• NiMi12

    BIM 29/9 med Rosenrot

    WanderChild skrev 2018-12-18 08:44:18 följande:
    Men ingår inte könsbestämning i NIPT? Det gör det för oss, om man väljer att ta redan på det. Va precis på kub o fick 1:3039 så det var bra. Är påväg för NIPT nu, får det inte gratis eftersom kub var bra.
    Det var ett bra resultat på KUB! Jag fick 1:390.
    Har ni 1:1000 för att få NIPT?
  • NiMi12
    WanderChild skrev 2018-12-18 09:25:24 följande:
    1:2000 är det höjt till här sen i år. NIPT klart också nu, hoppas få resultatet innan nyår :). Är inte så orolig med tanke på kuben men förstår att ni var det!
    Aha, i min region hade de innan mars 2018 gränsen 1:250 men höjde den 1 mars 2018 till 1:1000. Men 1:250 tyckte jag kändes väldigt lågt.

    Jag var lite nervös men ändå inte så farligt. Jag vet ju att min ålder drog ner sannolikheten ganska mycket. Nackspalten var inom normalgränserna och näsbenet syntes tydligt, så jag var ganska trygg i att jag inte var 1:390. Men ju längre tiden gick desto mer började det gro tvivel i huvudet på mig. Så jag var ganska spak när jag väl fick brevet hem.

    Nu nojar man istället över att fostret ska dö utan anledning innan den hinner komma, eller att något går fel på förlossningen. Så oron finns där hela tiden, men det är inget jag lägger så mycket vikt vid. Nu väntar vi barn, inte en massa fel och komplikationer :)
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-12-20 07:28:38 följande:

    Är nu säker på att ÄL inträffade igår istället då jag fick kraftigt ont!! Så Bim 3:e januari och vi har legat ÄL-5,ÄL-4,ÄL-2 och på ÄL! Så håll alla tummarna för mig och be gärna en stor fet bön också!! :D


    Håller tummarna stenhårt!!!
    Jag är utomlands då och tänkte håller internetfritt. Men uppdaterar då så ska jag hålla båda tummarna och köra en massa böner också :)
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2019-01-09 08:48:51 följande:

    Bim+6, ingen mens, inget plus. Hur går det för dig Albis :)


    Nu är jag tillbaka från nyårsresan och har läst igenom tråden.

    Men bim +6 och ingen mens, det är ju helt sjukt!!
    Hur har det gått idag?
    Din mens brukar väl inte vara sen?

    Själv är jag nu i vecka 20 och har varit på andra ultraljudet. Allt såg fint ut och vi har fått en lapp där könet står...men har inte öppnat lappen än :D


    Får se om/när vi kikar på den. Jag tror jag vill veta kön för att förstå att detta verkligen händer. Jag har lite svårt att ta in det. Känns bara som att jag blir tjockare och tjockare :D

    Sitter just nu och pluggar föräldrarpenning och måste planera ledigheten i helgen för nu börjar chefen undra hur jag ska vara hemma. Herregud vilken djungel!!


    Måste lägga en ny budget i helgen för att se om jag kan snåla in lite på antal dagar som man kan plocka ut. Hej då lyxliv, hej nudlar :D :D

  • NiMi12
    Jagerika skrev 2019-01-10 10:47:53 följande:
    Heeej och välkommen tillbaka!!! :D har du haft det bra?

    Precis jag är aldrig sen mer än typ max 4 dagar!! Ja idag är det Bim+7 och ingen mens MEN på mitt test i morse så såg jag ett svaaaaaagt streck. Kan lägga in en bild om du vill se :) men min plan är att ta igen lördag morgon och är det samma då så ska jah köpa ett digitalt! Mår som om jag blivit överkörd, ont i rygg, molvärk deluxe, fast inte mensvärk, illamående som kommer och går. Typ har en konstig brännande känsla i livmodern! Kan INTE sova på magen för det är obehagligt så har nu svårt att somna!! Jag hade lätt trott jag varit gravid om jag levt för 100 år sen! Inga ömma bröst än dock!

    Ja det är nog lite trixigt med alla försäkringar och ledighet och föräldrapenning hit och dig men det klarar du! :D
    Ja jag har haft det jättebra :) Var lite orolig innan att resa och vara gravid. Men det var verkligen ingen fara :) Vi bodde på ett 4-stjärnigt hotell så maten var fantastisk.

    Klart jag vill se testet!!! :) Hoppas stenhårt att du är en sen plussare och att mensen håller sig borta den här gången :)
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2019-01-10 13:18:44 följande:
    Ja det hoppas verkligen jag också <3 här kommer testet! Svagt svagt streck!
    Det är supersvagt, jag är tveksam till att det där är positivt eftersom du är på BIM +7. Men så länge det inte kommer blod så håller jag tummarna :)


  • NiMi12
    Jagerika skrev 2019-01-11 08:16:58 följande:
    Precis! Jag tar det inte för positivt fören det verkligen syns! Bim+8 idag och här är ett annat test!
    På det där testet ser jag inte ens en antydan till ett andra streck.
    Så skumt att din mens inte kommer.
    Jag tycker också du ska avvakta i några dagar och inte testa mer.
    Tyvärr tror jag din mens är rejält försenad och om du inte har tagit läkarkontakt innan så tycker jag att det här är en anledning att kolla upp det.
    Jag har hört att mensen kan helt utebli en månad om man inte har haft äl. Men för din egen skull är det bättre att få svar på en vårdcentral.
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2019-01-29 12:11:02 följande:
    Såå spännande!! Uppdatera gärna :D jag har Bim i morgon eller torsdag och igår va testet negativt. Har inga mer test så kommer vänta några dagar efter Bim om mensen inte kommit innan jag testar igen :)
    Hur går det för dig Jagerika?
    Jag tänker ofta på dig och hoppas verkligen att du snart får det efterlängtade plusset <3
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2019-02-07 14:15:52 följande:
    Jag fick äntligen mens på CD62 efter att den hoppade över 1 månad och idag ska jag lägga brevet med blanketten till utredningen på posten så jag får gjort det! ÄL är nästa helg nångång vilket passar bra med både alla hjärtans dag och våran 1 årsdag sedan vi förlovade oss <3 vad gulligt att du tänker på mig! Hur går det för dig? När har du BF? :D du måste vara ganska långt in i graviditeten nu va? :)

    Hej!
    Glömde bort att gå in och läsa :D


    Det låter som en mycket bra idé att skicka in utredningen så du kan få svar på vad som händer.
    Något skumt är det ju, du har ju verkligen försökt allt man kan komma på.
    Jag hoppas allt kommer ordna sig :)


    Det går ganska bra. Gick in i vecka 26 idag. Har BF 29 maj. Men det går ganska långsamt just nu. Mest för att jag knappt kan göra något pga foglossningar. Det måste vara jävulens påhitt. Gör så sjukt ont! Kan knappt gå alls. Min sambo får ta alla promenader med hunden som han kan. Jag går en lite promenad på morgonen och lunchpromenaden hjälper kollegorna mig med eller så går jag en kortare runda själv med honom.


    Jag vet att man ska vara glad och lycklig, men jag saknar faktiskt mitt vanliga jag. Jag hoppas det kommer tillbaka snabbt efter förlossningen :)

  • NiMi12
    Jagerika skrev 2019-02-14 15:32:14 följande:
    Igår fick vi faktiskt bekräftelsebrev att vi blivit godkända för utredningen :D så nu väntar vi på första mötet som ska ske inom 3 månader!

    Oj är det v 26 redan! Då är du ungefär lika långt gången som min svägerska :) vet ni vad det ska bli? Eller du kanske har sagt det redan? Usch vad jobbigt med foglossningar. Kan föreställa mig hur det känns :/ ja man är ju inte direkt van att kroppen förändras så snabbt så förstår att du saknar din *vanliga* kropp :) jag har börjat med ett kosttillskott som heter EPA-glandin också! Ska tydligen göra slemhinnan i livmodern tjockare så det blir lättare att fösta så vi får se hur det blir, ÄL är nu på söndag :)
    Åh va härligt! Nu är bollen i rullning och jag hoppas ni kan få svar och ev. hjälp inom en snar framtid :)

    Det blir en pojke, om barnmorskan har sett rätt :)

    Håller tummarna för att EPA tillskottet hjälpte till :)
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot