• Mema9

    Gravid med Letrozol

    becca90 skrev 2019-01-25 13:27:08 följande:

    Jahaaa då va det positivt då!! Bars ringa Uppsala


    Omg!! Vad säger de? Går det att lösa?
  • Mema9
    becca90 skrev 2019-01-26 00:03:56 följande:

    Klockan 9.30 ska han göra spermaprov sen repareras spermierna i labbet. Dom rengör dom och tar bort all vätska och sorterar ur de fula spermierna. Sen klockan 13 är det insemination.

    Sambon fick boka ett till tåg som går 05.04 haha.. lagom glad haha


    Haha vad gör man inte för att få till ett barn! Så skönt för er att det löste sig och att det blev av :) Håller verkligen tummarna för er nu! Hur var inseminationen?

    Så otroligt fascinerande vad de kan :o
  • Mema9
    becca90 skrev 2019-01-26 15:49:49 följande:

    Haha jaa Men eller hur :D

    Ja vi va där 9.30 och han lämnade provet men råkade komma lite utanför så jag va så otroligt orolig att det inte skulle va tillräckligt mycket..

    Sen ringde dom oss när vi gick på stan, höll på att tappa andan.. Men dom ville bara att vi skulle komma 1 timme tidigare:)

    Så satt vi oss med läkaren och han sa att hans prov va på gränsen, 3 miljoner spermier som sedan tvättades och blev 1.48 miljoner.. Hade det vart 1 miljoner så hade de ställt in.. så vi hade tur!

    Sen gjorde vi vul och han va osäker på vart det hade släppt. Men han såg på slemhinnan att ägget nog släppt. Slemhinnan var 9 mm och treskiktad.

    Han spärrade upp där nere som dom brukar och sedan tog de en tunn kateter och körde upp i livmodern.. det stack till som fan! Sen sprutade han in sprutan med spermierna. Sen var det klart!

    Sen tog han vul igen och visade vart spermierna var och sa att dom var oroligt snabba och var resan inne i mina äggledare och letade ägget. Jag kunde se dom! Sjukt.

    Hur går det för dig?


    Men alltså WOW! Och så fränt att du fick se efter! Ååhhh hoppas <3

    Jo men jag är i den eviga väntan till att kunna testa. Imorgon är det 1 vecka sen jag tog ovitrielle.. har iiiinga känningar. Brukar alltid få ont i brösten eller iaf bröstvårtorna men nu ingenting?? Så konstigt, börjar tvivla på om jag ens haft ägglossning. Tur nog ska jag lämna prover på måndag så de kommer ju visa :) Har stickningar/känningar i tjejmagen men svårt att tyda vad det betyder.
  • Mema9
    Enmsik skrev 2019-01-27 00:35:35 följande:

    Jag har också alltid haft ont i bröst/bröstvårtor redan dagen efter ägglossning men när jag tog ovitrelle kände jag ingenting men visade sig sen att jag var gravid. :) så det är verkligen inte kört bara för att man inte känner något så tidigt. Mina bröst började ömma 2 dagar innan bim. Sedan positivt digitalt bim+1. Slutade ju dock i utomkveds och operation. Men gravid blev jag i alla fall. :)


    Men hej, hur mår du efter allt? Det är just så jag tänker, läst om så många som är symptomfria och just det är symptomet på graviditet. Vågar knappt hoppas!
    becca90 skrev 2019-01-27 08:56:22 följande:

    Spännande!!! Jag hade inte heller ont efter ovitrelle. Märkte hur min kropp skulle bete sig om jag faktiskt blev gravid. Min tapp va helt galet långt ner och jag fick uvi känslor, men inget annat. Gillar ej obitrelle haha!

    Stickningar är ju positivt!! :D jag vill också va på dag 7 haha, insem + 1 nu..

    När ska du testa?


    Jag brukar alltid få såna ordentliga känningar efter sprutan superömma bröst, jätteöm i brösten.. Känns så konstigt nu att brösten inte ömmar alls! Men idag ska jag lämna prover diverse prover :) Vet dock inte när jag får svar på de.. Haha jaa den här lååånga väntan! Jag kommer nog ta ett test i helgen :) väntar gärna så nära BIM som möjligt.
    MariaLilli skrev 2019-01-27 20:36:57 följande:

    Tack för svar :) Misstänkte att det kunde vara så! 


    Kan ingenting om dessa monitor men ja hoppas för din skull :)
  • Mema9
    Enmsik skrev 2019-01-28 14:30:29 följande:

    Jag mår bra nu tack! :) Men svajar fortfarande i humöret, men det är väl för det som hänt så känner inte att det är konstigt. Fick svar på mitt senaste hcg prov idag och det var nere på 4 så de på kvinnokliniken räknar det som

    Icke gravid så nu är jag typ nollställd. Väntar på att jag ska få spontan ägglossning annars kommer vi starta en mens i början på februari för att få igång stimulering igen. :) som jag förstått så är det inte ovanligt att man känner eller har andra symtom än man brukar om man är gravid. Men det är ju såklart olika för alla.


    Okej , vilken kämpe du är! Snart är det ju februari tur nog ifall du inte får egen :)
    becca90 skrev 2019-01-29 07:14:11 följande:

    Men åh det är ju super positivt att det är tvärtom Nu!! Har du några symptom?


    Jaa hoppar verkligen det!! Nää bara känningar i ?tjejmagen? till och från hela dagarna.. Jag undrar ju så vad det betyder!
  • Mema9
    becca90 skrev 2019-01-30 07:05:55 följande:

    Samma här! Och jag har absolut inga känningar i brösten, vilket jag alltid får (förutom gången med ovitrrllr)


    Igårkväll började mina bröst ömma och de håller i sig.. Hm! Bra eller dåligt tecken? Ingen aning. Men de senaste tre gångerna har bara mina nippels ömmat men nu är det liksom hela brösten så lite hopp får man ju ändå hehe
  • Mema9
    becca90 skrev 2019-01-30 18:09:06 följande:

    Men åhhh det förstår jag!!!! Själv brukar man alltid ha skit ont men denna gång har jag inte alls ont så jag får lika mycket hopp som dig haha


    Iiiih hoppas!!!! Ikväll har dock min känsla sänkts då jag haft mycket mensvärk-liknande smärta :/ Kan va mensen som tänker komma om några dagar, kan va livmodern som växer.. kan man inte bara få konkreta symptom blir galen :D
  • Mema9
    becca90 skrev 2019-01-31 06:40:13 följande:

    Håller alla tummar och tår att det är livmodern som växer!! Och jag hoppas att det är vår tuuur nu!! Jag blir orolig att jag inte har ont i brösten för att jag inte fick ägglossning? Vet inte varför jag känner så..


    Man blir ju nojjig för minsta grej.. jag följer min tempgraf slaviskt haha!

    Hur går det för er alla tjejer? :)
  • Mema9
    MariaLilli skrev 2019-01-31 14:28:39 följande:

    Ja visst är man nojjig och letar efter alla småsymtom :P 

    Hur många dagar sedan hade du ÄL? =) 

    Håller tummarna!!

    Jag fick min mens i förrgår =(  två dagar senare än vanligt. Ska börja med letrozol imrn och testa ovitrelle denna månad ist. Så bara att ta nya tag nu =) 


    Idag är det 11 dagar sedan ovitriellen så svårt att svara på exakt när ägglossningen var men inom det dygnet :) Tack!

    Åh men skönt att den kom om den ändå tänkte komma.. Ja påt igen bara :D

    Idag var min sambo på koll inne hos läkarn och ska lämna spermaprov nästa vecka. Känns skönt så man kan bocka av allt
Svar på tråden Gravid med Letrozol