• Jagerika

    BIM 29/9 med Rosenrot

    WanderChild skrev 2018-10-21 07:09:31 följande:

    Gör det! Håller tummarna! Jag gjorde likadant, först ett tidigt-test o kunde knappt tro mina ögon när det dök upp ett svagt streck, men kunde bannemig se det på armslängds avstånd också så då gjorde jag ett digitalt också! :D


    Fick härom dagen reda på att jag ska bli faster igen!! :D OM jag är gravid så vore det perfekt då jag kan vara gravid samtidigt som min svägerska! Isåfall bara 2 månader imellan <3 så nu vill jag ju ännu mer att det ska bli plus! Har sedan stickningarna haft molvärk mer och mer, ibland så starkt att det känns som mensen kommer!
  • Jagerika
    Albis skrev 2018-10-21 14:39:43 följande:

    Stort grattis till dig wanderchild!! :)

    Åh så spännande, men inte många dagar kvar nu då innan du kan testa, jagerika! Håller alla mina tummar jag har! Jag har äntligen fått positivt äl-test efter en veckas testande haha, så bim först 5 nov. Hoppas hoppas!


    Ja onsdag tänkte jag testa första gången, syns inget då så får jag vänta tills efter Bim tänkte jag :) har lagt ut alldeles för mycket pengar på test tidigare haha

    Vad härligt för dig! Då får du ligga i mycket nu! :D
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-10-21 16:48:44 följande:

    Alltså vet du, min svägerska ligger bara 3mån före mig! Vilket lustigt sammanträffande! Måste va ett tecken när dina o mina andra symtom varit så lika! Det kommer ta sig för dig också nu!


    Men vad sjukt!! Just nu känner jag inga symtom, det kommer i vågor liksom :) hur gammal är du och hur länge hade ni försökt?
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-10-21 17:44:19 följande:

    Visst är det! :P Jag är 31, slutade med pillerna i juni o första äl kom i slutet på augusti, så det blev tredje försöket det tog sig på. :)


    Okej då är vi lite olika där iallafall! Jag är 26 och detta blir försök 10, så ja jag vill gärna få det där plusset nu! :)
  • Jagerika

    Jag vet inte om det är något bra tecken men mina bröst har börjat ömma, det gör dom innan jag får mens :( BIM är ju på söndag så tycker i och för sig att det är väldigt tidigt dom börjar ömma?

  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-10-22 07:50:04 följande:

    Låter tidigt ja om det är inför mensen... Vi bestämmer att det är ett bra tecken! :) Själv har jag inga symtom alls nu förutom lite stick/molande i livmodern. Hade det inte varit för testet jag tog i lördags igen så hade jag nästan trott att jag inbillar mig det hela :P.


    Jag har ju fått ömma bröst tidigt någon gång men ändå fått mens så jag vet inte, aldrig varit gravid så vet ju inte vad man *ska* känna xD

    Läste en artikel igår på nån graviditetssida på internet om att det finns inga såkallade spökstreck. Antingen så är det en tidigt graviditet som helt enkelt inte tar sig eller färgrester i kanterna där ett positivt streck ska vara! Jag testade en gång för några månader sen och fick 4 olika svaga streck men fick ändå min mens. Kanske var gravid men att det blev ett så tidigt missfall att det inte ens räknas? Jag ansåg dom inte positiva då det aldrig blev starkare men det kanske va så? Då hade jag varit glad att jag ens kan bli gravid haha

    Har bild på ena testet kvar om du vill se vad jag menar!
  • Jagerika

    Bilderna blev ju inte direkt bra men kan se på översta iallafall!

    Hoppas det blir ett STARK streck denna gången :)

    Ja jag har hört talas om det! Får nog prova detta om det inte funkar denna gången, men om det inte tar sig denna gången så ska jah ringa till mödravården och få utredning nu när vi närmar oss 1 år!

  • Jagerika

    Hur är dina flytningar om man får fråga det? Jag va på toa nyss och hade fått väldigt mycket vita gryniga flytningar! Mycket mer än vanligt, är typ orolig för svamp :O

  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-10-22 14:04:29 följande:

    Nu är jag tillbaka från läkaren. De hittade ett foster och även ett hjärta som bultade på som tusan. Allt såg bra ut och han flyttade fram mig från 7+6 som jag trodde till 8+4 :)

    Så nu hoppas vi att allt annat också rullar på som det ska så vi får en lite frisk knodd i slutet på maj <3


    Gud vad underbart!!!! <3 jag har tänkt på dig idag!!
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot