirit!
Svar på tråden Varför blev de inte hårda med mig?