• NiMi12

    BIM 29/9 med Rosenrot

    WanderChild skrev 2018-10-17 06:55:19 följande:

    Fick blödning på äl+8-9 o trodde det var mensen men sen slutade det igen. Va hos bm igår o klagade på min korta lutealfas!. Idag är jag på äl+11! Är i chock!


    Stort Grattis!!


    Haha det hjälpte alltså att klaga hos BM. Vad hon än gjorde så hjälpte det ju ;)

  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-10-15 07:40:45 följande:
    ÄL skedde i lördags, hade fruktansvärt ont så det kändes verkligen! 2 dagar tidigare än beräknat, hoppas det är rosenroten som kortar ner min cykel lite då jag har mellan 32-36 dagar :) så nu är min BIM ändrad till 28 oktober! Låt dagarna gå lite fortare!!

    Men metoden ?sperm meets the egg? blev inget av denna månaden, vi har båda varit trötta så hade endast sex 5 dagar innan ÄL & några timmar innan jag kände den där fruktansvärda värken! Så jag hoppas vi prickade in bra ändå! Iallafall en dag, snälla låt det räcka!!

    Hur gör det för dig Albis?
    Nedräkning nu Jagerika :)
    Jag håller tummarna stenhårt för dig!!
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-10-18 13:47:38 följande:
    Ja herregud! Har inte minsta symtom, helt jävla symtomfri! Varken molvärk eller ömma bröst, brukar ju alltid ha molvärk frpn ÄL till Bim haha! Har också fått en inflammation i mitt knä så är hemma veckan ut! Frågade också om varför jag är så trött och dom tog prover men hittade inget, som tur var :) ÄL+5 idag

    Hur går det för dig och din underbara bebbe i magen? <3 :D
    Spännande att du är utan symptom! Kanske är det din signal att det är något på gång :)

    Ja du, det är en resa detta. Just nu vet vi inte om det finns någon bebbe i magen. Jag har ju alla symtom och tarmar som är svullna nåt så kopiöst så jag ser jättegravid ut. Men efter ett tidigt UL 5+6 så såg de bara hinnsäck och gulsäck, men inget foster. Så jag ska in på VUL på måndag 7+6 så de kan se om det är en ofostrig graviditet eller om det bara var för tidigt förra gången att se något.
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-10-18 22:08:43 följande:
    Men vad säger du!!!?? Hoppas verkligen det inte är en ofosteig graviditet!! Usch nu blev jag orolig för din skull :(
    Nä det hoppas jag verkligen inte, men jag vågar inte vara så där superglad just nu heller. Känns som att jag måste förbereda mig på att det inte finns något där och att jag behöver medicin för att stöta ut alltihop.

    Jag försöker att inte tänka på hur det kommer bli då, för då blir jag bara ledsen. Vi tar det på måndag tänkte jag.

    Symptomen har dock minskat drastiskt sedan i tisdags och jag är bara svullen om magen och kopiöst ömma bröstvårtor. Men illamåendet är borta och det är jag glad för om det nu skulle visa sig att det är en ofostrig graviditet.

    Men jag återkommer på måndag när jag har varit på VUL.
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-10-19 15:24:21 följande:
    Jag hållare alla tummar och tår för dig <3 du måste säga hur det går!

    Idag är jag ju på ÄL+ 6 ich känner ingenting, MEN för en liten stund sen så illade det till, typ små små stick i *tjejmagen*! Det håller på fortfarande till och från! Snälla låt det vara ägget som fäster <3 :D
    Nu är jag tillbaka från läkaren. De hittade ett foster och även ett hjärta som bultade på som tusan. Allt såg bra ut och han flyttade fram mig från 7+6 som jag trodde till 8+4 :)

    Så nu hoppas vi att allt annat också rullar på som det ska så vi får en lite frisk knodd i slutet på maj <3
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-10-24 05:40:09 följande:

    Okej så här ligger det till! Jag vet inte om jag råkade fippla till det med mitt test, stoppade nog ner stickan för långt så är rädd att det blivit fel men såhär ser testet ut, ser ni nått?


    Svårt att säga om det är något sträck där.
    Men vilken äl dag är du på? Det kanske är för tidigt att testa.
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-10-26 05:29:55 följande:

    Jag testade precis och är inte gravid :( så nu blir det utredning istället!


    Så ledsen för din skull :( <3
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-10-28 20:46:55 följande:
    Ska ringa mödravården i morgon och be om en tid <3
    Det gör du rätt i. Jag hoppas du kan få göra en fertilitetsutredning så ni kan se om det är något som inte stämmer och som de kan åtgärda.
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-10-31 08:41:27 följande:
    Men om dom kollar upp folkbokföringen så blir det kanske knasigt. Jag hade nämligen ett förhållande med en man i nästan 2 års tid och bodde tillsammans. Julen 2016 och början på 2017 bodde vi ihop, men fick sedan början på 2017 reda på att han hade varit med en annan tjej plus dejtade en annan tjej i flera månaders tid. Han hade alltså mig och två andra tjejer samtidigt. Jag stack såklart och bodde hos min bror och var skriven där när jag träffade min nuvarande sambo. Vi träffades april 2017 och flyttade ihop december 2017. Så då tror jag tiden är för kort så att säga.

    Har även pratat med min sambo om tycker vi ska vänta med utredning, * det kommer när det kommer* säger han jämt och försöker trösta mig. * tänk inte på det gumman* får jag nog höra minst en gång i veckan, vilket ör SKITSVÅRT! Så vi avvaktar lite, båda ska ju vara på samma nivå och han ville fortsätta försöka själva ett tag till
    Det var något nytt för mig med att man stadigvarande ska ha varit tillsammans i två år. Jag har bara hört att man ska försöka i ett år om man är under 35 år.

    Man kan alltid finslipa sanningen en aning. Men du har en stor fördel (till skillnad från tex mig) och det är att du fortfarande är ung och har gott om tid. Så om killen vill avvakta lite så säg till honom att du kan tänka dig att avvakta till april. Men sen vill du kolla upp både dig själv och honom. Då har du kompromissat med honom, varit tillsammans stadigvarande i två år och då borde det inte vara något problem med att få en utredning.

    Jag förstår att vänta inte är det du vill. Men som du skriver, båda ska vara på samma nivå :)

    Jag fortsätter håller tummarna stenhårt för er <3
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot