• Anonym Co

    Ägglossningstest, letrozol

    poprocks skrev 2018-11-15 11:55:23 följande:

    Jag fick också letrozol då vi försökt i ca 5 år med ett MF, fick veta att jag inte har ÄL. Var in i måndags som var dag 12 och jag hade en äggblåsa på 17mm, å allt såg fint ut. Han trodde det skulle bli ÄL inom 2-3 dagar. Är inne på dag 3 och CB ÄL testen visar fortfarande bara en rund cirkel, man blir ju lika besviken varje morgon, jag har känt av en stickande känsla i den äggledare i 1 veckas tid och har samma känsla även idag. Så min sambo sa att jag inte ska stirra mig blind på testerna utan att vi ska köra varannan dag. Jag tror dock att jag inte kommer se nått förns nästa vecka. Bara en känsla jag har. Samtidigt är man ju rädd att den inte ska släppa alls. Men jag känner ju som sagt av äggblåsan fortfarande och går bara och väntar på att det ska göra ännu ondare så jag kanske känner själv när den släpper. Jag har vanligt vis en cykel på 130-140 dagar Men har inte pco som alla sagt genom åren. Går på en special klinik idag och gjort test som inte visar på det. Håller koll på flytningarna som man också kan göra läste jag, dom har varit klara och trådiga i flera dagar.


    Vet hur frustrerande det är med den där tomma cirkeln.. Du kan inte få ovitrelle då? Så att det verkligen sker en ägglossning? Hoppas du får en fin smiley inom några dagar!

    Jag har inte heller pco men jag har också långa cyklar. Dom ligger på 44-55 dagar. Men jobbigt med över 100 dagars cyklar. Skönt att man kan få hjälp sen är bara frågan när man lyckas! Men man ska aldrig ge upp! ??
  • Anonym Co
    biniis skrev 2018-11-15 15:16:09 följande:

    Jag vill tillägga att vi har en son på 3 år som kom via IVF. Lyckades på första försöket! ? Mitt guldägg som blev våran fina Oliver.

    Hade kämpat i 2 år innan vi fick remiss till Linné Kliniken.

    Testade pergotime i 6 månader, gjorde 3 inseminationer. Inget funkade. Har 6 st ägg nedfrysta nu som är befruktade och klara för införing.

    Ska ge letrozol en chans innan. Skulle vara så skönt att slippa alla resor till Uppsala.

    Håller tummarna för er alla! ????


    Håller tummarna för dig! ??
  • Anonym Co
    poprocks skrev 2018-11-15 19:07:58 följande:

    Jag läste om ovitrelle här, visste inte ens om det förns nu. Men det kommer jag också ta upp om jag behöver ringa för att kontrollera ägglossningen. Oja det är rätt jobbigt med så långa cyklar när man försöker få till det men är glad att jag nu får hjälp med letrozol samt provera för att starta igång den. Ja det hoppas jag med, man hoppas ju på att en blinkande smily ska synas iaf, står ju på testet att den kan känna av 4 dagar innan, men jag kanske hör till den gruppen som har ägglossning precis innan mensen skall komma.


    Konstigt att läkaren inte sagt något om det. Ja ta upp det! Jag ska ta upp det i morgon med min läkare om allt ser bra ut vill säga. Om inte äggblåsan växt kommer jag kanske få provera.

    Jaa skönt att man får hjälp! Håller tummarna för oss båda!

    Kör på cb med antingen tom eller fast smiely ist, känns mycket lättare.
  • Anonym Co
    poprocks skrev 2018-11-16 09:18:31 följande:

    Vart så chockad precis, jag hade nu en fast smily på testet :O :D Jag som gått och väntat på en blinkande. Det enda skillnaden från resten av dagarna är att magen känns så jädra svullen idag. Jag testade igår vid kl 14 på förmiddagen bara för att se, men då visade den ingenting.


    Grattis!! :D jag fick ovitrelle att ta igår och på kvällen igår fick jag en smilet! Så glad!
  • Anonym Co
    SweetCA skrev 2018-11-17 07:51:00 följande:

    Inget plus idag heller. Jag blir tokig! Spånar på att det är pga dubbel blåsan men det borde ju komma ändå om det blev fel.


    Hmm :( har du pratat med läkaren?
  • Anonym Co
    SweetCA skrev 2018-11-18 18:38:01 följande:

    Då hade blåsan växt ordentligt? Kul! Mys i helgen alltså :)

    Ska ringa läkaren i morgon och se hur vi ska göra!


    Ja vi har myst som sjutton! Haha

    Pratade du med läkaren?
  • Anonym Co
    poprocks skrev 2018-11-19 09:48:21 följande:

    Tack :) magen är som en svullen balong och jag känner fortfarande smärta till och från äggledaren. Brösten började ömma som bara den på ägglossnings dagen och blir bara värre och värre för varje dag. Vad roligt att det hänt grejer för flera :)


    Mina bröst brukar ömma men fan inte känt något nu.. Kanske lite lite grann. Håller tummarna för dig! :) då lär vi ju ha samma Bim typ! :) spännande!
  • Anonym Co
    SweetCA skrev 2018-11-20 09:16:59 följande:

    Hahaha Härligt! Håller tummarna <3

    Ja,precis varit där.

    Verkar inte blivit någon ägglossning trots ovitrelle. Kan ju vart jätte fel i produktionen.

    Så nu måste jag starta Provera och sen ska vi testa med dubbel dos.

    Suck... Det positiva är att min sambo är borta större delen i början av december och kommer tillbaka i rätt tid av cykeln nu.


    Åh okej, vad tråkigt! Hoppas det går bättre den här gången! ??

    Kommer mensen efter 10 dagar med provera eller är det olika för alla?
  • Anonym Co
    SweetCA skrev 2018-11-20 17:38:30 följande:

    Ja man blir tokig ibland...

    Nu sa blodprovet att jag hade ägglossning men sen, wtf, körde ju ovitrelle... Och pga sjukdom har vi inte sexat efter vad vi trodde var äl.

    Så nu blir det att vänta på mens och inte köra provera. Gargh

    Hoppas den kommer nu


    Oj, missade helt detta inlägg.. Jaha, när sa dom du haft Äl då? Då finns det ju en chans!! :)
  • Anonym Co
    biniis skrev 2018-11-19 17:59:48 följande:

    Hej tjejer. Hur går det för er?

    Här är jag inne på dag 20 efter mens. Går och analyserar allt.

    Det jag har nu är väldigt mycket flytningar. Inget jag brukar ha. Brukar dock inte heller ha ägglossning så vet ej hur det ska vara efter äl.

    Har svin ont i svanken sen ägglossningen.

    Dagarna går SÅ sakta nu alltså...


    När har du Bim?

    Hade du fått ovitrelle? Förlåt om jag frågar fler gånger men glömmer bort vad o vilka jag frågar :p

    Tog min ovitrelle i lördags o då fick jag smilet. Inte ömma bröst som. Jag alltid annars brukar ha.. Så blir väl inget denna månad
Svar på tråden Ägglossningstest, letrozol