Inlägg från: Mongoliet |Visa alla inlägg
  • Mongoliet

    Är ni etnisk svenska killar rädda för utländska tjejer?

    Tror inte att det är din bakgrund som är problemet. Nog bara samma problem som alla andra har. Inte träffat rätt helt enkelt. Nästan alla mina svenska kompisar som är singlar har tröttnat på svenska tjejer och föredrar tjejer från alla andra länder, inklusive ditt alltså.

  • Mongoliet
    Anonym (Tellolit) skrev 2018-09-06 02:24:03 följande:

    Föredrar dom arr konvertera också ?


    Har vänner som har gjort det & skulle kunna göra det själv.
  • Mongoliet
    Anonym (Nisard) skrev 2018-09-06 02:40:58 följande:

    Ja alla gånger. Jag är en arabisk tjej med arabiska vänner.Jag SER att killar vill men de säger inget. De e tysta som möss. jag är svensk i mitt hjärta och jag förstår inte. alla som kommer e araber. jag vill inte ha araber. alla i min familj säger samma svenskar e rädda för araben


    Stämmer inte. Jag är inte rädd. Skulle mer än gärna träffa en arabisk tjej. Ge mig en lista med foton alt anordna en speed-dating med bara arabiska tjejer & svenska killar. Lovar att killarna inte blir svåra att hitta till det.
  • Mongoliet
    Anonym (Nisard) skrev 2018-09-06 02:59:25 följande:

    Men alla araber skulle komma direkt och skrämma bort svemsken


    Orka vara rädd för det liksom. Har du någon söt, smart & rolig släkting som behöver komma hit så kan jag gifta mig med henne. Hon behöver kunna få ett jobb här dock.
  • Mongoliet
    Anonym (Nisard) skrev 2018-09-06 03:50:08 följande:

    Ja men på riktigt det e det problemet som e . De flesta svenskar orkar inte o de går. Alltså mina föräldrar var alltid frihetskämpar  och de kämpande för saker som kvinnor. jag har träffat araber o svennar. jag säger inte att svennen e rädd. jag säger att svennen orkar inte lyssna på araben. O ärligt jag förstår varför. Araben man är som ett barn. Han är rädd för kvinnan. 


    Jag träffar arabiska män varje dag. De flesta är snälla men lite småkorkade, många av de kommer att rösta på SD i valet. Jag skäller på några av de ofta eftersom att de inte fattar att de behöver hålla tider. Många av de åker & knullar horor i Marocko som är arabvärldens Thailand. Ja de har fruar och flickvänner här de flesta av de, vissa mer än så. Ja de är som barn de flesta. Snälla barn dock.
  • Mongoliet
    BossHoss skrev 2018-09-06 08:10:49 följande:

    Beror väl på vilken typ av arabtjej du vill träffa?

    Vill du träffa någon som gillar rock, gå på en rockklubb

    Jazz intresserad gå på en jazzklubb, osv


    Häng vid falafel no 1 18.00-00.
  • Mongoliet
    Anonym (Babe) skrev 2018-09-06 09:01:05 följande:

    Är kurd och inte muslim, mina föräldrar hade blivit överlyckliga om jag drog hem en svensk man. Jag tror det faktiskt handlar om att de tror att jag inte är intresserad. Jag dras verkligen inte till mitt folk tyvärr...


    Skriv till mig privat så går vi på date. Hur som helst har jag några frågor till dig.
Svar på tråden Är ni etnisk svenska killar rädda för utländska tjejer?