Inlägg från: Anonym (5:2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (5:2)

    Gå ner i vikt tillsammans. Stöttning.

    Jag hänger gärna på. Har ca 15 kilo jag behöver bli av med. Tänker köra 5:2 och motion till en början, så får jag utvärdera och ev ändra efterhand.

  • Anonym (5:2)

    Min dag gick bra, ända till jag kom hem och hittade springmask hos barnen. Fick ta tag i lakansbyte och städning, och hann inte laga min tänkta måltid, utan åt falukorv och stuvade makaroner med barnen.

  • Anonym (5:2)
    Anonym (Heja) skrev 2018-10-18 21:25:41 följande:

    Jag är gärna med er och kämpar tillsammans! Är på dag 2 av någon typ av "5 små rätter" om dagen och äter enbart "ren mat": grönsaker, rotfrukter, frukt, fisk osv. Går helt ok, tills jag nu innan läggdags hittade ett paket finnkrisp som jag snaxat på med massa smör. Inte den värsta synden, men känns så typiskt att dag 1 går galant, dag 2 bra - fram till kvällen.

    Hur håller ni kvällssuget borta?!


    Borstar tänderna tidigt!

    Välkommen hit!
  • Anonym (5:2)
    Anonym (Tjockis) skrev 2018-10-21 16:03:01 följande:

    Hur är era partners? Är de stöttande i er viktnedgång? Min är ganska haft, lite beroende på dagsformen. 


    Jag har inte involverat min man särskilt mkt. Han vet att jag äter mindre vissa dagar, och försöker hålla igen på kvällarna. Tänker att om jag ska fixa detta i längden är det bra om jag börjar träna på att sitta bredvid utan att plocka i godisskålarna redan nu...

    Helgen har inte varit så nyttig. Varit iväg och druckit både vin och ätit chips och godis. Men imorgon är det 500 kcal igen.
  • Anonym (5:2)
    Anonym (Heja) skrev 2018-10-22 17:29:33 följande:

    Började idag med 5:2 efter att ha läst på i helgen. Hittills känns det otroligt enkelt faktiskt! Har lite mensvärk idag, så trött ändå, men känner mig ändå pigg trots hittills 346kcal.

    Är det någon av er som kör på 5:2? Lyckats med det? Hur äter ni på "vanliga" dagar?


    Jag kör 5:2. Gick ned tio kilo med 5:2 för nga år sen, men de kilona smög sig på igen efter graviditet. Nu äter jag vanlig mat övriga dagar, men undviker godis, kakor och för mkt pasta och bröd.
  • Anonym (5:2)

    Vi hade magsjuka hela familjen i helgen, efter det har aptiten inte återkommit, bra för kalorierna, mindre bra för energin.

    Har inte vägt mig sedan i somras, känner att jag kanske borde men är rädd att jag blir ledsen av vad vågen visar...

  • Anonym (5:2)
    Anonym (Fitt again) skrev 2018-11-02 07:57:26 följande:

    väger mig inte heller, ger det tre månader i stöten, märkaer man inte att man gått ner så får man prova någe nytt


    Vägde mig mot bättre vetande. Beroende på var jag ställer vågen skiljer det två, tre kilo... om jag väljer att tro på det lägsta resultatet så är det nåt positivt, annars var det inget nytt under solen, väger exakt som innan.
Svar på tråden Gå ner i vikt tillsammans. Stöttning.