• Enmsik

    Gravid med Letrozol

    Amne18 skrev 2018-12-07 07:58:25 följande:

    Det tror jag inte är någon fara, reagerade på samma sak då jag inte heller kände av min ägglossning denna gång. Antar att det beror på ovitrellen då det här är första gången jag tagit den och första gången jag inte känt av min ägglossning. Är på dag 7 efter ovitrelle nu... Vill så gärna att testet om 3 dagar är positivt!!


    Åh vad bra då är jag inte ensam. Jag är på dag 6 efter ovitrelle. Har beställt massa test från restlagret som troligtvis kommer på måndag men då är jag bara på dag 9 efter ägglossning. Men ska testa då med för det kan ju vara så att man testat blankt och att ovitrellen redan gått ur. Då vet man ju i så fall att det blir äkta plus om man testar några dagar efter det. :)
  • Enmsik

    Testade idag på ovitrelle + 9 och det ser negativt ut. Kanske svagt svaaagt streck men tar det som negativt. Nu ska jag vänta några dagar och hoppas på positivt senare i veckan. :)

  • Enmsik
    Amne18 skrev 2018-12-10 13:53:23 följande:

    Jag har testat sedan ovitrelle+6 och är nu på ovitrelle+10 och ännu inte fått ett negativt test, endast väldigt svagt plus... Så jobbigt att inte veta om det är något eller inte...


    Jag fick hem mina test idag. Senare än vad jag trodde då jag trodde att jag skulle få de förra veckan. Därav att jag testade. Så jag vet ju inte heller när ovitrellen gick ur. Hade velat följa det som du gjort men men nu verkar det vara ute så nu väntar jag bara på plus eller mens! :)
  • Enmsik

    Negativt imorse också. Fan lovade min sambo att inte testa förrän i helgen.. man kan ju inte låta bli haha;D När jag dessutom bara är hemma och pluggar om dagarna haha. Det är ju det enda nöjet jag har. Nu ska jag försöka hålla mig till helgen i alla fall. Bim söndag eller måndag. Än finns det ju tid att få ett plus. :)

  • Enmsik
    Amne18 skrev 2018-12-12 12:44:27 följande:

    Jag har också BIM söndag! Går också och hoppas på ett plus men imorse var de negativt på stickan... känns som att det borde vara positivt om jag är gravid men det är ju inte säkert. ÄL+10 idag bara och de flesta plussar ju någon gång mellan ÄL+11 och ÄL+14 som är BIM....


    Ja asså av vad jag har hört så verkar det vara vanligare att plussa på bim eller efter, än innan så än ger hag inte upp. Men tydligen så ligger man runt 50 i hcg på bim-dagen och det fördubblas varannan/var tredje dag. Så då ligger det ju på ca 25 på fredag och mina stickor mäter från 25 så det är ju inge konstigt om det är negativt nu då haha. Nu ligger det ju i så fall på typ 12,5 liksom. :)
  • Enmsik
    Amne18 skrev 2018-12-12 22:21:54 följande:

    Jag har dock ?tidiga? test som visar på 10 hcg... dem flesta som säger att dem plussat först på BIM har ju inte testat innan heller... de hade nog plussat minst någon dag tidigare. Men vi får se, har inte heller helt tappat hoppat men försöker göra allt för att trycka ned det för ganska säker att det inte är något denna månad heller. Håller tummarna för dig och alla andra som försöker här!!!


    Ja okej, jag förstår. Men några som jag läst om här inne har testat från bim men inte fått positivt förrän typ bim+4. Så ge inte upp förrän mensen visar sig. Man vet aldrig. Men jag förstår hur du menar: att du väntar dig ?det värsta?. Jag sitter här och inte har ett enda symtom på mens eller grav. Brukar alltid ha ömma bröstvårtor och tunga bröst från ägglossning och mensvärk lite från och till, Ibland illamående och har spytt någon gång. Är väldigt känslosam också innan mens haha. Men nu har jag ingenting som tyder på att mensen ska dyka upp om 4 dagar. Så jag hoppas ju såklart att det känns annorlunda bara för att det är en graviditet istället för mens. Men men bara tiden kan utvisa. :)
  • Enmsik
    Amne18 skrev 2018-12-12 22:54:31 följande:

    Menar inte att dra ner dig såklart när jag är såhär negativ! :( försöker endast skydda mig själv tror jag på detta vis för att inte få för höga förhoppningar...


    Du har absolut inte dragit ner mig! Jag försökte däremot peppa upp dig lite. Finns ju de som till och med inte plussar förrän mycket senare i grav också utan att det gett utslag tidigare. Men som sagt, förstår att du vill skydda dig från att bli besviken. Jag är likadan. Men kan inte låta bli att hoppas lite nu när jag vet att jag haft ägglossning och inte har ett enda symtom innan mens, när jag annars brukar ha massor och ont överallt och grejer. Skulle bara vilja ha ett plus oavsett hur det slutar för att bara få en känsla av att det går att bli gravid. Det skulle göra mycket för mitt psyke. :)
  • Enmsik

    Kunde inte hålla mig haha.. tog ett imorse för att se om det hänt något. Det nedersta testet är från imorse och den översta igår. Är det bara jag som ser ett svaaaaaagt streck på det nedersta och ser skillnad på dem?? Man blir ju snurrig i både huvud och ögon efter allt testande..

  • Enmsik
    Amne18 skrev 2018-12-13 11:24:01 följande:

    Jag gör också det! Ser skillnad på dem och ett svagt streck på det nedersta!!! :O 


    Åh vad skönt att jag inte är själv i alla fall. Kan ju lika gärna vara ett spökstreck. Men nu får vi se hur det ser ut i helgen. :D har ett digitalt som väntat länge på att få användas. Tänkte ta det den dagen man väl får tydliga streck på vanliga test. :)
  • Enmsik
    Amne18 skrev 2018-12-13 13:25:42 följande:

    Gud vad spännande! Du måste fortsätta testa och se om strecket blir starkare :D Hur många dagar efter ÄL är du på nu? Och du tog en ovitrellespruta eller hur? Hur många dagar har det gått sedan sprutan?

    Nu fick jag upp hoppet igen eftersom vi är på typ samma dag i cykeln och du också testat negativt fram tills nu! Jag har inte tagit något test idag men kommer nog göra det imorgon bitti :)


    Jag är på ovitrelle+12, tog sprutan klockan 8.00 1/12. och är på äl+10 eller 11 beroende på om jag hade äl 2/12 eller 3/12 hade mycket känningar både söndagen och måndagen.. :) så än är det ju tidigt om det är något :)
Svar på tråden Gravid med Letrozol