Inlägg från: Förvirrad flickvän |Visa alla inlägg
  • Förvirrad flickvän

    Är det orimligt att be en exfru ta hänsyn och smsa istället för att ringa om det inte är något brådskande kring barnen?

    Hej,
    jag kan inte sluta att fundera på om det är orimligt att be en exfru ta hänsyn och smsa istället för att ringa om det inte är något brådskande kring barnen? Jag och min kille ses varannan helg och då är vi båda barnfria. Jag har bett hans exfru att visa hänsyn och smsa istället för att ringa dessa 4 dagar. Det har lett till en konflikt där hon anser att jag förbjudit henne att ringa. Jag och min kille har gått i parterapi pga detta och nu går han i terapi själv. Det är helt enkelt ett triangeldrama som pågår. Innan jag sa till brukar hon ringa honom nästan varje gång vi sågs om ditt och datt, ang barnen, trasig TV, hur man gör @ på datorn, hur man tar sig från en flygplats till ett hotell etc. Det var därför jag bad om hänsyn. Men säg att även om hon inte skulle ringa så ofta eller som en vanlig exfru dvs då och då så skulle det väl inte vara något konstigt om man bad en exfru om lite respekt som att be henne smsa istället för att ringa endast 4 dagar i månaden? Eller är det ett galet krav? 


    Hon har även straffat ut mig från en gemensam Thailandsresa som hon, min kille, vänner och kusiner gör varje år. Hon säger att jag inte får följa med pga att hon inte får ringa när hon behöver. Hon anser att jag förstör kommunikationen kring barnen. Min kille vill åka med ändå eftersom han vill umgås med sina barn.


    Vad tycker ni om det hela?

  • Svar på tråden Är det orimligt att be en exfru ta hänsyn och smsa istället för att ringa om det inte är något brådskande kring barnen?
Svar på tråden Är det orimligt att be en exfru ta hänsyn och smsa istället för att ringa om det inte är något brådskande kring barnen?