Inlägg från: Anonym (Utru) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Utru)

    Orsak till otrohet - skillnad kvinnot och män?

    Det finns två typer av otrohet.

    Den ena är när den som är otrogen blir kär i någon annan och/eller förhållandet som personen är i är dåligt eller till och med dött. Män brukar förklara det som att de inte får sex hemma, kvinnor brukar förklara det som att de inte får uppmärksamhet hemma, men det är samma orsak: relationen är dålig eller död. OCH/ELLER att den som de är otrogna med är deras livs kärlek.
    De som är otrogna på detta sättet kanske bara är det en gång. Det behöver inte vara en speciellt otrogen typ av person.

    Den andra typen av otrohet är när det så att säga "bara händer". Det är personer som inte är helt monogama, eller i alla fall så har de inga gränser för att ha sex med andra trots att de är i relation. Dessa personer är notoriskt otrogna och är otrogna i alla sina relationer helt baserat på att det uppstår ett tillfälle att vara otrogen på. Även de kan ju i efterhand skylla på att relationen är dålig tex men det är bara efterhandskonstruktioner. Den här typen inleder ofta nästa relation innan den pågående är avslutad.

    Det är ingen skillnad på män och kvinnors sätt att vara otrogna.

    Sen finns det de av bägge kön som aldrig skulle vara otrogna oavsett vilken situationen är.

  • Anonym (Utru)
    Cunnilingus18 skrev 2018-10-27 09:53:44 följande:

    Det är nog tyvärr så vi är skapta. Tjejer kan gå i månader utan båda sex eller orgasmer i övrigt. Män kan generellt inte göra det. Jag tillför väl de som inte ligger med vem som helst men måste ändå få orgasmerna fast det fixar jag isåfall på egen hand.

    Men detta har inget med mäns empati att göra eller att vi skulle vara överkåta, det är helt enkelt så naturen har skapat oss.


    Hur vet du att tjejer går månader utan orgasmer?

    Alla tjejer jag känner klarar av att ge sig själva orgasm precis lika bra om inte bättre än de flesta män.

    Många tjejer väljer ju som bekant onani framför tex ons eftersom ons ger sämre odds för orgasmutdelning. (Och är tryggare).
  • Anonym (Utru)
    Cunnilingus18 skrev 2018-11-02 08:14:29 följande:

    Jo klart. De kvinnliga orgasmerna är långt mer utvecklade och bättre än de manliga. Klitoris har ju mer än dubbla antalet nervändar än mannens ollon med, så är ju inte så oväntat heller ;)

    Men menar inte att tjejer onnanerar, bara att kvinnor inte generellt har samma behov som oss män. Kvinnor kan gå utan orgasm mycket längre än oss män. Män blir bara mer frustrerad medans kvinnor inte har det problemet även om ni klart kan bli kåta.


    Jag är helt övertygad om det där är mer individuellt och mindre uppdelat på kön än vad det verkar här på FL. Alltså det finns både män och kvinnor med hög respektive låg lust, vilket gör att vissa människor bryr sig mycket och andra lite om att få sex. Det går ju också att se på hur människor väljer att förhålla sig till sex.

    Om vi tar en random grupp på 30 lika attraktiva individer och låter de gå på en första dejt så kommer ju ett antal av dem redan i förväg ha bestämt sig för att försöka få sex på första dejten, en del kommer inte ens ha tänkt tanken om sex och en del tänker att de tar det lite som det kommer.

    De som aktivt försöker få ligga är de med högst drift, de som inte ens tänkt på sex har låg, de som kan tänka sig sex men inte nödvändigtvis på en gång har medel. Och jag känner definitivt både män och kvinnor till alla tre grupperna.

    Brasklapp för att vissa kvinnor med hög drift inte vill ligga på första dejten pga att de inte vill bli yxmördade/ våldtagna, så högdrift-kvinnor är spridda på alla grupper därför blir den statistiska kurva på kvinnorna lite fel, män med hög drift är främst i ligga-på-första-kvällen-gruppen.
  • Anonym (Utru)
    Furti skrev 2018-11-02 08:52:20 följande:

    Det där stämmer inte riktigt. Det finns många som inte har sex vid första dejten men ändå har hög sexdrift.


    Det är naturligtvis en extremt förenklad bild, men jag ville göra ett övertydligt exempel. Finns såklart undantag.

    Dessutom skrev jag försöker få till sex på första dejten, inte HAR. Och gjorde undantag för kvinnor eftersom kvinnor generellt är mer försiktiga med nya personer.

    Håller dock fast vid att de med hög sexdrift är mer benägna att ligga på första dejten än de med lägre sexdrift. Beror såklart på hur man definierar hög sexdrift men jag tänker nu sexdrift över medel.
Svar på tråden Orsak till otrohet - skillnad kvinnot och män?