Inlägg från: askyfullofstars |Visa alla inlägg
  • askyfullofstars

    Vill få barn vid 45

    Anonym (Hanna) skrev 2018-10-10 18:03:02 följande:

    Ush jag lider med dig och till mycket känner jag igen mig själv i det du skriver. 

    Jag är "bara" 32 MEN har kämpat med ofrivillig barnlöshet i snart 8 år. Jag och min sambo lever i en mardröm där hela livet kretsar kring behandlingar och vår stora sorg att vi inte ännu fått vara delaktiga i den värld som i princip alla människor som vill får. Vi har knappt några vänner kvar för vi har inget gemensamt när de får sina familjeliv och när någon kommer och berätta att de ska ha barn känns som de ger oss en stor käftsmäll. Både jag och min sambo har mycket sjukskrivningar pga utmattningdespression som endast beror på vår längtan, önskan, dröm och kamp om att få bli föräldrar. 

    Jag vet inte hur er situation ser ut och hur reglerna är utomlands. Vill din dejt ha barn? Har ni i så fall sett över möjligheterna om ni kanske kan göra äggdonation utomlands där de inte är lika hårda med ålderskrav? 

    Stor kram till dig. 


    Usch vad jobbigt. Har ni fått någon diagnos?

    Vi lider med av ofrivillig barnlöshet. Känner så igen mig i din text men vi har inte kämpat så länge som ni.
  • askyfullofstars
    Anonym (Hanna) skrev 2018-10-10 21:34:20 följande:

    Endast pco så jag har ingen ägglossning, får det däremot med hjälp av letrozol och ovitrelle. Ska göra ivf när kraften  finns. Med tanke på hur söndriga vi blivit av allt så är vi inte riktigt redo ännu att ge oss in i det, skulle vi även misslyckas med det så kommer det innebära katastrof. 

    Kör vidare med letrozol och ovitrelle varje månad och hoppas att det snart blir vår tur. 

    Hur går det för er? 


    Vi har manlig faktor här så vi kör med donerade spermier. Gjort ett försök som misslyckats och jag är igång med gonal-f nu, dag 4 inför försök nr 2. Jag förstår din rädsla, hur gamla är ni?
Svar på tråden Vill få barn vid 45