Inlägg från: cassandra92 |Visa alla inlägg
  • cassandra92

    Vi med BIM oktober 2018

    Hej!

    Jag heter Cassandra och är 26 år. Jag och min man har försökt i ett år snart med några månaders undantag, så jag skulle säga att det här blir vårt 8/9 försök. Jag har BIM 1/10. Börjar bli frustrerande men hoppas på ett positivt test. Har börjat använda AVA-armband som mäter många olika saker medan man sover. Så får se om det fungerar! Fingers crossed!

  • cassandra92
    lw12 skrev 2018-09-04 13:35:58 följande:

    Hej! Hoppar över till den här tråden då jag fick mens idag. Det här blir tredje försöket för mig och sambon. Vi har inga barn sen tidigare :)


    Åh va trist! Då hoppas vi på oktober!!! ???? Jag har inte heller några barn sen innan.
  • cassandra92
    Lilla Lina skrev 2018-09-04 13:54:56 följande:

    Vad kul att vi är några förstagångare i den här tråden! :) Hoppas verkligen detta blir en plus-rik tråd. :)


    Det hoppas jag också. Det börjar bli tradigt. Vill bara ha det där pluset, längtar så mycket! :)
  • cassandra92
    Miichaella skrev 2018-09-04 21:05:05 följande:

    Hej! Hoppar över hit då min mens dök upp idag. Har bim 2/10. Det är andra försöket för oss efter ett ma i v.10 i maj. Den graviditeten var inte planerad så det var ju härligt att mitt i allt få ett överraskande plus då på bim+7. Längtar så mycket till nästa plus då missfallet tog hårt på oss. Jag är 28 och sambon 31, första barnet för oss båda.

    1/10 Cassandra92

    2/10 lw12, Miichaella

    3/10 Canary

    6/10 Lilla Lina


    Åh jag beklagar. Kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara... Jag håller alla tummar för er!
  • cassandra92
    puffen2009 skrev 2018-09-05 07:56:23 följande:

    Hej!

    Hoppas över hit från septembertråden då mensen är på ingång idag. Var så säker på att jag var gravid för jag var tre dagar sen och jag är aldrig sen, men testet igår var negativt och på kvällen fick jag blodblandade flytningar. Men det är bara att ta nya tag!

    Jag är 34 och min sambo är 35 och vi har tre barn sen innan som börjar bli stora nu. Vi har försökt till och från i ett år men inte varit så noggranna förrän förra månaden. Den här månaden kommer vi satsa stenhårt :D


    Åh va spännande! Hur gamla är era barn? Vi kommer verkligen satsa stenhårt den här månaden också! :)
  • cassandra92

    En fundering. Hur gör ni andra med sexet haha asså hur ofta ligger ni? För jag har läst att det är bra med varannan för då hinner sperman återhämta sig. Men sen har jag också läst att man ska ligga varje dag för att försäkra sig om att man inte missar...?

  • cassandra92
    lw12 skrev 2018-09-05 09:23:45 följande:

    Vi har tänkt testa sperm meets egg metoden den här månaden. Har läst mycket positivt om den :)


    Ja men problemet för mig är att jag har jättesvårt att få ett positivt ägglossning test vilket gör att jag inte vet när jag har. Vet inte ens om jag har ägglossning om jag ska vara helt ärlig men jag vet inte hur man vet... Eller aa man vet ju barra exakt genom ett UL
  • cassandra92
    småfossingar skrev 2018-09-05 15:12:45 följande:

    Hejsan tjejer!

    Tänkte hänga med i denna tråd, har följt bim i september 2018 men inte vart aktiv, men tänkte att nu vill jag va med????

    Jag är 32 år och sambon är 36 år, vi har 2 barn som blir 8 och 5 år senare i höst. Vi har väl egentligen kännt oss rätt nöjda med 2 barn men känner båda två att vi nog ändå vill försöka med en sista gobit???? efterrätten så att säga. De 2 barn vi har, har jag rätt lätt med hjälp av pergotime blivit gravid med (har pcos). Detta är andra månaden vi kör, vart inget i september. Väntar på min mens som borde komma imorgon eller på fredag, lägger till mig i bim listan då. Oj vart en väldigt lång presentation????


    Haha jag såg också det där med smileys, blir lite konstigt haha ;) härligt att du vill vara med här! :) Efferätt låter gott tycker jag! :) Vad betyder pregotime?
  • cassandra92
    småfossingar skrev 2018-09-05 16:19:56 följande:

    Pergotime stimulerar ägglossning, har ingen egen äl. Nu finns inte läkemedelet längre i Svergie utan man får Letrozole istället. Jag har blivit gravid på första respektive andra dosen av Pergotime, men va ju något yngre då

    Har även haft ett mf innan vi fick andra barnet.


    Jaha okej. Jaa vi kommer väl att behöva ta hjälp om det inte tar sig innan året är slut. Jag klassas som överviktig vilket är jobbigt, men det är det jag försöker ta tag i just nu.. För jag antar eller tror att det blir svårare att få hjälp då.

    Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns att få missfall, usch...
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018