Inlägg från: Anonym (mmmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mmmm)

    Sambon tjatar om att farmor ska passa vår bebis

    Din sambo gör ju helt fel! Ni två ska vara ett team och han ska inte kasta ur sig överrumplande saker så att du inte hinner tänka. Men om han gör det igen så säger du bara rakt ut som det är, även inför farmor, så får båda höra svaret samtidigt. 
    Det verkar ju som om han vill "bli av med barnet" så att ni två ska göra något ensamma och det kan ju var trevligt, men han kan ju förklara lite mer hur han tänker. 

    Du får väl helt enkelt bara med tydlig ton säga "nej, jag tänker inte lämna ifrån mig XX förrän det känns ok för mig! Jag helammar som du vet och det här har du och jag inte pratat själva om. 

    Att man kanske ger lite smakportioner om en månad är inte samma sak som att man kan lämna bort ungen flera timmar till barnvakt, och tro det går att stoppa in en massa gröt. Ni vet inte ens om ni kommer ha börjat med det än, det får ni ju se då. 

    Det du har skrivit i TS ser mest ut som om det är din sambo, inte farmor som propsar på. Om det stämmer så kommer ju säkert farmor backa om du säger inför dem båda vad du tänker, då kommer hon (om hon är vettig) säga "ja men självklart, vi tar det när det passar" 

Svar på tråden Sambon tjatar om att farmor ska passa vår bebis