Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    M + KD - regering med aktivt stöd från SD - elände som kan föra nåt gott med sig

    Iofs har Kristersson lurat tanter förut (tagit emot en lägenhet som skulle ha gått till utsatta kvinnor) men frågan är om det inte är spiken i kistan om Kristersson också skulle svika Hédi Fried, ett av nazismens offer, som han har lovat att aldrig , aldrig inleda  något samröre med SD.


    "-?Han bedyrade att han aldrig, aldrig kommer gå med på något samröre med SD. Han lät mycket övertygande. Vi skildes åt i god vänskap"


    www.dn.se/arkiv/lordag/hedi-fried-det-var-sa-det-gick-till-i-tyskland-det-var-sma-steg-man-sag-det-inte-komma/


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-23 12:49:12 följande:
    Om Annie börjar samarbeta med Sjöstedt är det hon och ingen annan som lämnat Alliansen. Domen från hennes väljare skulle bli brutal.

    Jag tycker att det är mycket bra att det nu finns ett alternativ till Björn Söder i valet av andre vice talman och jag hoppas att riksdagen röstar för alternativet. Det borde egentligen vara självklart för alla riksdagsmän att Sverige inte ska ha en homofob talman som anser att judar inte är svenskar.


    Det skulle vara rätt komiskt om det visar sig att SD hjälper alliansen och det resulterar i att SD inte får några viktiga poster i riksdagens olika utskott och att SD förlorar sin talmanspost. Snacka om att SD då har marginaliserat sig själv


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-23 13:11:28 följande:
    Men du tycker det är helt okej med en talman som är kommunist och vill avskaffa marknadsekonomin?
    Av alla onda ting så väljer jag bort rasisten. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Progressiv skrev 2018-09-23 13:47:56 följande:
    Det enda rimliga vore ju om SD lanserade en ny, mer demokratisk kandidat än Björn Söder. Överger vi däremot proportionalitetsprincipen så befinner vi oss på ett sluttande plan.

    Alliansen och SD lämnar proportionalitetsprincipen om de röstar på en talman från det minsta blocket och från ett parti som inte är riksdagens största parti och om detta sker finns det ingen anledning att hålla sig till principer i talmansvalen. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-23 22:27:15 följande:

    Har de undersökt hur många väljare som vill ha med kommunisterna att göra?

    Vad det handlar om är vad man väljer om man tvingas välja mellan SD och V.


    Ja, centerpartisterna ser hellre vänsterpartister i en regering än sverigedemokrater. Enligt artikeln i DN resonerar liberala väljare likadant.

    www.dn.se/nyheter/politik/borgerliga-valjare-splittrade-i-valet-mellan-s-och-sd/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-23 23:09:40 följande:
    Av det lilla jag kan se av artikeln verkar även deras fråga vara helt felställd.

    Vem har t.ex talat om SDi regering.

    Vad det handlar om är att regera och prata med SD, eller bli stödparti åt en vänsterregim.

    Om C och L hellre har med Vänsterpartiet i en regering än SD så säger det en hel del om hur dessa partier ser på samarbete med dessa två ytterkantspartier och C och L föredrar samarbete med V före SD.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-23 23:23:08 följande:
    Fast det kan jag inte se att de har sagt.

    Finns heller inget som säger att C och L under några omständigheter vill samarbeta med V. Men man vet ju aldrig.

    Frågan är också om C och L överhuvudtaget vill vara med och påverka.
    Om det är fler i C och L som kan tänka sig att regera med V än  SD så lär det vara ännu fler i C och L som kan tänka sig att regera med stöd av V än stöd av SD. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-24 07:54:14 följande:

    Du har inte kunnat visa att detta stämmer. Din länk handlar om S och inte V. Iallafall i rubriken.


    Du måste läsa hela artikeln. Ligger den bakom en betalvägg så kolla Expressen i stället.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Konservativ skrev 2018-09-24 16:48:34 följande:

    Okej. Det är möjligt. Men ändå så har både S och miljöpartiet visat att de i praktiken kan tänk sig gränskontroller vilket inga andra partier har.


    Du verkar dåligt påläst. Moderaterna ville ha gränskontroller innan de infördes och har krävt att kontrollerna ska finnnas kvar.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-24 20:07:47 följande:

    Har du nån idé om varför nästan alla partier vill ha fri och okontrollerad invandring?


    Ditt påstående stämmer inte. Alla svenska partier anser tvärtom att invandringen ska vara reglerad.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-24 21:15:21 följande:

    Hahaha,

    Annie Lööf erbjuder i detta nu Löfvén att vara stödparti åt en Alliansregering. Löfvén blir ju bortröstad imorgon och hans enda chans att taansvar tycks vara att lägga sig platt.

    Detta är humor.


    Det blir mer och mer tydligt att det hela kommer att sluta med att Ulf Kristerssons gäng visar sig vara totalt regeringsodugligt..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kapten haddock skrev 2018-09-24 21:54:11 följande:

    Det verkar just nu som Alliansen hellre går tillnyval än splittrar sig. Vad  har de att förlora? Det skiljer 1 mandat. Slumpen avgör om de blir större än röra nästa gång. Klart de tar chansen.


    Har Sverige någonsin sett ett svagare regeringsalternativ än alliansen? Efter de senaste veckorna så förstår nog alla att ett nyval skulle vara en katastrof för alliansen.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Progressiv skrev 2018-09-25 18:12:08 följande:

    S-MP-regeringen hade väl ett sämre underlag än nuvarande Allians har? Dessutom glömmer du L:s enpartiregering 1978-79.


    Nej. Den rödgröna regeringen har haft en splittrad opposition emot sig och har därför klarat att regera i 4 år.

    Nu har vi en splittrad allians som möter en mer samlad opposition. Ingen tror väl på allvar att alliansen skulle klara av att regera tillsammans.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Mats Englund skrev 2018-09-25 21:55:35 följande:
    Den rödgröna regeringen Löfvén har haft hela oppositionen utom SD med sig.

    Menar du att alliansen har varit en del av det rödgröna regeringsunderlaget?


    Alliansen har iofs en mycket märklig syn på vad ett regeringsunderlag består av men att påstå att alliansen varit en del av det rödgröna regeringsunderlaget är att dra det för långt.  Efter valet 2014 krävde alliansen att västerpartiet skulle vara en del av det rödgröna regeringsunderlaget. Efter valet 2018 så vägrar alliansen att gå med på att vänsterpartiet är en del av det rödgröna regeringsunderlaget. Hur kan det komma sig att inte några journalister ställer Ulf Kristersson mot väggen om denna inkonsekvens som alliansen ägnar sig åt?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Johan H skrev 2018-09-26 13:50:05 följande:
    Jag tycker de har många frågor som de är konservativa kring. Genus prat är ju klassiska kulturmarxistiska frågor som ofta V, FI och MP driver. Ebba Bush Thor har inte velat kalla sig feminist utantycker genus politiken omyndigförklarar kvinnor. Hon vill inte heller att man ska kvotera in kvinnor och även att underlätt för de kvinnor som vill kombinera arbete med vara hemma med barn. Familjen först och individen har rätt bestämma. Ett starkt försvar, polis och familj är viktiga ur ett konservativt tänk. Därför USA lägger mycket resurser på försvaret för att sända signal utåt att vi skyddar vårt folk. Klassisk konservatism landet, kungen och folket. Där kan man se att SD med de nationalistiska tänket förenar M ambitioner om starkt försvar och KD har pratat om viktiga svenska värderingar som enar folket. Kristen etik och moral eller västerländsk värderingar de vävs ofta samman i dessa begrepp. Att SD vill stänga ner SVT är väl dom ensamma kring jag tror de är pga de blir smutskastade eller bespottade av alla V och MP journalister. Stänga ner moskeer vill nog SD göra, KD tror jag vill försvara kristendomen och dess värderingar. SD och KD kan enas kring detta den ena utifrån ett nationalistisk synsätt den andre ur religöst. Avskaffa utlandsbistånd är väl också SD förslag tror M köper viss resonemang men då vad gäller bidrag i Sverige. M vill att man ska arbeta före bidrag. De andra frågorna du nämnde är jag för dålig insatt var de står kring. Däremot kanske M och SD kan enas kring en sakfråga men KD och M i en annan.

    Tror de blir som alliansen man får diskutera fram en gemensam politik ge och ta. Men jag tycker de finns mycket mer gemensamt kring M, SD och KS än vad de gör mellan allians idag.

    Framför allt Äldreomsorgen, försvaret, familjefrågor, skattefrågor, viss företagspolitik, vissa delar inom integration(samlat motstånd mot Islam), jämställdhet, viss miljöpolitik, vissa bostadsfrågor och sjukvård mycket, skola ganska mycket.

    Kulturmarxism, av engelskans Cultural Marxism, är en pejorativ politisk term och bygger på en konspirationsteori baserad på föreställningar om att judar och personer runt Frankfurtskolan försöker krossa den västerländska kulturen och kristendomen genom kulturkrig, bland annat genom att etablera politisk korrekthet och multikulturalism som norm. Denna teori framförs och används framförallt av tänkare och opinionsbildare inom den radikala högern och extremhögern i USA och Europa.


    sv.wikipedia.org/wiki/Kulturmarxism
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Spöke Konspirationsteorierna flödar verkligen i den här tråden.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden M + KD - regering med aktivt stöd från SD - elände som kan föra nåt gott med sig