Inlägg från: Anonym (Tillfredställa honom bara?!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tillfredställa honom bara?!)

    Svårt att återuppta sexlivet

    Det låter som att du har samma problem som så mönga andra (som blundar för det eftersom de ska vara normala), du vill inte att din man tittar på porrfilm!

    Det vill inte jag heller att min man gör. Han har förstört min självkänsla totalt pga porrkonsumtion.

    Jag föredrar att vara ensam om att tillfredställa min man. Vi kan kalla d för svartsjuka men d är jag egentligen inte. Jag ser bara vårt sexliv som intimt och bara till förr oss. Tänder han inte på mig så får man diskutera en lösning om den dagen kommer.

    Alltså sköter jag om honom. Oftast en gång om dagen ibland mer. Vill jag inte ha sex själv så finns det både oralsex och handtrallor. Har ni testat det? Jag älskar att kåta upp min man och ha full kontroll men alla gör ju inte det. Sex=samlag tänker tyvärr många.

    Hur gör ni?

  • Anonym (Tillfredställa honom bara?!)
    Anonym (Konstigt) skrev 2018-09-24 13:34:33 följande:

    Men du, om TS inte vill ha sex så är det ju jättekonstigt att föreslå oralsex eller att hon runkar av honom. Det är ju att ha sex. (På ditt i lägg så låter det mer som att det är du som bara ser sex= samlag.)


    Min poäng var att jag tror inte alls att ts inlägg handlar im att hon fött barn eller har sköra slemhinnor utan helt enkelt att hon inte vill att mannen ser på porr!

    Om hon inte kan tänka sig att tillfredställa honom så kan hon inte heller bli förtvivlad om han vill använda porr för njutning vid onani.

    Kvinnor har en förmpga att linda in det egentliga problemet i andra tänkbara orsaker för att i te verka onormal eller udda.

    Många vågar inte erkänna ens för sig själv att problemet ligger i mannens porrtittande.
  • Anonym (Tillfredställa honom bara?!)

    Måste säga att jag är lite förvirrad. Till alla kvinnor som skriver att ni inte tycker att ts ska tillfredställa sin man. Varför inte?

    Tänder man på att se sin man bli kåt och åtrå en så är det fan det bästa för både självkänslan och honom! Problem solved!

    Tänder hon inte på sin man längre så är problemet fan så mycket större än lite torra slemhinnor.

  • Anonym (Tillfredställa honom bara?!)
    Anonym (Tjejan) skrev 2018-09-25 09:52:10 följande:

    Klart man KAN fokusera enbart på mannen. MEN om det är kvinnan som behöver hitta tillbaka till SIN lust så behöver ju kvinnan och paret fokusera på att försöka låta kvinnan ha det skönt. Lust och sex föder mer lust till sex så ju mer skönt man har i sin kropp ju mer sexsugen blir man.

    At onanera åt någon annan utan att själv alls bli stimulerad eller vidrörd kan ju i värsta fall leda till en ond cirkel där kvinnan aldrig får sin sexualitet och lust prioriterad. Hur roligt är det att ha sex då?


    Det är ju det som är min poäng! Om kvinnan blir tänd av att se sin man kåt och sugen så är det ju då de ska passa på att fortsätta med henne. Om de ligger och myser och han blir kåt och hon börjar tillfredställa honom och sen känner att det börjar pirra lite i underlivet så är det bara att ge klartecken till mannen och han kan pilla på henne. Om de känner för att fortsätta så kör. Om hon tycker det könns sådär så får hon antingen fortsätta med mannen eller gå så han har en chans att avsluta själv. I ts fall så säger hon att mannen inte vill onanera. Om man älskar sin partner och vill hitta tillbaka till ett fungerande sexliv så måste man ju ge sig in i leken. Jag tror inte att han kommer att våldföra sig på henne! Alla män är inte ego eller idioter.

    Hade min man inte haft nån sexlust men sagt att han vill hitta den igen så hade jag naturligtvis börjat i de nedre trakterna där lusten faktiskt sitter. Hjärnan kan spöka för en hur som helst men kroppen ljuger inte.

    Du kan tänka bort smärta men såret finns där tills du börjar sköta om det.
  • Anonym (Tillfredställa honom bara?!)

    Släck lampan o mys/ha sex/vad ni vill i mörkret då!

    Kan du inte det så är det garanterat nått annat än din självkänsla som spökar

  • Anonym (Tillfredställa honom bara?!)
    Anonym (Konstigt) skrev 2018-09-25 12:42:00 följande:

    Att sakna sexlust efter en förlossning handlar inte om huruvida man tänder på just sin partner eller inte. Det handlar om att man inte VILL ha sex. Alls. Med någon. Det sitter i hjärnan, inte i slemhinnorna.


    Jag uppfattar ts som att hon verkligen VILL ha sex men tycker att hon är för ful för att tända sin man
  • Anonym (Tillfredställa honom bara?!)
    Anonym (Ledsen) skrev 2018-09-25 17:46:51 följande:

    Aha så din lösning för någon som tappat sexlusten är att släcka lampan? Vad är det du har svårt att förstå?

    Allt med mig är hemskt! Jag ser hemsk ut, jag känns hemsk! Jag är äcklig!!!! Jag är väl precis lika äcklig om jag släcker lampan! Det är inte ens skönt att dra handen längst min hud.

    Nej, då är det väl något mer! Jag är helt enkelt helt jävla dum i huvudet! Jag kan inte ens kan ha sex med min man med lampan släckt ju!

    Tyvärr kan man inte ta bort sina trådar på ett enkelt sätt här FL. Korkat av mig att be om råd eller leta likasinnade på FL.

    Jag ger upp. Kan lika gärna sluta försöka. Kan lika gärna dö. Helt säker på att min man och vår dotter har det bättre utan mig. Så slipper min man gå runt och låtsas vilja ha sex med mitt beniga arsle och taxöron till bröst.

    Hela mitt ansikte är täckt av finnar elr så bulor. Jag är sä blek att jag är vit. Helt blå under ögonen. Mitt självlockiga hår är så slitet så det står bara som ett frizzigt kråkbo om jag släpper ut det. Min lilla B kupa har blivit helt platt och hänging efter förlossningen. Min rumpa har tappat all volym och trillat ner. Jag har jättemkt könshår som sträcker sig ner bakåt skinkorna och mitt hår på benen är helt svart. Kan inte raka för får fullt med små röda sår för att håret är så grovt och jag kan inte vaxa för då får jag hur mkt som helst av inåtväxta hårstrån. Dessutom har jag tappat alla kilon efter graviditeten och bara fortsatt gå ner i vikt. Väger 49 kg till mina 165 cm och ser ut som levande död. HAN VET VÄL HUR FAN JAG SER UT ÄVEN LAMPAN ÄR SLÄCKT, DIN JÄVLA IDIOT! Och framför allt, JAG vet hur jag ser ut!! Få in i din tröga hjärna att jag är så fruktansvärt äcklig att jag inte vill leva mer!! Jag kan inte mäta mig med någon!!

    Jag behöver inte ha fler svar eller råd. Inte för att jag kan hindra någon från att skriva, men det spelar ingen roll längre.


    Låter som hormoner som spökar. Dels för ditt utbrott. Nä ingen av oss känner dig. Din tråd svajar o vi kan bara tolka efter vad du skriver.

    Jg förstod direkt att din tråd inte alls handlade om att hitta tillbaka till ett fungerande sexliv. Men jag tycker inte löngre att du ska ta på dig skulden för att ni inte har sex. Det lpter mer som om din man inte är så sexuell av sig o du tror därför att du inte är tillräckligt snygg o sexig för honom. Du tror inte att han tänder på DIG.

    Varför skulle han gifta sig o skaffa barn med dig om du är så värdelös o lika gärna kan dö?

    Hade du dumpat honom om han hade gått ner i vikt o fått finnar o risigt hår?

    Jag gick upp i vikt ett tag o hade extrema nojer för det. Min man sa att han inte ens la märke till det. Jag var samma person som han en gång förälskade sig i. Jag kunde lika gärna suttit i rullstol o dreglat eller blivit svårt brännskadad.

    Hans kärlek till dig är oändlig-låt honom visa det!! Du skriver att han lyfter dig, låt honom göra det!
Svar på tråden Svårt att återuppta sexlivet