Inlägg från: Anonym (Esso) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Esso)

    Klättrade rep, orgasm som 8 åring?!

    Jodå, det minns jag mycket tydligt.Jätteskönt var det. Pulserade och kittlade. Alldeles utan beröring av könsorganet. Började runt nioårsåldern för mig, så plötsligt en dag några år senare kom det en vit, hal gegga i kalsongerna.

    Använder än idag metoden och det är brutalt skönt. Råare än även de flesta hala,svullna och upphetsade slidsamlag.

  • Anonym (Esso)

    Det är det i särklass snabbaste sättet för mig att få utlösning. Det bultar stenhårt i snoppen och sen kommer ilningar utmed ryggraden alldeles innan det är dags. Man får extrem puls och ibland flimrar det för mitt inre, närmast svartnar i medvetande.

    Undrar hur många som har upplevt det här? Det är ju ingenting man så gärna berättar om ens i en relation kanske? Har aldrig förr hört nån kvinna berätta, däremot några män. Gungställningar , lyktstolpar och dörrblad är olika varianter jag hört om.

  • Anonym (Esso)

    Lekplatser och gymnastiksalar var tillåtna platser. Repklättring ingick i gymnastiken och det var många som stamklättrade i rörställningar till gungor. Jag brukade passa på i skydd av mörker, fast annars var min lekplats ganska insynsskyddad av träd och buskar.

    Det är bara själva klätterrörelsen med benen och underlivet som genererar dessa massiva ilningar och djupa utlösningar. Skööönt!

  • Anonym (Esso)
    Anonym (Bio) skrev 2018-10-21 19:41:27 följande:

    Första gångerna fick du inte utlösningar av det??


    Vet inte riktigt vad som var första tillfället eller hur det gick till. Upplevelsen att det var skönt är dock mycket bestående. Vill också minnas att det var en tid på mer än ett år innan det kom sperma i samband med den kittlande känslan av ilningar.
  • Anonym (Esso)

    Testade alldeles nyss mot ett dörrblad i skymundan på landet. Ingen som helst beröring av någon del av snoppen, bara själva klätterrörelsen med ben och underliv. Stenhård erektion och en utlösning som inte var av denna världen. Tog en trippelvikt handduk uppepå dörrbladet men fick ändå ont i händerna av hängandet.

    Skall testa med simbassäng, det har jag aldrig upplevt.

  • Anonym (Esso)

    Har förgäves testat det här med simbassäng. Funkar inte för mig. Däremot fick jag en stundens ingivelse inatt när jag cyklade hem i mörkret.

    En sexkantig stop- skylt på en stolpe i en vägkorsning långt ut på landet blev perfekt att klättra på.

    Rak ovansida med bra grepp. Efter mindre än en minut formligen sprängde det i snoppen. Det flimrade för ögonen när utlösningen kom. Tror det förbjudna spelar roll här också. Tänk om nån ser mig eller jag blir påkommen?

Svar på tråden Klättrade rep, orgasm som 8 åring?!