Inlägg från: setfire |Visa alla inlägg
  • setfire

    Vi med BIM oktober 2018

    Joinar här. Har bim kanske 20-25 oktober, äl på gång snart tror (hoppas!) jag men negativt äl-test idag. Vi har försökt ett år ungefär, har en treåring sedan innan. 29 år gamla och är precis som ts i husletartagen, får eventuellt chansen att bygga nytt :) vi har fått tid för påbörjad utredning om två veckor men en kan ju hoppas att jag blir gravid så vi slipper det ;)

  • setfire
    cassandra92 skrev 2018-10-04 12:44:18 följande:

    Hej alla. Så roligt att tråden är så aktiv. Men det är också svårt att hinna med haha. Hur många plus har vi fått i tråden nu? Och vilka har BIM i dagarna? Jag har ÄL om runt en vecka om appen stämmer. Funderar på när man ska börja med ägglossningstest. Ska köra digitala den här gången. Min app ändrade till dag 18 som ägglossning den här månaden. "Brukar" ha 16. Så kan hända att jag alltid ha slutat ha sex för tidigt. Åh jag hoppas att så är fallet. Eller asså haha inte slutat men ni vet att efter ÄL är det skönt att ta lite paus ;) eller så tycker i alla fall jag!


    Haha förstår vad du menar! eftersom mina cykler är väldigt oregelbundna och ibland oerhört långa höll vi på varannan dag i tre, fyra veckor en gång, det var verkligen inte roligt mot slutet ;) det blir ju lite press och ett ?måste?. Den gången missade vi ändå äl som kom på hutlösa dag 66 när jag ser tillbaka i appen. Sedan dess har mina cykler gått ner på 30-45 dagar istället, tack & lov, men är omöjligt att ha koll på äl.
  • setfire

    Jag fick ett väldigt svagt men ändå ganska synligt positivt resultat i veckan, men dagen efter testade jag negativt både morgon och kväll. Det var babyplans testa tidigt. Finns det fortfarande hopp om jag inte blöder eller kan det varit fel på testet? Tänkte avvakta med att testa några dagar, men vet inte om jag kan vara hoppfull eller inte. Bim kan vara när som helst egentligen, kanske de närmsta dagarna eller i helgen, kan jag ha testat så pass tidigt att koncentrationen på urinen spelar mycket större roll och därför gett mig både positivt och negativt test? Förstår att ingen av er vet i just mitt fall men någon kanske har några erfarenheter :)

  • setfire

    Tyvärr kan jag inte svara på det. Men eftersom jag inte har fått mens än och genom att läsa anteckningar jag skrivit kan äl inträffat omkring 14 oktober men kan varit både tidigare & senare. Trodde jag skulle fått mens helgen som var (med äl cirka 6-7 oktober först men det verkar jag inte haft). Har pcos så har väldigt oregelbunden mens och äl, så jag har verkligen ingen aning, kan inte riktigt tolka kroppen. Därför blir det lätt att jag testar alldeles för tidigt när jag gissar fel på äl. Har dock aldrig fått något som ens påmint om ett streck tidigare.


    WanderChild skrev 2018-10-24 11:54:26 följande:

    Hur långt från äl är du? Att fokusera på BIM blir missvisande då det kan variera. BIM för mig är tex bara ca 7 dagar efter äl o då får jag ju med största sannolikhet negativt oavsett om jag testar på BIM. Snarare kring äl+14 borde man nog få pos om det är något, men det kan också komma senare...


  • setfire
    WanderChild skrev 2018-10-24 13:46:24 följande:

    Aha, ja då är det ju svårt att veta! Du får testa igen om några dagar och se :). Har du testat ägglossningstester eller att ta tempen för att försöka få koll på äl?


    Får göra det!

    Eftersom jag har så långa cykler blir det dyrt med äl-tester. Jag har försökt vid några tillfällen (köpte 21 pack eller nåt) men fick aldrig positivt, men testade kanske två veckor i sträck, får dock alltid ett hyfsat starkt streck. Brukar visst va svårt för oss med pcos att använda äl-tester. Tempa hade varit bra om jag inte haft en treåring som alltid sovit dåligt vilket i sin tur påverkar min sömn och sömnen ska, vad jag förstått, vara viktig vid tempande.
  • setfire

    Jag ser två streck idag igen. Dock testa tidigt från babyplan, sticka denna gång istället för stav. Det har kanske inte ökat så mycket i styrka men har fått negativa (eller så svagt att det inte synts) där emellan. Ska testa med morgonurin imorgon, testade nu i eftermiddag. Är otroligt trött och har ont i magen emellanåt men kan ju vara på grund av annat. Är det fler som ser?

  • setfire
    Alllleee skrev 2018-10-29 20:29:37 följande:

    HALLLÅÅÅÅÅ!!! Jag vet inte??? Jag är i chock??????? Vad säger ni???


    Helt klart gravid! Grattis :)
  • setfire

    Kortvarig lycka, jag blöder nu :( vet att det inte måste betyda något negativt men har samtidigt inte fått särskilt mycket starkare tester så jag antar att det är kört. Känns så surt när vi försökt ett år, och så blir det missfall...

  • setfire
    kladdkaka82 skrev 2018-11-03 09:14:46 följande:

    Förstår din oro. Men håller tummarna för att det bara blöder som det ibland tydligen kan göra utan att det är någon fara. Styrke kramar


    Jag hoppas ju det, men magkänslan säger att det är ett missfall tyvärr. Blöder som en mens, utan klumpar eller smärta, men det måste det ju inte bli såhär tidigt. De symptom jag haft känner jag inte av, även om de varit väldigt diffusa. Hungern finns inte där på samma sätt men jag är otroligt trött. Är väldigt deppig också.
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018