Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    Sambon tjatar om att farmor ska passa vår bebis

    Det är nyttigt att vara överbeskyddande när det handlar om tre månader gamla bebisar. För min del hade det inte varit aktuellt att ha barnvakt till ett spädbarn och den som försökt få mig att tänka eller känna annorlunda hade inte lyckats med sina avsikter. 

    Säg som det är när din sambo tar upp saken. "Det får bli en senare fråga, jag säger till när jag känner mig redo att låta farmor eller någon annan passa bebisen. Fram tills dess tycker jag att det känns roligare att vi umgås tillsammans med farmor"

  • Pope Joan II
    Anonym (Kvinna, 27) skrev 2018-10-10 09:00:23 följande:

    Du verkar vara en riktig tramspotta, som att du anser att bebisen är din ägodel. Självklart ska farmor få vara barnvakt. Släpp kontrollbehovet, du förstör bara för barnet genom att inte lämna den lilla ibland! Förstår om du inte vill lämna bebis över natten, men någon timme medan ni handlar eller tränar gör INGENTING. Du gör bara barnet en otjänst. Barnet kommer växa upp isolerad och beroende av sin mamma. Så fortsätter du så här kommer du bara förstöra.


    Allvarligt? Bebisen är ju tre (3) månader? Och du tror att den kommer att växa upp isolerad och beroende av sin mamma?

    Bebisar mår bra av att vara med sina föräldrar. Finns inget som blir förstört av att vänta med barnvakt. De träffar farmor ändå, som du väl kunde se av att läsa inlägget.
Svar på tråden Sambon tjatar om att farmor ska passa vår bebis