• Enmsik

    Gravid med Letrozol

    Anonym (Ovetande) skrev 2019-03-10 15:25:58 följande:

    Jaha okej! Det sa inte min gyn något om alls. ????

    Hur vet jag om det är överstimulerat eller inte om man inte gör kontroller. Nu blir det två tabletter a 5 dagar om det inte tar sig denna cykeln. Men blir ju väldigt förvånad att min gyn inte sa något.


    Det kan man inte veta om man inte får göra VUL. Jättekonstigt tycker jag, speciellt om du inte haft läkemedlet förut, då borde du få kontroller. Jag tycker du ska ta kontakt med dem och be om VUL kontroller.. det skulle jag ha gjort.

    Jag går ju dock privat men hon är jättenoga. Denna cykel fick jag ett VUL och då fanns det en större och flera mindre men som ändå var lite större än normalt. Fick då ett till VUL 3 dagar senare för att verkligen se så inte alla de små växte också. Jag fick börja med en enkeldos (en tablett). Det funkade inte alls. Fick gå direkt på trippeldos (3 tabletter) och då fick jag två ägg som växte. Men fick mycket kontroller då innan för att se att allt gick som det skulle. Men kändes ingen skillnad av dessa doser så det märks inte om det istället skulle växa 5 ägg.

    Ofta får man höra av sig till sin gyn när mensen börjar för att de ska kunna boka in ett VUL på rätt dag i cykeln. Så jag tycker verkligen att du ska kontakta dem.
  • Enmsik

    Tog ett test nu och det verkar negativt. Men har ju inte bim förrän på torsdag och detta togs på kvällsurin och inte alls så koncentrerat som det är på morgonen så det känns lugnt för mig än så länge. Vid senaste graviditeten så testade jag på bim dagen, en söndag, på morgonen och då negativt, sen samma kväll fick jag ett svagt rosa men synligt streck. Samma streck höll i sig på både måndagen och tisdagen. Tisdagkväll fick jag positivt på digitalt, det var då bim+2. Så jag kanske inte får positivt förrän senare i veckan om det är nåt där inne. :)

  • Enmsik
    becca90 skrev 2019-03-10 19:21:06 följande:

    Spännande! Jag ska testa imorgon:)


    Åh då håller jag tummarna! Lyckades redigera fram ett spökstreck idag. Oklart om det syns när man laddar upp på familjeliv haha sen vet jag ju att det inte räknas.. jag tycker ju bara att det är kul att analysera. Jag vet ju från förra grav. Hur ett svagt positivt ser ut för min del liksom. :)
  • Enmsik
    Enmsik skrev 2019-03-10 19:30:06 följande:

    Åh då håller jag tummarna! Lyckades redigera fram ett spökstreck idag. Oklart om det syns när man laddar upp på familjeliv haha sen vet jag ju att det inte räknas.. jag tycker ju bara att det är kul att analysera. Jag vet ju från förra grav. Hur ett svagt positivt ser ut för min del liksom. :)


  • Enmsik
    becca90 skrev 2019-03-10 20:26:40 följande:

    [quote=79496185][quote-nick]Enmsik skrev 2019-03-10 19:47:44 följande:[/quote-nick]


    Ja jag ser strecket du menar! hoppas det är starkare imorn:D[/quote]

    Ja får se om jag vågar ?slösa? med test. Har bara 3 kvar från testlagret. Dock har jag beställt 5st tidiga från tradera som jag hoppas jag får i veckan. Så kanske vågar ta ett imorgon bitti. Är det negativt så kan jag ju ta nästa på onsdag och kommer inte mensen så kan jag ju ta torsdag eller fredag också. :)
  • Enmsik
    Anonym (Ovetande) skrev 2019-03-10 20:57:57 följande:

    Min sista grav som slutade i missfall testade jag positivt 4 dagar innan BIM.

    Väntar med testa igen till den 15:e är det negativt så är det bara att vänta in mensen för ny kur.


    Ja okej. Senast jag testade så var det utomkveds så stegringen var säkert inte som den skulle då så vi får se hur det ser ut den här gången om det är en graviditet eller om jag får mens på torsdag. :) ska testa imorgonbitti. Är det negativt tar jag nytt test på onsdag. :)
  • Enmsik
    Anonym (Ovetande) skrev 2019-03-10 21:55:45 följande:

    Har du erfarenhet av Gravidkollens testa tidigt test ?

    Gjorde ett i morse med deras testa tidigt galet negativt. Men gör ett sista försök den 15:e


    Ne tyvärr.. har tidigare använt mig av gravidkollens vanliga. Vid senaste testningen köpte jag 20 vanliga stickor från testlagret och har några få kvar av dem, så använder av dessa. Får jag tydligt svaga rosa streck så tar jag digitalt för att bekräfta eller se om det stämmer.

    De jag köpte på tradera är från testbanken och är tidiga (10mlu/l). Får se när jag får dem.
  • Enmsik
    becca90 skrev 2019-03-11 06:51:35 följande:

    Som jag förväntade mig så var det negativt nu på morgonen. Men det känns okej även om jag såklart hade velat va gravid nu..


    :/. Vilken dag var du på?
  • Enmsik
    Anonym (Ovetande) skrev 2019-03-11 11:26:18 följande:

    Glömde bilden


    Jag ser ju strecket också! :)
Svar på tråden Gravid med Letrozol