Inlägg från: Anonym (nästan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nästan)

    Klättrade rep, orgasm som 8 åring?!

    Inte rep, men däremot under ridning när jag var yngre. Snackat med min bästa väninna, som det går extremt lätt för och hon sa "Ja det var ju en av anledningarna till att jag red!" Jag var mer seriös i mitt utövande så var lite skämmigt när det hände, blev så svag i benen att det kändes som om jag skulle trilla av hästen

    När jag precis flyttat hemifrån (väldigt tidigt) och för första gången hade en publik tvättstuga fanns där en gammal industrimaskin som skakade och vibrerade utav bara helvete de sista 20 minuterna av tvätten (centrifugeringen), där ställde jag gärna underlivet emot kanten på tvättmaskinen och det gick väldigt fort! Fick dock stå på en stol och det fanns källarfönster ut mot gatan, men vad fan, hände då och då iaf..

  • Anonym (nästan)
    villbusa skrev 2018-10-22 18:35:04 följande:
    Läckert! Alltid tyckt att det är nåt sensuellt med hästtjejer! Nu blir ni ännu mer lockande!
    Ha haOskyldig
  • Anonym (nästan)
    Anonym (??) skrev 2018-10-22 21:33:59 följande:

    Nää, men fick stånd när jag var sist upp ur bassängen i trean .. typ
    Vet inte varför men så var det ...


    Allvarligt?! Detta har jag aldrig sagt till någon och trott att jag var ensam om. jag kände precis likadant, men är tjej. Såg alltid till att vara längst bort då tiden i bassängen snart var slut. När fröken ropade att jag fick skynda mej och jag simmade snabbt så pirrade det som sjutton. Ingen orgasm, som även de började tidigt, men något liknande som var väldigt skönt.

    fan vad coolt att du också kände samma! vad kan det bero på?
  • Anonym (nästan)
    villbusa skrev 2018-10-23 08:16:29 följande:
    Vatten är på många sätt både avslappnande o upphetsande o röra sig i... det är vi säkert fler som har upplevt på olika sätt.
    Jo det är sant. Att vi upplevde det just i tredje klass var väl för att man lärde sej simma då och det var en ny känsla. Kunde iofs redan simma, men e man uppvuxen vid mälaren finns ingen botten att skåda och därmed inte samma känsla. Minns att det kändes som mest då man simmade över 3,3 meters-delen och just då man hade bråttom, så kanske lite rädsla, adrenalin inblandat i det hela?
Svar på tråden Klättrade rep, orgasm som 8 åring?!