Inlägg från: Anonym (alla vet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (alla vet)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Haha, alla som läser denna tråd inklusive dig själv fattar ju att detta inte tar slut förrän ni knullat.

  • Anonym (alla vet)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-16 23:51:04 följande:
    Jag säger ju att min man ÄR väldigt attraktiv?

    Newsflash: Det finns fler än en som kan vara just det, attraktiv, som frågan var- även om man är gift, man blir inte blind för det - men min man är den jag vill dela mitt liv med.
    ...och som du säger är han väldigt attraktiv och har garanterat en hel del att välja på om han ger sig ut på marknaden. Många vill ha honom.
  • Anonym (alla vet)
    Tecum skrev 2020-11-17 18:54:09 följande:
    Ja det finns ett litet gäng här (2-3 st) som vänder allt som TS skriver mot henne, tar för givet att en flirt måste sluta med sex och längtar intensivt efter att TS och Pelle hamnar i säng så de kan säga "vad var det vi sa" De tror inte (vill inte tro) att män och kvinnor kan bara vara vänner och tror inte på TS när hon säger att hon har kontroll över situationen.
    Men tiden talar ju MOT att det någonsin blir något sex mellan dem. TS var ju illa däran när hon började skriva och litade inte på att hon skulle kunna säga nej om det skulle hetta till. Men en eld som inte får bränsle slocknar, precis som att en förälskelse går över när man får tid att fundera över vad man redan har och vad det kostar att förlora det. Dessutom är mitt intryck av Pelle att han är rätt nöjd med att ha TS som en flirt och nätvän och egentligen inte är ute efter något mer.

    Så det är skönt att du dök upp i tråden som en nykter och objektiv skribent utan förutfattade meningar och som läser det TS skriver som det står och inte som du TROR att det står, som vissa andra gör.
    Och om nu TS vill ha kvar Pelle som vän och chatkompis (vilket hennes upptrappning tyder på) är inte det hela världen... Faran är över som jag ser det. 
    Huruvida de kommer ha sex återstår väl att se.

    Kan man och kvinna bara vara vänner? Absolut!

    Men detta handlar ju inte bara om vänskap. Hade de varit singlar hade de ju hamnat i säng för längesen.

        
  • Anonym (alla vet)
    Tecum skrev 2020-11-18 13:19:35 följande:
    Men nu är de  ju inte singlar och då avstår förnuftiga människor sänggående även om det finns attraktion! Eller har du så dålig självkontroll att du inte klarar det...
    Finns inget som säger att avståendet är kopplat till förnuft. Eller har du bevis på det? 

    Det är skillnad på att vara vänner och att vara vänner som är väldigt attraherade av varandra. Eller som här, attraktionen driver en vänskap som ursäkt för att fortsätta träffas.
  • Anonym (alla vet)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-19 21:43:07 följande:
    Felix - släpp sargen nu och önska mig lycka till istället. :)

    Så lämnar vi alla Pelle åt sitt öde.
    Haha, tror inte Pelle ger upp så lätt. Snart åker kepsen på bakofram igen. Inte imorgon. Inte nästa vecka. Men så en solig vårdag i April kommer han där läckrare än någonsin. 2 take-away-kaffe. Ska du med på en promenad?
  • Anonym (alla vet)
    Anonym (FYI) skrev 2020-11-19 23:22:36 följande:
    Men det får vi aldrig vetaObestämd
    Oj, hur ska jag kunna sova nu då?
  • Anonym (alla vet)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-22 17:14:21 följande:
    Jag vet, jag ska inte ryckas med. Men jag är säker på att Pelle är med på noterna vad som gäller.

    Spellistan? Gud, den har ju legat dvala i evigheters evighet.
    Pelle ger sig nog inte så lätt. Han vet att du är nära att trilla dit. Han kommer hitta en väg. Var så säker.
  • Anonym (alla vet)
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-23 09:13:30 följande:

    Men snälla ni, grips nu inte av panik när TS har meddelat sitt beslut. Era liv kommer väl gå vidare även om ni aldrig mer får höra något från TS, även om ni tvingas konstatera att denna tråden äntligen dör ut?
    Eller skulle det vara en fullständig katastrof för någon/några?

    Sluta försöka provocera till fortsättning och svar,
    lämna nu TS i fred.Glad


    Verkar vara du som är mest orolig. Att denna (troll)tråd kommer fortsätta är väl relativt självklart.
  • Anonym (alla vet)
    Anonym (Meränvanilj) skrev 2020-12-23 15:11:33 följande:

    Har inte läst hela tråden (av förståeliga skäl), men har gått igenom ett par längre förhållanden och blivit lite äldre lär man sig att man vid ngt/några tillfällen komer hamna i den situationen. Det TS har känt för kollegan är ju förälskelse, och det är inte alls samma sak som att älska. Den kommer som ett slag i ansiktet och är svår att värja sig mot. Plötsligt står man bara där med känslorna. Både jag och min partner har varit där, och vi har talat om det med varandra. Om man ser skillnaden så behöver det inte kännas som ett hot. Ofta är föremålet för förälskelsen inte alls intressant ur giftasig-synpunkt. Man kanske tom kan se en massa negativa saker hos personen som man vet att man aldrig skulle kunna stå ut med. I mitt fall har det helt enkelt lagt sig efter ett tag, men finns säkert vissa som kan tänka sig att leva ut det för att få det gjort. När min partner fick en sån crush på en av våra bekanta pratade hon med mig om det och vi pratade med honom. Hon fick mitt stöd och acceptan att tillåta sif att känna detta en tid, och sen rann det ut. Tror att just öppenheten tar bort en del av lockelsen. Nu är väl inte alla som hon och jag, men råder den som hamnar i detta att prata, både med sin partner och förälskelsen.


    Så sant. Även om jag inte skulle använda så starka ord som förälskelse så är det ju oundvikligt att man under ett långt äktenskap kommer träffa på partnermaterial som absolut hade kunnat varit ett alternativ om man inte redan gjort sitt val.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift