• eaalin

    Hjälp att tyda NC kurva

    Finns de någon som har en kurva från när ni blev gravida? Hade vart kul att se :)

  • eaalin


    Här är min och är första månaden jag använder nc :) kan vara kul och jämföra
  • eaalin

    Vad tror ni om mina chanser denna gång enligt min graf?

    Jag är 28 år min sambo 35 år. Han har barn sen innan men inte jag. Tog ut spiral i maj sen mixtra ja med ppiller som ja sluta med i juni. Blev gravid i augusti fick missfall v.5 och mens i september. Hoppas på min tur nu...

    Är de era första försök?

  • eaalin
    MissKelli skrev 2018-10-11 15:49:18 följande:

    Att ni låg dagen innan ägglossning är ju bra! Du har absolut chans att bli gravid. Dock kan man inte se sånt på en kurva så här tidigt. Beklagar missfallet! Håller tummarna för dig!

    Ja, nästa cykel blir vårt första försök. Ska ha mens om ca en vecka och troligtvis äl den 2 nov. (Har en väldigt regelbunden cykel). Otroligt spännande!


    Ja precis de borde ju öka chansen lite men vågar inte hoppas på för mycket heller. Jag testade med äl stickor med och hade stegring i söndags och vi hade mys då men tyvärr inte dagen efter äl.

    Spännande håller tummar för dig! Vi får uppdatera här för varandra allihopa. Jag borde ha bim runt 21/10
  • eaalin
    MissKelli skrev 2018-10-11 16:10:40 följande:

    Ja man kan ju aldrig veta. Även om man prickar perfekt är det ju inte säkert att det går. Men svårt att inte hoppas ändå! Jag har tom hoppats att jag ska ha råkat bli gravid de senare månaderna av avbrutet samlag. Hahaha trots att jag vet att vi behövde vänta. Vill knappt veta hur jag kommer vara när vi börjat försöka.

    Ja men verkligen! Kul att vara med i en lite mindre tråd. Tycker att bimgrupperna nästan kan bli för stora!


    Nej precis men man hoppas så mkt men man vågar egentligen inte... Testade för tidigt sist som visa tidigt graviditet och sen kom missfallet efter några dagar. Testa innan BIM men tänker vänta länge nu med att testa för lätt man blir besviken annars. Många testar för tidigt och ser spök streck och svaga streck men nej, jag lärde mig av min läxa.

    Man kan ju bli de men chansen är väl inte jätte stor.. haha nej men blir lite besatt haha :) men tids nog kommer vi alla få se bild längtar efter :)

    Ja men verkligen :)
  • eaalin
    Timal89 skrev 2018-10-21 06:53:40 följande:

    Jag finns kvar!

    Hur går det för dig?


    Jag plussa imorse :O hoppas så de går vägen denna gång. Är så glad men vågar inte ta ut riktigt i förskott. Bara hålla alla tummar att allt går som de ska denna gång :)

    Hur går de För dig?

  • eaalin
    MissKelli skrev 2018-10-21 10:49:00 följande:

    Jag är också kvar! Men grattis!!!!! :D förstår att det kan kännas så, det lossnar väl till slut. Själv väntar jag på att mensen ska ta slut imorgon. Sen är det bara att ligga en massa fram till äl. Känns helgalet att vi ska börja med detta nu!


    Tack snälla!!!! :) Kan inte fatta och vågar nog inte fatta än... Är så rädd och orolig. Går och tittar på testen hela tiden och kommer nog ta fler test i veckan. Ja heja heja !!!!! :)
  • eaalin
    Timal89 skrev 2018-10-21 14:01:34 följande:

    Men Gud grattis!!!!!! Så roligt för dig(er)!!!

    Jag väntar in bim. Är på äl +7 idag. Så en vecka kvar. Har inga förhoppningar eller symptom (förutom lite kramp igår) så är redo att köpa hem munkpeppar till nästa cykel :p


    Tack sååå mkt :) är så glad men väldigt orolig nu och rädd efter mitt missfall... Jag har bim idag men känt mig smått illamående hela veckan, svullna bröst och gått på toa på nätterna, sovit dåligt och min temperatur har bara höjts för var dag.

    Jag har haft molvärk sen äl med typ och haft hugg i livmodern och nu har ja reäl "växtvärk" och mått illa idag.. kommer nog testa hela veckan för att verkligen förstå :)

    Symptom behöver man ju inte ha heller såhär tidigt de är ju inte alla som har det, hoppas så får din/er skull! Annars nya tag bara du verkar väldigt positiv så de är ju bra :)
  • eaalin
    Timal89 skrev 2018-10-21 17:06:55 följande:

    Vill du visa bild hur din temp kurva såg ut?

    Asså växtvärk i benen typ? De hade jag extremt igår! (Men har iofs det rätt ofta) så avis på dig som plussa haha! Jag vill oxå!! Är ju inte alls så här lugn inombords men de blir ju inte bättre om jag skriver ut all min frustration här på fl, så försöker vara positiv nånstans iaf


    Nej alltså växtvärk / molvärk i livmodern hihi

    Din tur kommer! Man är ju inte lugnare nu är så orolig och rädd och kan inte förstå riktigt än... Rädd varje gång man går på toa. Önskar så att allt går som de ska.

    Absolut :)
  • eaalin
    Timal89 skrev 2018-10-21 20:54:55 följande:

    Aah okej så där går inte min temp upp så jag får satsa på nästa månad

    Hue känns växtvärk i livmodern?


    Okej vet inte alls hur de ska bara men hört att temperaturen stiger. Som molvärk/mensvärk typ
Svar på tråden Hjälp att tyda NC kurva