• Jagerika

    BIM 29/9 med Rosenrot

    Albis skrev 2019-01-02 14:54:44 följande:

    Förstår! Yaaay skynda hemma från jobbet :) vad jobbar du med förresten?


    Det blir ingen bebis denna gången...:( testet var negativt..

    Jag jobbar som städerska på ett demensboende, städar deras rum och sånt :) vad jobbar du med?
  • Jagerika
    Albis skrev 2019-01-02 15:57:02 följande:

    Fan också :( vad tråkigt! förstår att det måste kännas tungt framförallt med alla symtom som du haft.. har du läst ngt om akupunktur? Såg en studie om att det kan förbättra chanserna, har en tjejkompis som gjorde det innan hon blev gravid. Hejar verkligen på er! Tror de även rekommenderar par som gör ivf att göra det innan/under tiden!

    Ah okej, jag jobbar inom socialtjänsten med barn & unga :)


    Nu är jag på Bim+4 och fortfarande igen mens! Så jädra drygt! Nästa gång ska jag testa på Bim+7 men det är säkert inget! :(
  • Jagerika
    Albis skrev 2019-01-07 08:31:19 följande:

    Ah! Du kan ju haft en senare äl än vad du trodde, du har alltså inte testat igen nu?


    Jo senast i morse men det va negativt! Skickar en bild på testet!

  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2019-01-10 10:32:44 följande:

    Nu är jag tillbaka från nyårsresan och har läst igenom tråden.

    Men bim +6 och ingen mens, det är ju helt sjukt!!

    Hur har det gått idag?

    Din mens brukar väl inte vara sen?

    Själv är jag nu i vecka 20 och har varit på andra ultraljudet. Allt såg fint ut och vi har fått en lapp där könet står...men har inte öppnat lappen än :D

    Får se om/när vi kikar på den. Jag tror jag vill veta kön för att förstå att detta verkligen händer. Jag har lite svårt att ta in det. Känns bara som att jag blir tjockare och tjockare :D

    Sitter just nu och pluggar föräldrarpenning och måste planera ledigheten i helgen för nu börjar chefen undra hur jag ska vara hemma. Herregud vilken djungel!!

    Måste lägga en ny budget i helgen för att se om jag kan snåla in lite på antal dagar som man kan plocka ut. Hej då lyxliv, hej nudlar :D :D


    Heeej och välkommen tillbaka!!! :D har du haft det bra?

    Precis jag är aldrig sen mer än typ max 4 dagar!! Ja idag är det Bim+7 och ingen mens MEN på mitt test i morse så såg jag ett svaaaaaagt streck. Kan lägga in en bild om du vill se :) men min plan är att ta igen lördag morgon och är det samma då så ska jah köpa ett digitalt! Mår som om jag blivit överkörd, ont i rygg, molvärk deluxe, fast inte mensvärk, illamående som kommer och går. Typ har en konstig brännande känsla i livmodern! Kan INTE sova på magen för det är obehagligt så har nu svårt att somna!! Jag hade lätt trott jag varit gravid om jag levt för 100 år sen! Inga ömma bröst än dock!

    Ja det är nog lite trixigt med alla försäkringar och ledighet och föräldrapenning hit och dig men det klarar du! :D
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2019-01-10 13:10:15 följande:

    Ja jag har haft det jättebra :) Var lite orolig innan att resa och vara gravid. Men det var verkligen ingen fara :) Vi bodde på ett 4-stjärnigt hotell så maten var fantastisk.

    Klart jag vill se testet!!! :) Hoppas stenhårt att du är en sen plussare och att mensen håller sig borta den här gången :)


    Ja det hoppas verkligen jag också <3 här kommer testet! Svagt svagt streck!

  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2019-01-11 08:04:48 följande:

    Det är supersvagt, jag är tveksam till att det där är positivt eftersom du är på BIM +7. Men så länge det inte kommer blod så håller jag tummarna :)


    Precis! Jag tar det inte för positivt fören det verkligen syns! Bim+8 idag och här är ett annat test!

  • Jagerika

    Man vill ju ha starka streck så man vet att det är äkta eller färgrester :/ ska inte testa igen på några dagar så får vi se :) tack för att ni kikade!

  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2019-01-11 14:30:40 följande:

    På det där testet ser jag inte ens en antydan till ett andra streck.

    Så skumt att din mens inte kommer.

    Jag tycker också du ska avvakta i några dagar och inte testa mer.

    Tyvärr tror jag din mens är rejält försenad och om du inte har tagit läkarkontakt innan så tycker jag att det här är en anledning att kolla upp det.

    Jag har hört att mensen kan helt utebli en månad om man inte har haft äl. Men för din egen skull är det bättre att få svar på en vårdcentral.


    Haha och jag som tyckte det syntes mer där xD jag ska avvakta lite till, tänkte ringa nästa vecka om den inte kommit tillbaka. Får nog börja med ÄL-tester igen eftersom allt är rubbat! Vi som skulle skicka in till utredning direkt när jag fick mensen, så är den försenad och inga starka positiva test! Gaaah man blir ju tokig!
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot