Inlägg från: Anonym (rightisright) |Visa alla inlägg
  • Anonym (rightisright)

    Varför hackar alla på Trump?

    Därför att han är ett bevis på att vinden håller på att vända. Vänstern, liberalismen, Soros, feminismen och dekadensen håller på att spela ut sin roll och det skrämmer dem såklart.

  • Anonym (rightisright)
    Anonym (Eh!) skrev 2018-10-10 11:18:03 följande:
    Du tycker inte att alla människor är lika mycket värda alltså. Det är en skrämmande åsikt.
     Jag citerar gärna Solzjenitsyn: "Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free". 

    Det som är skrämmande är möjligen vänstermänniskors intolerans mot olikheter. 
  • Anonym (rightisright)

    Jag måste också tillägga att jag hade fel om Trump. Jag(färgad av svensk vaniljmedia) avfärdade honom helt som en fullkomlig idiot, men jag har ändrat mig. Han är inte perfekt, på många sätt är han inte statsmannamässig(men i den här kaosvärlden ursäktar jag honom för det), men han har gjort mer för USAs ekonomi än någon annan på 2000-talet. 

  • Anonym (rightisright)
    Nabo skrev 2018-10-10 14:49:07 följande:
    Han har inte startat några krig, USA går bättre än någonsin och mina släktingar som bor där är ju verkligen nöjda .Trump kommer bli omvald trotts vänstermedias grinande och hatande
    Exakt! Han har lyckats med det mesta som Obama flummade på om att han skulle göra, men aldrig gjorde. Hela Nordkorea-grejen fanns inte ens på Obamas karta. Och sedan är det så löjligt med grejer som Obama också gjorde, men inte fick skit för. Som latinamerikanska familjer som tog sig in i USA och barn och föräldrar blev separerade. De blev separerade lika mycket under Obamas tid, men det är Trump som är hemsk. Löjligt är ordet. 
    Trump är allmänt älskad av "the regular Joe", det är dem han hjälpt med ekonomin och jobbskapande. Högutbildade vänsterliberaler är mindre glada och det är de som får komma till tals i Sverige. 
  • Anonym (rightisright)
    Nabo skrev 2018-10-10 14:47:20 följande:
    Vänstern står ju för ett totalitärt samhälle där man inte får tycka annorlunda påminner väldigt mycket om Adolf Hitler och nazismen ,samma våta drömmar om att ta ifrån medborgaren all frihet staten ska kontrollera allt ,nazister och vänstern har betydligt mer gemensamt än vad dom vill erkänna
    Det är samma sak historien igenom. Vänstern är för "lika rättigheter" och generell likriktning, men det enda det leder till är fattigdom och elände för majoriteten och överflöd och makt för en liten, liten klick. Det är vänstern som skördat offer under 1900-talet. 
  • Anonym (rightisright)
    Nabo skrev 2018-10-10 18:33:50 följande:
    Exakt den vanliga är glad då Trump gör saker bättre , sen har vi ju dom vänsterextrema hat journalisterna på cnn lika som Aftonbladets hycklare är för mångkultur men bor LÅNGT ifrån problemområdena som dom så stark förespråkar att vi andra ska leva i .Trump har ju påpekat detta och problem, det gör dom ju helt galna för vänstern hatar sanning och deras rapportering bör ses som fakenews  .det är bara oljud liksom
  • Anonym (rightisright)
    Anonym (Eh!) skrev 2018-10-11 08:45:04 följande:
    Du menar att han inför höga tullar så att bland annat företagen i Silicon Valley har svårt att få tag på produkter/material och så att flera företag, bl.a Harley Davidson, flyttat företaget utanför USA?
    Han skapar en inhemsk marknad. Att det inte görs på en halvtimme fattar du själv. 
Svar på tråden Varför hackar alla på Trump?