Forum Frivilligt barnlösa - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur många tjejer vill inte inte ha barn?

  Ons 20 feb 20:50 Läst 386 gånger Totalt 11 svar
  Visar endast inlägg av Linnie - Visa alla inlägg
 • Ons 20 feb 20:50 #8
  Mongoliet skrev 2018-10-09 05:36:35 följande:

  Hur många tjejer tror ni att det är rent procentuellt som inte vill ha barn? Förr trodde jag alltid att det rörde sig om ca 5 %. Tror ni att det fler än så nu 2018? Nål i en höstack tycker jag. Personligen skulle jag önska att tjejer skrev ut det på datingsiter istället för allt annat.


  På QX finns en ruta där du kryssar i om du vill ha barn, vet ej eller om du inte vill ha barn, redan när du gör profilen. En måste-fråga att svara på.

  Men skaffar du profil där så ska det ju vara män du är sugen på. Visst vet jag heterokillar som träffat bisexuella tjejer från qx, även om det är ett fult sätt att ragga på. Jag undrar även vad det är för slags tjejer som går med på att träffa killar där när mötesplatsen är för att träffa samkönade? Ibland hettar det väl till när man minst anar det kanske?

  Jag har själv träffat en kille från qx. Han var fransos och skulle spendera 2 dygn i Stockholm och ville ha en guide. Jag var ju övertygad om att han var gay och tänkte att det kunde ju vara kul. När jag väl mötte honom var han inte det minsta gay utan väldigt flörtig. När jag frågade honom om han visste vad det var för sida han registrerat sig på låtsades han inte riktigt förstå.

  Oj nu gick jag väldigt off topic.

  Jag vill själv inte för allt i världen ha barn! Skulle kanske kunna acceptera en partner som har barn, men då har ju hon/han huvudansvaret och förhoppningsvis ett ex som har barnet halva tiden. Jag gillar barn, i lagom mängd.
 • Ons 20 feb 20:54 #9

  Kanske ska tillägga att jag är snart 35 och singel, så det är snart försent ändå, kanske redan nu? Så kommer inte att ändra mig.

  Men tycker det är fint det som beskrivs i inlägget ovan mina, hur man kan ändra sig och det blir det bästa som hänt en..

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll