• Ällingen

    Är det orimligt att be en exfru ta hänsyn och smsa istället för att ringa om det inte är något brådskande kring barnen?

    Prata igen med din pojkvän om problemet. Sen får han visa lite stake gentemot fd frun. En enad front måste till.

  • Ällingen
    Anonym (Suck.....) skrev 2018-09-28 17:06:02 följande:

    Nej bonusmamma. Men med vett i skallen att förstå att om föräldrarna har en bra relation så är det bättre för barnen samt bättre för mig för då är det mindre bråk och troligen kommer jag bli bättre behandlad om de har en bra kommunikation. 

    Det är visst normalt att ringa varje dag när man är ett ex, om man råkar ha den typen av kompis relation!!!!! Men hoppas TS och personer som dig även säger till alla i era liv att inte ringa och störa när ni är med er partner! 

    Jisses grow up och inse att en bra kommunikation är det bästa för er också! Även om det innebär samtal lite oftare! Och framförallt LÄGG ER INTE I! Det är bara föräldrarna som kan styra sin relation och du som ny måste bara respektera den och inte motarbeta deras relation!

    TS blir nog dissad från familjeresan just för att hon inte inser och respekterar att de har en relation. Jag kan visserligen hålla med om att TS bör fundera ordentligt om detta förhållandet är något för henne, men med skillnaden att problemet är hos henne!


    Det är INTE normalt att ringa varje dag även om man är kompis med sitt ex. Det är i allra högsta grad onormalt.
Svar på tråden Är det orimligt att be en exfru ta hänsyn och smsa istället för att ringa om det inte är något brådskande kring barnen?