• Anonym (A)

    Jag är så orolig för min väns barn.

    Eller så sköter ni ert eget? Det är inget jävla brott att inte ha sina ungar på dagis, låta dem gå utanför tomten själva eller ta hem andra ungar.

  • Anonym (A)
    Anonym (Normalt?) skrev 2018-09-19 11:29:06 följande:

    Det är bra i vanliga fall att inte gå på dagis men normala fall så är man på saker ned andra barn som öppna förskolor och sånt men dom är knte ute alls. Dom har inget socialt lov alls kan inte cykla simma klättra eller något som alla andra barn kan.

    Deras dotter är utagerande i skolan och beter sig illa mot andra det tucker jag bevisar att hon har dåliga hem förhållanden.


    Och? Finns vuxna som inte kan simma osv osv. Varför ska du lägga dig i? Hur många ungar som gått på dagis och klättrar mer än tillräckligt är inte utåtagerande? Socialt liv enligt dig då? Lägg ner. Sköt ditt eget som sagt.
  • Anonym (A)
    Anonym (Normalt?) skrev 2018-09-19 11:31:03 följande:

    Det är inre att dom inte får gå utanför själva dom är aldrig utanför tomten. Aldrig med föräldrar på affären och får lära sog såna vardagliga saker. dom är aldrig utanför tomten alls!


    Ja och detta vet du för att du sitter med kikare utanför deras hus dygnet runt året om?
  • Anonym (A)
    Anonym (Normalt?) skrev 2018-09-19 11:42:25 följande:

    Jag vet det för att hag pratar med min kompis nästan varje dag och bor längst ner på vår gata och dom bor högst upp och måste gå förbi mitt his för att komma från gatan vi bor på. Hon säger också själv att dom aldrig orkar ta med barnen på något inte ens parken som liger fem minuter härifrån.

    Jag är orolig för fyra oskyldifa barn. Ser inget fel med det. Jag kommer anmäla så får sociala avgöra. Dom skrämmer också barnen med saker som är orealistiska så barnen tror att allt är farligt.


    Varför frågar du ens när du ändå bestämt dig? Vidrigt jävla beteende att gå runt och anmäla folk för skit man inte ens har belägg för. Att dessutom gå runt och skitsnacka om folk och tro att ni vet något om folk som bor på en kompis gata... Äckligt är det. Hoppas karma tar dig. Hade jag vetat vem du är hade jag anmält er också för påhittade saker. Och NEJ jag har aldrig blivit anmäld till soc och har aldrig haft något med dem att göra. Där rök den teorin. Äcklas bara av folk som håller på som du. Ni finns överallt och tror att ni är så jävla duktiga men egentligen är ni bara fega patetiska varelser som inte vågar annat än att skvallra till fröken. Jag vet precis vilken sort ni är. Usch.
  • Anonym (A)
    Anonym (Normalt?) skrev 2018-09-19 11:56:55 följande:

    Jag pratar med den här mamman nästan varje dag och J A G bor på samma gata så jaaaag ser om dom är ute eller inte jag har fönster åt fyra håll på mitt hus och dessutom vet jag för att jag pratar med henne varje dah att dom aldorf är ute för att mamman inte orkar. Hon har för många barn och vill skaffa fler barn och jag försåt inte varför när hon inte ens orkar dom barnen hon har.

    Jag bestämde mej nu för jag läste en annan tråd från för länge sen med liknande problem. Insåg att min vän inte mår bra och att henens barn inte har det bra med henne när hon inte mår bra.


    Du sitter alltså där i ditt hus isolerad 24/7 och spionerar på dina vänner/grannar? Sen målar du upp en historia i huvudet och bestämmer dig för att gå och skvallra till fröken. Det kanske är ditt eget liv du borde ta och förändra då du, istället för att gå runt och snacka skit om dina vänner och anmäla de till myndigheter för ingenting.
  • Anonym (A)
    Anonym (4-barnsfar) skrev 2018-09-19 12:18:27 följande:

    Jag tycker att TS verkar vara en betydligt vettigare och trevligare person än vad du är. Av det TS skrivit verkar det som barnen inte får det sociala umgänge de behöver.


    Ja det klart du tycker, du är ju som henne.
  • Anonym (A)
    Anonym (Normalt?) skrev 2018-09-19 12:26:46 följande:

    Jag har salong hemma och arbetar här hemma och är annars ute i parken där man ser till deras tomt och där är barnen och tittar på mig och mina tjejer när vi leker i parken med andra barn och grannar och dom får inte vata med. Det är inte ens bara jag som pratar och tänker om den här familjen så kanske är nå annan som gör anmälan innan jag gör många är oroliga.


    Ja du sitter och stirrar ut genom fönstret för att spionera på dina grannar istället för att fokusera på ditt jobb och din kund. Sen går du ut och sätter dig några meter från huset och fortsätter spionera på grannen resten av dygnet. Hade inte heller velat att mina ungar lekte med dina. Fyfan. Att ni sen sitter och snackar skit om den här familjen det förvånar mig inte alls. Det är så kvinnor brukar göra. Skitsnack, falskhet och egga på varandra. Den ena värre än den andra.
  • Anonym (A)
    Anonym (Normalt?) skrev 2018-09-19 12:38:11 följande:

    Ok men vi anmälar nog tillsammans då så blir de bra för barnen för dom är viktigast för oss som bryr oss.


    Gör det, och glöm inte att gå och ring på hemma hos familjen och berätta vad ni har gjort också. Det borde väl inte vara några problem för ni kan väl stå för det ni gör och det borde väl även kännas skönt att få berätta för föräldrarna ansikte mot ansikte om vilka underbara människor ni är som bryr er såå om deras barn att ni valt att anmäla familjen till myndigheterna för att... De inte tar med barnen till affären?
  • Anonym (A)
    Anonym (Mygod) skrev 2018-09-19 13:17:56 följande:

    Fast det är det ju inte... kan du inte ta hand om ditt barn så kommer barnet att tas ifrån dig. Då är det ju ingen rättighet, eller hur? Att låsa in sina barn är helt rätt då tycker du?

    Det verkar vara lite Josef Fritzl över dig, det är väldigt oroväckande att någon reagerar med så mycket ilska som du gör - när en person bara vill sin väns barn väl? Ts vill ju inte att någon ska komma till skada på något sätt, utan bara det som är bäst för barnen.


    Om barnet tas eller inte tas har inget med att SKAFFA BARN att göra. Vi har inte tvångssterilisering (längre). Var och en får avgöra om de ska skaffa barn eller inte, det är därmed en rättighet att få skaffa barn.

    Det handlar inte om att låsa in sina barn, det handlar om att inte låta de följa med till mataffären, att de inte lärt sig simma, att de inte får leka med TS (eller de andra skvallerkärringarnas) ungar. Sådana saker. Inte om att barnen är inlåsta i källaren och blir våldtagna varje dag. Så lägg ner. Om TS vill sin väns barn väl så kan hon prata med sin vän och komma med sina funderingar direkt till henne, på ett seriöst och planerat sätt, och höra vad vännen har att säga om detta. Inte anmäla familjen till myndigheterna för att ungarna inte klättrar i träd. Men du är uppenbarligen precis som TS så du lär väl ha svårt att förstå detta.
Svar på tråden Jag är så orolig för min väns barn.