Inlägg från: Anonym (Mari) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mari)

    Rasism på apoketet?

    Nikee skrev 2018-10-20 14:19:48 följande:

    SVT rapporterar om att folk inte vill ha med personal på apoteket att göra om dom har annan etnicitet

    Jag måste ju samtidigt undra varför SVT inte är intresserad av att prata med såna som mig? Jag avböjde en kvinna i slöja igår på apoteket och väntade på en annan.Det har inte ett skit med hennes hudfärg att göra ,jag vill inte att folk med vaneförställningar och som är immuna mot kunskap alltså religiösa har med min medicin att göra .Jag skulle också har sagt nej till en nunna eller en präst  

    Idag så ska man bara acceptera religiösa och deras dumheter ,jag vill inte ha med religion att göra .Religion är ondska religion är största orsaken till allt lidande och borde förbjudas enligt min mening

    Vad tror ni? Blir apotekets personal nekat pga hudfärg eller deras religion?  Sen också varför kan JAG inte få slippa dessa religiösa tomtar utan att man ska klistra på mig epiteten rasist?  Jag har faktiskt rätt att få min medicin och få slippa att bli drabbad av andrahandsutövare precis som rökning borde självfallet religion inte få tillkomma på apoteket , eller har jag fel? Vi icke troende borde ha fler rättigheter och slippa religiösa fanatiker


    Amen to that!
  • Anonym (Mari)
    Nikee skrev 2018-10-20 15:36:11 följande:
    Du kanske är lite äldre och inte förstår dig riktigt på nätet, tecknet =P betyder att jag är lite skämtsam och inte dödsallvarlig

    Finns säkert nån kurs i din kommun som hjälper pensionärer att förstå hur nätet funkar, testa en sån =)
    Trist kommentar, jag som faktiskt höll med dig.

    Nu kom ju faktiskt din fördomsfullhet på skam.

    Mvh/ 55-åring som jobbar med IT på hög nivå.
  • Anonym (Mari)
    Anonym (killerae) skrev 2018-10-21 11:30:33 följande:

    Jag säger då det. Lättkränkta anställda på Apoteket, helt enkelt.

    Jag har väl rätt att neka vem jag vill om hjälp. Jag kanske inte vill ha hjälp av den där 60+-tanten som går efter den gamla skolan, osv. Men man får uppenbarligen inte neka någon som råkar ha en annan hudfärg för då är man rasist. Måste jag alltså vända mig och lyssna på den personen bara för att undvika kallas rasist?

    Tycker det gått lite för långt.

    Nu vet jag inte vad de menar med att kunder blir aggressiva mot personal. Det är väldigt lätt för en vänstervriden, invandringsvurmande tidning att vinkla så att rasismen hamnar i dagern igen. Kan man få veta hur de anställda beter sig mot kunderna för att de ska bli aggressiva?

    Här rapporterar man ensidigt från den "utsatta" sidan.

    Om jag som patient vill ha en läkare som pratar svenska utan brytning, är jag rasist då? Jag kanske vill ha vård så att JAG SOM PATIENT, förstår vad läkaren säger, och att LÄKAREN FÖRSTÅR vad jag säger utan missförstånd.

    Framgår inte om de anställda som utsatts för rasism pratar så att kunderna förstår. Det kan lika gärna vara personal som pratar Rinkeby-svenska eller bryter så pass att de inte gör sig förstådda. Vad vet jag. Om jag då som kund väljer att gå till en annan personal för att jag inte förstår, då är jag plötsligt rasist.

    Vill de ha kunder kvar eller måste kunderna lära sig arabiska för att förstå vad de i SVERIGE ska kunna hämta ut för mediciner och biverkningar och dyl?


    Tycker precis som du och anser mig att ha rätt att göra det.

    Jag struntar i om någon ser mig som rasist då jag vet vilka värderingar jag står för.
  • Anonym (Mari)
    Anonym (Sjukt) skrev 2018-10-26 09:06:31 följande:

    SD:are är terrorister, det pratas det inte alls om. Killen som gick in på en skola och dödade sina skolkamrater tex. SD-grupper på nätet svämmar ju över av terrorism-hets. Det delas recept på napalm, uppmuntras att mordbränna, hetsas om att det borde startas inbördeskrig. Det här med att gå till attack mot invandrare som är integrerade och arbetar ute i samhället är ju också terrorism. Fy fan. Moderaterna har tappat all legitimitet. Har ingen respekt för M och KD längre som tar hjälp av terrorister bara för att få lägga sin egen budget. Giriga. Enbart giriga.


    Detta är helt felaktigt. 
    Du verkar blanda ihop SD med NMR och det är till och med en klar överdrift för dem.
  • Anonym (Mari)
    Nikee skrev 2018-10-26 10:56:52 följande:
     MEN jag finner mig ha rätten att bestämma vilka som får ta del av mina privata uppgifter och hantera min medicin
    Exakt, precis!
    Och detta är så självklart, vad finns ens att diskutera???
Svar på tråden Rasism på apoketet?