Inlägg från: julle92 |Visa alla inlägg
  • julle92

    Vi som väntar tvillingar 2019!

    Hoppar in här jag med, då vi idag på kub fick veta att även vi väntar tvillingar. Är nu i vecka 13 med bf i mitten på april ungefär. Som några nämnt innan så är det mycket tankar som snurrar i huvudet just nu, så känns skönt att kunna följa fler i samma sits. Ingen som hittat/gjort en fb grupp för oss med bf under 2019? :) 

  • julle92

    Någon som hittat en sajt som säljer roliga bodys som man kan använda när man går ut med nyheten på sociala medier och liknande? :) 

  • julle92
    emmsanh skrev 2018-10-16 07:10:05 följande:

    Nej. Men du kan gå in och designa bodys själv med valfri text. Tittade också över alternativen innan vi gick ut med vårt. Räckte med att vi la ultraljudsbilder på båda två knytena. Blev vilda reaktioner kan jag lova haha.


    Tack, ja jag gick in på zazzle och tog en av de färdiga där, hoppas de inte tar flera månader innan de kommer bara, då får de räcka med ultraljudsbilderna, men vi lyckades inte få med båda på samma bild så hade varit kul med något som gör de tydligare :)
  • julle92
    Anonym (23årig mamma) skrev 2018-11-07 08:38:35 följande:

    Vad kul med en tvillingtråd!! Själv har jag en 4 månaders bebis... och fick reda på igår att det är TVÅ i magen! Inte planerat alls med ännu en graviditet.???? Har sjukt ont i magen och mår såååå illa... Finns det ngn sluten facebookgrupp att gå med i? Är i v6+5 enligt appen, så vill hålla det hemligt till nära och kära fram tills julafton :)


    Grattis! Gå med i gruppen vi som väntar tvillingar 2019 på Facebook :)
Svar på tråden Vi som väntar tvillingar 2019!