Inlägg från: Cunnilingus18 |Visa alla inlägg
  • Cunnilingus18

    Orsak till otrohet - skillnad kvinnot och män?

    Anonym (TS) skrev 2018-10-19 12:57:28 följande:

    Efter att ha läst ett stort antal inlägg här på forumet så har jag dragit slutsatsen att anledningen till otrohet oftast är att kvinnan inte längre finner sin partner sexuellt attraktiv längre.

    När en man är otrogen är han det för att han inte får sex hemma längre i samma utsträckning som tidigare.

    När en kvinna är otrogen är hon det för att hon inte vill ha sex med sin make längre eftersom hon inte längre finner honom sexuellt attraktiv.

    Samma orsak i båda fallen!


    Ja det är nog en ganska trolig teori. Tjejer har inte samma sexbehov som män, vilket gör att kvinnor sällan är otrogna för att de inte får så mkt sex med sin partner. Deras sexlust minskar med mindre sex och ökar med mer sex. Vi män har en konstant sexdrift osvsett och har mer behov av regelbundet sex och är inte generellt så noga med vem vi gör det med. Vilket också är mycket viktigare för kvinnor. Dock finns det undantag såklart.
  • Cunnilingus18
    New Dawn skrev 2018-10-20 16:17:24 följande:

    Jag tror det beror på att sex inte ger lika mycket för kvinnor generellt. Betydligt fler kvinnor än män behöver attraktionen, spänningen för att uppskatta sex. Män fortsätter uppskatta rätt trist sex, män kan vilja ha sex även om relationen inte är så bra, även om kärleken inte är så stark.

    Mäns (konstanta) sexlust kan bli ganska ointressant. Man vet att ni (vissa män) bara vill ha sex som sådant, med en kvinnokropp. Man vet att det in princip inte har något som helst med en själv att göra, förutom då att man råkar ha en kvinnokropp. Den känslan är sjukt avtändande. Tack och lov är inte alla män lika.


    Var väl precis lite så jag menade. Nä alla män är ju inte så, själv kan jag intr förstå vissa män som verkar ligga med precis vem som helt, bara att hon är av det kvinnliga könet.. Men det är nog så vi är skapta genom evolutionen. Ur-mannen vill sprida sina gener medan ur-kvinnan vill välja ut den bästa mannen för den bästa avkomman ;)
  • Cunnilingus18
    Anonym (Sia) skrev 2018-10-26 11:51:54 följande:

    Sex är ju en väldigt intim handling. Hur kan man inte bry sig om vem man gör det med? Då är ju mer kvinnan ett redskap istället för det egna behove än en lagspelare?

    Är det en biologisk brist hos män att man prioriterar sig själv eller saknar män helt enkelt den empati och respekt kvinnor har?

    Blir så ledsen när jag läser det här.


    Det är nog tyvärr så vi är skapta. Tjejer kan gå i månader utan båda sex eller orgasmer i övrigt. Män kan generellt inte göra det. Jag tillför väl de som inte ligger med vem som helst men måste ändå få orgasmerna fast det fixar jag isåfall på egen hand.

    Men detta har inget med mäns empati att göra eller att vi skulle vara överkåta, det är helt enkelt så naturen har skapat oss.
  • Cunnilingus18
    Anonym (Utru) skrev 2018-10-31 22:49:38 följande:

    Hur vet du att tjejer går månader utan orgasmer?

    Alla tjejer jag känner klarar av att ge sig själva orgasm precis lika bra om inte bättre än de flesta män.

    Många tjejer väljer ju som bekant onani framför tex ons eftersom ons ger sämre odds för orgasmutdelning. (Och är tryggare).


    Jo klart. De kvinnliga orgasmerna är långt mer utvecklade och bättre än de manliga. Klitoris har ju mer än dubbla antalet nervändar än mannens ollon med, så är ju inte så oväntat heller ;)

    Men menar inte att tjejer onnanerar, bara att kvinnor inte generellt har samma behov som oss män. Kvinnor kan gå utan orgasm mycket längre än oss män. Män blir bara mer frustrerad medans kvinnor inte har det problemet även om ni klart kan bli kåta.
  • Cunnilingus18
    Anonym (Utru) skrev 2018-11-02 08:40:50 följande:

    Jag är helt övertygad om det där är mer individuellt och mindre uppdelat på kön än vad det verkar här på FL. Alltså det finns både män och kvinnor med hög respektive låg lust, vilket gör att vissa människor bryr sig mycket och andra lite om att få sex. Det går ju också att se på hur människor väljer att förhålla sig till sex.

    Om vi tar en random grupp på 30 lika attraktiva individer och låter de gå på en första dejt så kommer ju ett antal av dem redan i förväg ha bestämt sig för att försöka få sex på första dejten, en del kommer inte ens ha tänkt tanken om sex och en del tänker att de tar det lite som det kommer.

    De som aktivt försöker få ligga är de med högst drift, de som inte ens tänkt på sex har låg, de som kan tänka sig sex men inte nödvändigtvis på en gång har medel. Och jag känner definitivt både män och kvinnor till alla tre grupperna.

    Brasklapp för att vissa kvinnor med hög drift inte vill ligga på första dejten pga att de inte vill bli yxmördade/ våldtagna, så högdrift-kvinnor är spridda på alla grupper därför blir den statistiska kurva på kvinnorna lite fel, män med hög drift är främst i ligga-på-första-kvällen-gruppen.


    Klart det finns individuella skillnader med men på ett generellt plan är vi av naturen skapta olika. Har lite dålig tid nu men återkommer med ett svar lite senare :)
  • Cunnilingus18
    Anonym (Kvinna54) skrev 2018-11-04 18:14:28 följande:

    Är nog individuellt och dina erfarenheter. Om jag har en relation med dåligt sex och inga orgasmer lämnar jag. Och har jag gjort två gånger.

    Värre än att inte ha sex är att ha sex utan att få orgasm. Väldigt frustrerande både mentalt och fysiskt.

    Hoppar över ONS numera då det sällan ger orgasm. Kan ju tolkas som att jag inte är sugen. Plus att jag med åren behöver mycket längre ligg för att bli nöjd. Runt en timme...


    Jo klart även kvinnor blir frustrerade av sex om det inte blir fulländat. Menar mer att ni generellt kan stänga av mera, vilket nästan är omöjligt för de flesta män ;) Sedan finns det kvinnor med extra testosteron också så klart ;)
Svar på tråden Orsak till otrohet - skillnad kvinnot och män?