• Jagerika

    BIM 29/9 med Rosenrot

    NiMi12 skrev 2018-10-28 19:49:46 följande:

    Så ledsen för din skull :( <3


    Ska ringa mödravården i morgon och be om en tid <3
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-10-29 09:52:41 följande:

    Det gör du rätt i. Jag hoppas du kan få göra en fertilitetsutredning så ni kan se om det är något som inte stämmer och som de kan åtgärda.


    Jag vet inte hur jag ska göra! Ringt runt som en galning och kom tillslut rätt!. Ska skicka in ett papper för att dom har vissa regler. Ena kriteriet är att man ska haft ett stadigt förhållande i 2 år. Men vi firar 2 år i April! Ska jag ljuga? Vi började försöka direkt efter jag flyttade in och det är ju 1 år sen nu om några veckor. Så vi har bott ihop i snart 1 år ( om man bara räknar folkbokföringen) . Räknar dom att man ska vara sambos i 2 år eller bara varit tillsammans? Åh jag vill inte vänta ett helt jävla år för vi inte har bort ihop tillräckligt länge! Nån som vet hur det är med utredningar?
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-10-30 17:51:03 följande:

    Hade jag varit du så hade jag dragit till med att ni blev tillsammans *runt jul/nyår för 2 år sedan* (eller ännu tidigare). Så jäkla stor roll kan den detaljen inte spela i långa loppet. Det är ju hur ni känner som spelar roll, vissa gifter sig efter bara några månader o lever hela livet tillsammans. Sen är det ju många som är särbos under lång tid så det borde inte påverka att ni *bara* bott ihop ett år. Själva förhållandets längd o hur seriösa ni är är ju det som är relevant, tänk om ni pluggat på olika håll eller haft distansförhållande under många år, då ska ni ju inte straffas för det. Vet inget om utredningar men känns inte som ngt ni direkt kommer bli korsförhörda för. Utredningar brukar ju även dra ut en del på tiden (tyvärr) så ganska snart är ni vid er faktiska tvåårsdag...


    Men om dom kollar upp folkbokföringen så blir det kanske knasigt. Jag hade nämligen ett förhållande med en man i nästan 2 års tid och bodde tillsammans. Julen 2016 och början på 2017 bodde vi ihop, men fick sedan början på 2017 reda på att han hade varit med en annan tjej plus dejtade en annan tjej i flera månaders tid. Han hade alltså mig och två andra tjejer samtidigt. Jag stack såklart och bodde hos min bror och var skriven där när jag träffade min nuvarande sambo. Vi träffades april 2017 och flyttade ihop december 2017. Så då tror jag tiden är för kort så att säga.

    Har även pratat med min sambo om tycker vi ska vänta med utredning, * det kommer när det kommer* säger han jämt och försöker trösta mig. * tänk inte på det gumman* får jag nog höra minst en gång i veckan, vilket ör SKITSVÅRT! Så vi avvaktar lite, båda ska ju vara på samma nivå och han ville fortsätta försöka själva ett tag till
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-10-31 10:51:41 följande:

    Det var något nytt för mig med att man stadigvarande ska ha varit tillsammans i två år. Jag har bara hört att man ska försöka i ett år om man är under 35 år.

    Man kan alltid finslipa sanningen en aning. Men du har en stor fördel (till skillnad från tex mig) och det är att du fortfarande är ung och har gott om tid. Så om killen vill avvakta lite så säg till honom att du kan tänka dig att avvakta till april. Men sen vill du kolla upp både dig själv och honom. Då har du kompromissat med honom, varit tillsammans stadigvarande i två år och då borde det inte vara något problem med att få en utredning.

    Jag förstår att vänta inte är det du vill. Men som du skriver, båda ska vara på samma nivå :)

    Jag fortsätter håller tummarna stenhårt för er <3


    Vi kommer vänta tills april med utredningen! Vill ju så gärna lyckas *naturligt* :) denna månaden äter jag inget alls utan prickar enbart in ÄL som är nästa vecka. Jag kan hålla er uppdaterade för er som vill vela hur det gått! Jag har insett att mins pms symtom är dom samma som gravid symtom så jag kan aldrig veta när jag är gravid. Får helt enkelt vänta till Bim varje månad haha
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-11-05 10:26:44 följande:

    Jag vill gärna veta hur det går, så uppdatera gärna tråden :)

    Ja dina PMS symptom är verkligen gravsymptom. Men den månaden du blir gravid så kanske du inte får några symptom alls, eller helt andra. Så leta efter andra känslor och känningar än de du brukar ha.

    Jag håller tummarna stenhårt för er att det kommer naturligt <3


    Vad roligt :D då ska jag definitivt uppdatera :)

    Ja det är rätt störande när man tror man är gravid och så blir testen negativa :/

    Jag tror inte jag kan leta efter nått då alla månader är olika! Enda symtomen på mens är att jag får ont i brösten lite innan. Men har haft ont i brösten direkt efter ÄL också och ändå fått mens. Så jag har ingen aning xD haha
  • Jagerika

    Hej tjejer, uppdatering från mig! Tog test i morse, är på Bim-2, ingen pms what so ever, brukar ha ömma bröst och ryggont men nu känner jag inget! Är BIM-2 för tidigt tror ni eller är det kört? Jag ser detta test som negativt men jag blir så osäker för jag kunde ana något

    (som alltid haha)

  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-11-29 08:14:10 följande:

    Hej!

    Jag kan inte se testet, bara en ruta. Idag är det BIM +1 och jag är nyfiken på hur det går!! :)

    Jag var inne på KUB test i måndags, fick inte så bra resultat (som väntat pga min ålder). Fick 1:390. Så i tisdags var jag och lämnade blodprov för NIPT test. Provsvar kommer om två veckor. Håll alla era tummar hårt för att det inte visar på något kromosomfel.

    Annars rullar det på. Är så vansinnigt sjukt trött, typ som utmattningssymtom. Jag gör inget annat än jobbar och går lite promenader med hunden. Resten som matlagning, städning, tvättning och allt annat i ett hem har tyvärr hamnat på sambon. Jag sover nästan varje eftermiddag i nästan två timmar, men är ändå helt död. Börjar bli drygt som tusan. Men illamåendet har släppt ganska mycket så jag hoppas tröttheten följer efter den :)

    Fostret är nu 7,5 cm långt och såg ut att må bra i magen när vi fick se h*n på KUB testet :)


    Hej! Fortfarande ingen mens och inget plus! Tog ett test igår på BIM men hepp det visade inget! Bara lurar mig med skuggor Hahaha! Ska ta igen nu varannan dag tills antingen plus eller mens :)

    Vilken liten talle, endast 7,5cm <3 håller alla tummar och tår för han:hon är helt frisk! Jobbig att vara så orkeslös :/ som tur är går det ju säkert över med tiden :) har du fått nån liten kula än?? :D vilken vecka är du i nu? Är såå avis men ändå lycklig för du fick din dröm i uppfyllelse :D <3
  • Jagerika


    Detta var från igår men det är inget va? Inbillar mig streck överallt när man är förbi Bim xD
  • Jagerika

    Äsch det syns inget här, mer på mobilen och i verkligheten men är säkert sånna där rackarns spökstreck!!

Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot