Inlägg från: cassandra92 |Visa alla inlägg
  • cassandra92

    Vi med BIM oktober 2018

    Jojjans skrev 2018-10-09 20:28:50 följande:

    Och där kom mensen, en dag för tidigt dessutom.. skönt att slippa hoppas. Och skönt att äntligen få börja försöka ordentligt. Jag hoppar över till BIM- novembertråden nu och tröstar mig med att vi egentligen ont försökte på riktigt denna månad.


    Åh beklagar! Hoppas ni får plus i november och att jag slipper träffa dig i den tråden haha :) det här är det enda stället man hoppas att man "blir av med människor" haha att folk får plus!
  • cassandra92
    Youwontremember skrev 2018-10-09 22:16:02 följande:

    Känns som de flesta i denna tråden är precis i skedet vid BIM, finns här någon annan som precis har haft, i nuläget har eller kommer ha ägglossning inom de närmaste dagarna? Känns som tortyr detta, att i nästan två veckor gå och vänta på den där mensen som man så innerligt hoppas på att den inte ska dyka upp ..


    Jag har ÄL antingen i helgen eller i början av nästa vecka!!! :/ så det är LÅNG väntan.... Ja fy fan. När har du ÄL?
  • cassandra92
    Youwontremember skrev 2018-10-09 23:10:36 följande:

    Jag hade ÄL i helgen, fredag-lördag, eller ja en av dagarna men fick positiva ÄL-test både på fredagen och lördagen ???????? Lite orolig dock för vi har myst rätt rejält det senaste, snackarmom varje sig i nästan två veckors tid så nojar över att säden inte är lika effektiv som den ska efter allt tömmande ???? Men denna väntan .. ska verkligen försöka att inte känna efter för myclet för annars lär jag bli skengravid eller något. Använder du dig av ÄL-tester eller du känner av din ägglossning? :)


    Haha autocorrect när den är som bäst! ;) hahaha det är ju superhärligt att ni har det gött och myser! Det ska man ta vara på! :) det går säkert ändå om det är meningen! :) jaa det blir ju att man känner efter massor efter ÄL. Men man får försöka släppa det :/

    Jag har testat digitala ägglossningstest den här gången så får se om.jag får något utslag. Är det första barnet? Vilket försök?
  • cassandra92
    Youwontremember skrev 2018-10-10 00:00:23 följande:

    Haha jo det är ju trevligt med ett aktivt sexliv men man nojar ju ändå nu när man verkligen vill bli gravid, att man ska sabba hans spermier eller något .. Det är andra barnet för min del, första barnet för min sambo och egentligen första ?riktiga försöket? nu då jag använt mig av ÄL-tester för att vara på den säkra sidan. Med barn nummer ett fick jag först två missfall innan det blev en fullbordad graviditet, men blev gravid på första försöket alla tre gångerna, hade en mens emellan missfallen sedan efter mensen fick jag ägglossning som vanligt och blev gravid meeeeeen det var fyra år sedan och jag är ju lite äldre nu så ska försöka att Inter ha för höga förhoppningar på att bli gravid snabbt denna gången. Sedan oroar jag mig för missfall igen också ..

    första barnet för dig? :)


    Okej! Nej jag förstår, kroppen ändras ju! Men det kan ju gå snabbt, men om d r är första försöket kan det ju dröja! Det tar sig säkert snart!! Stort lycka till!!! :)

    Japp första barnet, tionde försöket :/
  • cassandra92

    Blinkande ägglossningstest imorse. Hur tänker jag då? Innebär det att ev. ÄL sker imorgon? När ligger vi för bäst chanser haha? ;)

  • cassandra92
    Jojjans skrev 2018-10-10 08:31:26 följande:

    Det betyder väl att en höjning är pågång så äl bör ske imorgon eller inom dom närmsta dagarna. Skulle ligga varje dag i några dagar för att vara säker! :)


    Tack det var så jag tänkte också! :)
  • cassandra92
    Simell skrev 2018-10-10 11:11:55 följande:

    Samma typ a test, ja. Det visade svagt positivt. Till saken hör är att denna smärta uppkom efter samlag, nåväl ska avvakta några dagar och testa igen. Försöker ha en försiktigt optimistisk inställning till detta, slutade med p-piller i augusti så har haft två menstruationer, föregående månad 4 dagar sen. Blir det så blir det ?


    Håller alla tummar!! :D 
  • cassandra92
    Persi91 skrev 2018-10-10 13:56:25 följande:

    Jag fick också ett X för ett par månader sedan och fick ta bort äggledare och fullt friskt foster (v 10). Har inte lyckats bli gravid ännu med en äggledare...  Vi kämpar på men går i banorna att anmäla oss för IVF privat. Men vi ska försöka ge det två månader till.

    Har BIM 12/10 men inga känningar alls så jag antar att mensen kommer som ett brev på posten på fredag. Man blir lika ledsen varje gång mensen dyker upp.


    Ursäkta min okunnighet men ser att fler skriver ett X. Vad innebär det?
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018