Inlägg från: Kaffe81 |Visa alla inlägg
  • Kaffe81

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Stort grattis! För oss har det tagit 6 års kämpande, 2 IVF och ett flertal operationer av myom. Gjorde andra IVF i april efter sista operationen av ett 2,5 kg myom och på första IVF-försöket gick det! Är i vecka 23 nu och det blir planerat snitt vid årsskiftet. Så spännande!

  • Kaffe81
    anina skrev 2018-09-20 11:32:07 följande:

    Så många nya inlägg. Ska läsa dem efter lunch. =)

    Har varit på ultraljud på morgonen. Fick se det lilla hjärtat slå. =)

    Embryot var dock väldigt litet, 4 mm, vilket tyder på att jag skulle vara i vecka 6 istället för slutet på vecka 7. Men eftersom det är IVF så vet man ju hur långt man är. Den borde tydligen vara typ 12 mm nu. Och så tänkte jag på det du berättade Mjbo så nu är jag lika orolig som innan iaf. Skönt att få se hjärtat iaf. =) Läkaren sa att det är huvudsaken att det slår.

    Kram på er


    Det var lika för mig när jag gjorde första ultraljudet i vecka 9: embryot var 8 dagar mindre än det borde men då vi också gjort ivf så visste vi ju att det var rätt datum. Blev också lite orolig trots att allt såg bra ut. På KUB och RUL har den också varit lika mycket mindre, dvs följer sin kurva och ca 8 dagar mindre. Nu senast när jag gjorde RUL sa barnmorskan att om det skiljer mindre än 12 dagar så är det normalt. Förstår inte varför de inte sa det redan på de två tidigare ultraljuden, hade besparat en del oro. Hon sa även att det nog kommer vara en lite mindre bebis som föds. Är nu i vecka 24 och känner sparkar dagligen. Så följer den bara sin egen kurva verkar det vara bra!
  • Kaffe81
    jaktenpaflow skrev 2018-09-20 20:48:56 följande:

    Åh så himla härligt att känna sparkar och rörelser! Längtar! Vet ni vad som gömmer sig där inne? Första barnet?


    Japp första barnet och vi vill inte ta reda på kön så det blir en överraskning!
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF