Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Orsak till otrohet - skillnad kvinnot och män?

    Det håller jag inte alls med om. Jag skulle bli mest frestad (frestad för att jag nog inte skulle vänsterprassla, utan hellre avsluta relationen) om min partner nonchalerade mig grovt. Och jag tycker DET är precis vad jag har sett andra kvinnor göra också.

    Kvinnor är inte särskilt visuella. Det är män som är. Och kvinnor går allmänt inte lika mycket efter attraktivitet/utseende när det gäller vem man har sex med som män gör. 

  • AndreaBD
    Anonym (Kvinna) skrev 2018-10-26 16:21:32 följande:

    Ni som predikar mot otrohet, ni inser väl att ni talar för döva öron? Vi som är otrogna vet redan om att vi är omoraliska och har gjort valet att fortsätta svika våra partners. Alltså ser vi på er predikanter på samma sätt som vi ser på Jehovas vittnen som ringer på dörren.


    Visst, jag förstår det. Och jag kan också tänka mig att de som är otrogna kanske inte har så mycket att förlora. Dvs. om det inte är ens drömpartner så tar man kanske risken? Jag själv skulle visserligen inte göra så - då skulle jag hellre fortsätta leta efter drömpartnern innan jag skulle nöja mig med något som jag inte är nöjd med.
  • AndreaBD
    Cunnilingus18 skrev 2018-10-27 09:53:44 följande:
    Det är nog tyvärr så vi är skapta. Tjejer kan gå i månader utan båda sex eller orgasmer i övrigt. Män kan generellt inte göra det. Jag tillför väl de som inte ligger med vem som helst men måste ändå få orgasmerna fast det fixar jag isåfall på egen hand.

    Men detta har inget med mäns empati att göra eller att vi skulle vara överkåta, det är helt enkelt så naturen har skapat oss.
    Äh??? Allvarligt? Det är nog någonting du har fått för dig, men det är faktiskt inte så. Förutom de kvinnorna som ändå inte är intresserade av sex, så går kvinnor INTE i flera månader utan.
Svar på tråden Orsak till otrohet - skillnad kvinnot och män?