Inlägg från: cassandra92 |Visa alla inlägg
  • cassandra92

    Vi med BIM oktober 2018

    Thessss skrev 2018-10-17 07:03:26 följande:

    Testade positivt igår eftermiddag (Bim -1 eller +1, oklart när mensen egentligen skulle komma), 2-3 v. Helt sjukt chockad och skakis! Skrattande


    ååååh stort grattis! Va mycket plus det är i den här tråden, fantastiskt! Vilket försök var det?
  • cassandra92

    Gud. Blir tokig. Har suuuuperont i magen idag och helt uppblåst. Är det något som känner så EFTER ÄL? Annars är det nog kanske risk att jag har ÄL idag och idag får jag inte till något mys haha. Hade fast gubbe i söndags. 

  • cassandra92
    Anonymlängtar skrev 2018-10-17 09:42:59 följande:
    Jag va uppblåst hela tiden från ÄL och ont i magen till och från ända tills jag plussade och är fortfarande de :p
    Hm okej. Då hoppas jag att jag hade ÄL i måndags eller igår och att vi fick till ett riktigt bra skjut hahaha!! 
  • cassandra92
    MissJibs skrev 2018-10-17 09:53:03 följande:

    Bim-1 eller -2 idag. Jag o killen va ivriga imorse på att testa. D e tydligare nu :) ska testa digitala imorgonbitti för att säkerhetsställa. Vi blev lite bortskämda me d tydliga pluset me tvillingarna men då hade jag oxå gått till bim +9. Så vi vågar inte riktigt tro ännu. Men vi hoppas så mkt!


    Det där ser absolut positivt ut!!!
  • cassandra92
    LillaElementet skrev 2018-10-18 10:09:27 följande:

    Har du några symptom?


    Nej men jag hade ÄL i måndags/tisdags så det är nog för tidigt, ska försöka och inte känns efter haha dudå?
  • cassandra92
    Maya03 skrev 2018-10-21 18:17:40 följande:

    Hej alla! Jag håller på o bli tokig av denna väntan. Bim är om 5 dgr o de senaste dagarna så känns mina bröst så konstiga. Det sticker svider o kliar. Är liksom inte ömma precis, bara vårtorna.det är väldigt tydligt att jag har ett par liksom. Brukar inte känna ngt i brösten innan mens. Någon som känner igen sig? Försöker verkligen släppa tanken på att det kan va bebis på gång men blir ständigt påmind av denna känsla. I övrigt molvärk, men det brukar jag ha. Vi hade sex två ggr runt äl så jag vet att det kan ha blivit, men ja nojar också att ja kanske bara känner efter för mkt. Usch!, visst är de skitjobbigt o vänta in bim?!


    Ja väntan är HEMSK. Men man ju inte göra så mycket heller tyvärr. :( Hoppas det är plus på g för dig!
  • cassandra92

    O


    WanderChild skrev 2018-10-21 22:38:21 följande:

    Hur lång är din lutealfas? Hur många dagar brukar du blöda och kommer det mkt? Om man har kort lutealfas (under 10 dagar) och/eller blöder kort tid samt sparsamt så kan det vara ett tecken på lågt progesteron. Före p-piller hade jag en lutealfas på ca 13-14 dagar samt blödde en hel vecka men efter pillerstopp var lutealfasen endast 5-7 dagar och mensen sparsam i 3-4 dagar bara. Min cykel gick från 28-29 dagar till under 21 pga lutealfasen med äl på cd16... Testade munkpeppar o progesterall senaste cykeln o då tog det sig! :)

    Googla och läs lite på amerikanska sidor, de verkar ha kommit längre i användningen av dessa preparat samt så verkar progesteronbrist vara allmänt mer kännt där än det är här i Sverige. Där heter munkpeppar Vitex. Finns även bra klipp på YouTube om det.

    Även om man har en normal lutealfas så kan man ändå ha lågt progesteron. Progesterall är en kräm som kan beställas från graviditetskollen, den är bioidentisk vilket innebär att det ner på molekylnivå är identiskt med kroppens eget progester och därmed inte skadligt. Tror du att du har progbrist så skadar det alltså inte att testa det några cykler för att se om det ger effekt. Instruktioner fås med krämen.


    Min lutealfas är runt 11 dagar men jag blöder väldigt lite och kort tid.... Kan det vara ett problem menar du då? Har läst olika men många menar att mängden mens inte nödvändigtvis behöver betyda problem... Blev lite orolig nu!
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018