Inlägg från: cassandra92 |Visa alla inlägg
  • cassandra92

    Vi med BIM oktober 2018

    Miichaella skrev 2018-09-20 20:25:41 följande:

    Ja jag har aldrig tidigare haft molande värk efter äl förutom nu när vi försöker så tycker det är märkligt om det inte är något som händer. Ja vi får hålla tummarna! Har mått lite konstigt idag också, varm och illamående men tror det är för tidigt för sånt. Kanske håller på att bli sjuk :)


    Jag hade ägglossning förra veckan och har fortfarande molande värk. Men jag vet inte, usch inbillar mig säkert men nu har jag haft det varje dag sen i måndags...
  • cassandra92
    Timal89 skrev 2018-09-21 11:42:01 följande:

    Precis samma här. Äl i lördags och molande mensvärk onsdag och torsdag. Försöker inte tänka på de. Kan säkert betyda 100 olika saker..


    Jaa det kan det nog! :/
  • cassandra92

    Blö. Appen visar nu i efterhand att jag hade ÄL i söndags. Fan. Vi hade sex på söndagen och på lördagen men inte måndag.... Hoppas vi kanske fick till det ändå. Lite nedstämd bara.

  • cassandra92
    Miichaella skrev 2018-09-22 11:01:44 följande:

    Spermier lever ju i regel länge så tänk inte på det, ni har gjort vad ni kunnat :) Min förra graviditet blev av att vi bara hade sex två dagar innan ÄL, haha. Så man vet aldrig!


    Jag hoppas det!! Men blev lite snopet för trodde jag hade ÄL innan. Men vi får bara vänta och se!
  • cassandra92
    Miichaella skrev 2018-09-22 11:01:44 följande:

    Spermier lever ju i regel länge så tänk inte på det, ni har gjort vad ni kunnat :) Min förra graviditet blev av att vi bara hade sex två dagar innan ÄL, haha. Så man vet aldrig!


    Du har BIM en dag efter mig ser jag. När hade du ÄL? :)
  • cassandra92
    Miichaella skrev 2018-09-22 16:04:04 följande:

    Ni prickade ju in Äl iiaf, du får tänka så :) Jag hade Äl lite tidigare än vad jag trodde, hade den i söndags, två dagar tidigt. Vi hade sex varannan dag och prickade in söndagen, märkte att Äl var då och tog ett test som bekräftade det. Får alltid fast smiley på en gång på de digitala. Så eventuellt har jag bim 30/9 men låter 2/10 stå kvar. Men tänker att jag kan testa redan 30:e om mensen inte kommit då :)


    Ja jag vet. Fy man blir så jävla inkörd i detta att man blir tokig. Jag köpte digitala så får testa nästa månad om det inte går. Jag testar nog inte förrän BIM är över. För jag pallar inte ett negativt igen. Då är det bättre mensen får komma.
  • cassandra92
    Miichaella skrev 2018-09-22 20:00:41 följande:

    Digitala är bra! Jag tycker dock det är lite stressigt att testa varje dag så lyssnar mer på kroppen istället. Känner du av något nu efter ÄL?


    Jo men har aldrig fått ÄL bekräftat så därför vill jag göra det... Får se hur det går. Ja jag känner allt haha ;) men så är det nog inte. Kan man ens känna något en vecka efter ÄL?
  • cassandra92
    Miichaella skrev 2018-09-23 00:03:12 följande:

    Aha ja men då är det säkert intressant att ta dom, man blir glad av smileyn som dyker upp när det är ÄL :) Man blir lite peppad, haha. Det enda jag förstått att man kan känna väldigt tidigt är molande värk. Googlat massor. Har det nu men behöver säkert inte betyda nåt heller.


    Nej jag vet. Det är väl bara att vänta. Sjukt jobbigt.
  • cassandra92
    poolen skrev 2018-09-23 09:25:09 följande:

    Första barnet för oss. Jag själv har fyllt 30 och min man är 34. Min P-spruta gick ut nu i början av september. Har varit gravid en gång tidigare då jag slarvade med sprutan och gick 3 veckor över tiden för injektion, och min mens brukar vara tillbaka ca 5 veckor efter att jag slutar med sprutan så hoppas på snabb ägglossning även denna gång, nu när man faktiskt är redo för en liten knodd. 

    Har börjat köra ägglossningstester och senaste 2 dagarna har det synts typ svagt "spökstreck" så hoppas på ÄL någon gång nu i dagarna. Hade varit så skönt att få BIM i oktober och inte ha någon mens alls mellan graviditet och preventivmedelavslut hehe. 


    Jag håller tummarna för dig!!! :)
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018