Inlägg från: Yasminaoo |Visa alla inlägg
  • Yasminaoo

    Extremt orolig bebis. Tankenöt?

    Helt normalt. Så var mina tills dom började krypa och var 5-6 månader.

    Ge honom kärlek, närhet och mer kärlek. Han ska vilja ha dig nära som endast 9 veckor gammal. Ju mer du gosar med honom desto tryggare och självständigare kommer han bli...

  • Yasminaoo
    Grodi skrev 2018-09-21 14:27:26 följande:

    Hej igen!

    Det är möjligt att det var utvecklingssprånget som spökade fast han är fortfarande väldigt gnällig. Idag låg han 5 minuter själv, vaken åtminstone :)

    Men som någon skrev här uppe i tråden så sover han på tok för lite och vi lyckas inte få honom att somna!

    Han brukar ?gå upp? runt kl 10 och efter det är det stört omöjligt att få honom att sova några längre perioder. Vi har bärsele och han slumrar till i den ibland men vaknar ofta och det går inte att lägga ifrån sig honom.

    Detta resulterar i en övertrött liten rackare som varken kan äta eller sova till kvällen ????

    Hur får vi honom att sova mera? Han vill inte sova i vagnen och vill inte sova på oss. Bara bärselen passar men inte så att det blir någon vidare kvalitativ sömn ändå.


    Du kan inte tvinga honom sova när du vill. Sluta försök få honom passa in i ett mönster som passar dig, så små bebisar ska få sova och vara vakna när dom behöver, det är bara att hänga på. Det du beskriver är ju helt normalt, microsömn här och där. Först och främst tycker jag ni ska hålla er hemma och mysa mer, vila när han somnar, försök inte ändra honom till nån slags rutin utan flyt bara med...
  • Yasminaoo
    Grodi skrev 2018-09-21 17:10:35 följande:

    Kul att ni tar för givet att det är en mamma som skriver... men visst, han har legat i min fru i 9 månader så jag köper resonemanget. Finns det nåt vi kan göra för att få honom att bli ?mindre krävande??


    Har du inte lyssnat på vad Bvc sagt? Inte läst några artiklar om barnpsykologi?!
Svar på tråden Extremt orolig bebis. Tankenöt?